bu kadar ihlal ne dostum gerçekten toxic ben değil sensin.
Öncelikle selamlar, ihlallerde yazanları kabul etmemekle ve bir ihlalim olduysa pişman olduğumu dile getirerek savunmama başlamak istiyorum.
İki kişi Bar da oturuyordu ben de yanlarına gittim sohbet etmek için fakat Luigi Barone isimli karakter beni ordan kovmaya çalıştı, Katya karakteri ile sohbet edeceğimi dile getirmiştim fakat beni oradan kovmaya çalıştı. Katya karakteri telefon ile konuşuyordo karşı kaldırımda, yolda ve Luigi onun yanına gitti ben de Katya'nın yanına gitmek istiyordum ve gittim. Luigi karakteri beni hala oradan uzaklaştırmaya çalışıyordu, sslerim yok şikayetli oynamıyorum kusura bakmayın kanıt almadım. Luigi beni oradan uzaklaştıramayınca ve benimde 11-10 kas puanımın olduğunu görünce birilerini toplamaya başladı. Chris karakteri zaten tam bu anda olaya girdi, adam çağırmaya felan başladılar fakat Katya karakteri benden şikayetçi değildi. Huzursuzluk çıkmasın gibi cümleler kuruyordu sadece. Luigi ve Chris karakterleri benle olay arıyordu fakat ss almadım, bir tane chat ssim var küfür ettiğine dair Chris'in.
Kişinin attığı kanıtlara göz gezdirdim, görmüş olduğunuz gibi Hayatsız gibi vice oynuyorsun anlamında cümleler kurmuş(bana toxic diyen adam

), Tamam, hayatsızsın. En kaslı sensin hadi. gibi cümleler kuruyor, bu benim sinirimi bozdu açıkçası ve bana da küfür ettiği için ona orada emote ile vurdum. Zaten herkes rol gereği orada vurabilir, düşürmedim bile adamı gerçekten sadece agresif rol döndü 2 tarafta.
Chris karakterinin ettiği küfürü koyacağım chatta ettiği küfür duruyor. Telefonla konuşuyorum arkadaşlarımla fakat o adam topladığımı zannedip çağıracağın adamlar seni siklemiyor bile tarzında cümleler kuruyor. Gerçekten dar gördüğü için arkadaş adına üzüldüm.
Kanıt:
https://www.hizliresim.com/npfhswiSöylediğim şeylere inanın gerçekten, kimin toxic olduğu her şey ortada. Bildiği tüm ihlalleri yazmış, garip.