Konu: God  (Okunma sayısı 466 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 19.08.2022 18:10
Oluşum şikayetindede bu olaydan bahsedilmişti, şu an o şikayet sonuçlanarak açığa kavuşturuldu. Savunmalar kabul edildi, bu şikayete daha fazla savunma gereği duymuyorum. Şikayetin kapatılmasını istiyorum, iyi günler.
bu şikayet oluşum şikayetlerinden ayrı olarak açıldı, oluşum şikayetinde ek olarak açıldı ayrıca oluşum şikayeti inceleme altında şikayet değerlendirilebilir.

#11 - 19.08.2022 18:19
Oluşum şikayetindede bu olaydan bahsedilmişti, şu an o şikayet sonuçlanarak açığa kavuşturuldu. Savunmalar kabul edildi, bu şikayete daha fazla savunma gereği duymuyorum. Şikayetin kapatılmasını istiyorum, iyi günler.
bu şikayet oluşum şikayetlerinden ayrı olarak açıldı, oluşum şikayetinde ek olarak açıldı ayrıca oluşum şikayeti inceleme altında şikayet değerlendirilebilir.

Oluşum şikayetindede aynı konudan bahsetmiştiniz ve savunmamızı gerçekleştirdik, kabulde edildi. Uzatılacak bir tarafının olmadığını düşünüyorum, savunma gerçekleştirildi sonuçta ve kabulde edildi. Aynı şekil burayada savunmamızı yaptık. Şikayetin kapatılmasını istiyorum.

#12 - 19.08.2022 18:27
Şikayet değerlendirmeye açık, kafanda bir şey kurma dostum. Birlik şikayetinden ayrı açılan bir şikayet.

#13 - 19.08.2022 18:37
Şikayet değerlendirmeye açık, kafanda bir şey kurma dostum. Birlik şikayetinden ayrı açılan bir şikayet.

Bu şikayette seni ilgilendiren bir şey bile bulunmuyor, ne diye böyle araya fırlıyorsun hemen? Battal gazinin torunu gibi şikayete bodoslama girişiyorsun. Seni ilgilendiren bir şey yoksa sana sadece okumak düşer.  :-\

#14 - 20.08.2022 02:53
Yasaklandı.