Konu: God  (Okunma sayısı 479 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.08.2022 00:31
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jaylon_Coldwood
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Devonte_Harville
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Brawl esnasında godu açıyor, canı 100e sabitleyip düşmüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):Ban yemesi.

#1 - 19.08.2022 00:33
Ek olarak öncesi, canı düşünce tekrar canını yükseltiyor godu açarak.

https://streamable.com/perabu

#2 - 19.08.2022 00:38
Ek olarak öncesi, canı düşünce tekrar canını yükseltiyor godu açarak.

https://streamable.com/perabu

Şahitliğimi onaylıyorum, buradaki videoda belli oluyor zaten canını 100'e çekiyor G1 e basarak.

#3 - 19.08.2022 12:32
Öncelikle merhaba, god açmış olsam bir kere kafamın üzerindeki can göstergesi gelip -15 vs. gibi yazıları göstermez. Hileden az buçuk anlayanlar bilir. Orada zaten kişiler saldırmadan önce karakterim uyuşturucu kullanmıştı ve orada alt+tab atmıştım kişilerin bana saldırdığından habersizdim, bizim birlik bölgemize gelip brawl yapmak istemişler benim haberim yoktu başta dediğim gibi uyuşturucu içip alt+tab atmış afk olarak bekliyordum sonrasında oyuna döndüğümde iki kişi bana saldırıyordu canım başta zaten uyuşturucu içtiğim için yükselmişti yinede canımda azalma oldu farkederseniz eğer, god söz konusu değil. Tamamen oyunla ilgili bir problem olduğunu söyleyebilirim, artı olarak videonun sonunu incelerseniz canımın gittiğini farkedip kaçmaya başlıyorum, ardından ikinci videoya gelirsek kişiyi önce ben dövüyorum sonrasında da bende kendim döver şeklinde gözüküyor fakat arkadaşın videosunda o beni dövüyor gibi gözüküyor, ikimizde aynanda vurduğumuz için hasar almıyoruz, sonrasında beni yere düşürüyor canımın gittiğini farkedip tekrardan kaçıyorum iyi günler dilerim, savunmam bu kadardır saygılarımla admin kararını bekleyebiliriz inceleyecek admin şimdiden kolay gelsin dileklerimi iletirim.

#4 - 19.08.2022 13:22
Kullandığın "G1" godu canın düşük olsa bile canını birden 100 yapar ve 100e sabitler ikinci attığım videoda canını düşürmüşken birden "G1" yapıp 100e sabitliyorsun daha sonrasında hasar almana rağmen canın 100e sabit kalıyor.

Brawl bugu olsaydı yukarıda canının gittiği gözükmezdi, dediğin brawl bugu senkron hatasıdır ve senkron hatasında yukarıda can paneli gözükmez yukarıda can paneli gözüküyorsa hem sende hemde bende aynı görüntüyü görüyoruz demektir.

Ek olarak kullandıgın "G1" godunun videosunuda atayım.

Canının gidip birden "G1" godunu açıp 100e sabitlediğin iki videoda gözüküyor.

#5 - 19.08.2022 14:06
Kullandığın "G1" godu canın düşük olsa bile canını birden 100 yapar ve 100e sabitler ikinci attığım videoda canını düşürmüşken birden "G1" yapıp 100e sabitliyorsun daha sonrasında hasar almana rağmen canın 100e sabit kalıyor.

Brawl bugu olsaydı yukarıda canının gittiği gözükmezdi, dediğin brawl bugu senkron hatasıdır ve senkron hatasında yukarıda can paneli gözükmez yukarıda can paneli gözüküyorsa hem sende hemde bende aynı görüntüyü görüyoruz demektir.

Ek olarak kullandıgın "G1" godunun videosunuda atayım.

Canının gidip birden "G1" godunu açıp 100e sabitlediğin iki videoda gözüküyor.

Orada sende canım 100 olarak gözüküyor fakat benim kaçma sebebim zaten canımın 60 ve 70 sayılarına düşmesi. God açmış olsam canımı fullemiş olsam orada seninle brawl atmaya devam ederdim, brawldan kaçmazdım. Ki zaten ben sizden kaçtıkça siz benim peşime takılıyorsunuz. Şimdi diyeceksin o tellerin oraya yasladık dövüyoruz canın gitmiyor falan. O sırada bende size vuruyorum ve sizde bana vuruyorsunuz sizde başka gözüküyor bende başka gözüküyor bu sebepten dolayı can gitmiyor. Yani anlatmak istediğim sizde bana vuruyorsunuz olarak gözüküyor bende ise ikinizi tekmeyle yere serip üstünüze tekmeler attığım gözüküyor. Bunu o canımın yükseldiği olarak adlandırdığınız videoda'da görebilirsiniz. Video'ya dikkatlice bakarsanız orada size yumruk atmıyorum gibi duruyorum 1-2 saniye fakat canın gitmeye devam ediyor. Savunmam bu kadar, gerisi yönetici inisiyatifine kalmış bir şey.

#6 - 19.08.2022 14:06
Öncelikle merhaba, god açmış olsam bir kere kafamın üzerindeki can göstergesi gelip -15 vs. gibi yazıları göstermez. Hileden az buçuk anlayanlar bilir. Orada zaten kişiler saldırmadan önce karakterim uyuşturucu kullanmıştı ve orada alt+tab atmıştım kişilerin bana saldırdığından habersizdim, bizim birlik bölgemize gelip brawl yapmak istemişler benim haberim yoktu başta dediğim gibi uyuşturucu içip alt+tab atmış afk olarak bekliyordum sonrasında oyuna döndüğümde iki kişi bana saldırıyordu canım başta zaten uyuşturucu içtiğim için yükselmişti yinede canımda azalma oldu farkederseniz eğer, god söz konusu değil. Tamamen oyunla ilgili bir problem olduğunu söyleyebilirim, artı olarak videonun sonunu incelerseniz canımın gittiğini farkedip kaçmaya başlıyorum, ardından ikinci videoya gelirsek kişiyi önce ben dövüyorum sonrasında da bende kendim döver şeklinde gözüküyor fakat arkadaşın videosunda o beni dövüyor gibi gözüküyor, ikimizde aynanda vurduğumuz için hasar almıyoruz, sonrasında beni yere düşürüyor canımın gittiğini farkedip tekrardan kaçıyorum iyi günler dilerim, savunmam bu kadardır saygılarımla admin kararını bekleyebiliriz inceleyecek admin şimdiden kolay gelsin dileklerimi iletirim.

https://streamable.com/perabu bu videoya savunman ne? canın 50 den 100'e çıkıyor G 1 bastığın için  ::)

#7 - 19.08.2022 14:29

https://streamable.com/perabu bu videoya savunman ne? canın 50 den 100'e çıkıyor G 1 bastığın için  ::)

G1 olayına falan çok takıntılısın sanırım, kendin kullandığın şeyleri bana paslamaya çalışmazsan sevinirim canım. Üstte onunda savunmasını yaptım ben, her defasında savunmayı görmezden gelip g1 basmışsın qwe asd falan yazıp kendinizi toksik durumuna düşürmeye çalışmayın. Savunmamı yaptım geçtim, gerisi yönetime kalan bir şey. Ben afk iken zaten bana saldırma girişiminde bulunmanız başlı başına bir kural ihlali. Hadi bunada bi yanıt daha atıp G1 bastın qwE:QW yaz.  O:-)

#8 - 19.08.2022 14:36
Kanka savunman bu kadar mı, bu kadarsa yönetici kararını bekleyelim. Kullandığın "G1" god hilesi ortada.

@Lia

#9 - 19.08.2022 18:07
Oluşum şikayetindede bu olaydan bahsedilmişti, şu an o şikayet sonuçlanarak açığa kavuşturuldu. Savunmalar kabul edildi, bu şikayete daha fazla savunma gereği duymuyorum. Şikayetin kapatılmasını istiyorum, iyi günler.