Konu: GSWC İhlaller zinciri.  (Okunma sayısı 521 defa)

#0 - 19.08.2022 17:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: GSWC üyeleri. @Grkayak

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: ESP hile kullanımı, Mix, Retarted rp

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar ESP kullanıyor, mix olayı ise arkadaşlar beni kaçırdı fakat kimseyi ıc yollarla çağırmadan 2 3 arkadaşı daha geldi. Telefonlarını bir kere bile kullanmadılar, arkadaşları dağın başına geldi. Retarted olayı ise arkadaş telefonumu alıp kırıp içindeki sim kartı çaldı, ve başkasına verdi, yetkililere sordum ve böyle birşey mümkün değil dediler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: ESP kanıtları, sağ alta bakınca zaten karakter adını rahatlıkla görebilirsiniz, kişinin sicili herşeyi açıklıyor, şuanki karakteri Latharian Cobb ;

Mixing, olay yerinde 3 kişiyken, önce Kenvante karakteri geliyor, ardından Yazmen ve Jeronimo.

Retarted, kişi telefonumu kırıp sim kartı çalıp arkadaşına veriyor, yetkililere sordum ve böyle birşey mümkün değil;

Ek açıklamalar(varsa): Sunucuda oynamayı hak etmiyorlar.

#1 - 19.08.2022 17:58
Anonim bir platformda (discord) incele yapıp aldığınız ssler ile yok sanal mafya zorba ifşa cart curt yapmanıza anlam veremedim  :-\

https://streamable.com/mfduat

Mix ve ESP olayına geleyim.

Spoiler: GösterGizle

Rolde hiç bir şekilde cevap vermeyip, robot gibi durduğun sim kartı rolüne girdik fazla ileriye gitmedik sim kartını verdiğimiz kişi çocuk karakteri ki zaten onu rolsel olarak kullanmadı bile yere attı, bir nevi sim kartı imha oldu. (büyük ihtimalle sorunu yanıtlayan destek ekibindeki arkadaş sistemsel olarak sim kartı çalma var mı diye anlamış, seni marketten satın almaya yönlendirmiş)
« Son Düzenleme: 19.08.2022 18:13 BallıSüt »

#2 - 19.08.2022 18:02
Birlik şikayeti açınca havalı olmuyorsun  8)
Boş şikayet.

#3 - 19.08.2022 18:04
birliğinizin savunmasını yap geç tartışma yaratma

#4 - 19.08.2022 20:16
Ekleme;

#5 - 19.08.2022 21:07
Bu iki arkadaşında ceza almasını istiyorum birtanesi ESP ile yerimi buluyor bisikletle peşimdeki motorlu arkadaşı zaten atlatmışım hadi o beni buldu bisikletle peşimde bile yoktun elini koyduğun gibi nasıl buldun beni :XD + olarak emotesiz sıkıyorsun bisiklette ağır silah taşıyorsun :) Esp kullandığını bu kadar belli etme kankam...

İkinci arkadaşa gelicek olursak stay bike kullanıyor yakın zamanda arkadaşa çarptığımız zaman zaten düşmüyordu tekrar denedim ve video aldım bu şekilde 3 party yazılım kullandığını farkettim.. 

önemli dakikalar 1.35 den sonrası...
(full izlemenizi öneririm peşimde bisiklet yokken, 1.56 dan sonra bir anda karşıma belirip sıkıyor)

(Stay bike** no fall)

#6 - 19.08.2022 21:10
IRONMAN?

#7 - 19.08.2022 21:16
Choppa adına
https://streamable.com/mfduat

Yetersiz kanıt, daha iyi şeylerle gelin

#8 - 19.08.2022 21:34
Bu iki arkadaşında ceza almasını istiyorum birtanesi ESP ile yerimi buluyor bisikletle peşimdeki motorlu arkadaşı zaten atlatmışım hadi o beni buldu bisikletle peşimde bile yoktun elini koyduğun gibi nasıl buldun beni :XD + olarak emotesiz sıkıyorsun bisiklette ağır silah taşıyorsun :) Esp kullandığını bu kadar belli etme kankam...

İkinci arkadaşa gelicek olursak stay bike kullanıyor yakın zamanda arkadaşa çarptığımız zaman zaten düşmüyordu tekrar denedim ve video aldım bu şekilde 3 party yazılım kullandığını farkettim.. 

(full izlemenizi öneririm peşimde bisiklet yokken, 1.56 dan sonra bir anda karşıma belirip sıkıyor)

(Stay bike** no fall)

@mahalledream adına savunma:
20 fpsle oyun oynuyorsun, benim oyunumda gözüken ekranla seninki bir değil. Bana çarptığın anda fark ettiysen olduğum yerde kalıyorum çünkü o sıra drop yiyorum, eğer stay bike kullansam orada ileri doğru fırlarım olduğum yerde drop girdiği için haraket edemiyorum, devamında zaten bisikletim sağa sola savruluyor drop geçince o da o kadar şiddetli bir çarpma olmadığı için düşmüyorum zaten
daha önce çarptı düşmedi diye yalanlar atmışsın, iftiraya vurma. Bu serverde adım hiç hileyle anılmadı, kanıtın varsa sun.

#9 - 19.08.2022 23:09

(Stay bike** no fall)

@mahalledream adına savunma:
20 fpsle oyun oynuyorsun, benim oyunumda gözüken ekranla seninki bir değil. Bana çarptığın anda fark ettiysen olduğum yerde kalıyorum çünkü o sıra drop yiyorum, eğer stay bike kullansam orada ileri doğru fırlarım olduğum yerde drop girdiği için haraket edemiyorum, devamında zaten bisikletim sağa sola savruluyor drop geçince o da o kadar şiddetli bir çarpma olmadığı için düşmüyorum zaten
daha önce çarptı düşmedi diye yalanlar atmışsın, iftiraya vurma. Bu serverde adım hiç hileyle anılmadı, kanıtın varsa sun.

20 fpsle oynadığımı kim söyledi, yaklaşık 100 fps alıyorum ekran kaydı aldığım için fpsim oldukça düşüyor kardeşim.. Videom açık değilken bile sana çarptığımda düşmüyordun, kendini kandırmaya devam et kanka..