Konu: Cesar Enrique - DM  (Okunma sayısı 426 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.08.2022 17:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cesar Enrique

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Isa Shinji

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ateş açması için hiçbir sebep yokken ateş açtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.hizliresim.com/dmdy9gt.png

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 17.08.2022 17:28
Arkadaş nc attığı için forum hesabını bulmakta zorluk çekiyorum, yetkili arkadaşlar ilgilenebilir.

#2 - 17.08.2022 18:40
Olayı sizi ortada hiç bir şey yokken, durduk yere vurmuşum gibi lanse etmişsiniz lakin böyle bir şey yok.  Hatta olayı çarpıtmak için vurulduktan dakikalar sonra ekran görüntüsü almışsınız. Yaptığınız köylü kurnazlığından başka bir şey değil.
Eve geçince ekran görüntüsüyle birlikte savunmamı yapacağım.

#3 - 19.08.2022 07:51
Olayı sizi ortada hiç bir şey yokken, durduk yere vurmuşum gibi lanse etmişsiniz lakin böyle bir şey yok.  Hatta olayı çarpıtmak için vurulduktan dakikalar sonra ekran görüntüsü almışsınız. Yaptığınız köylü kurnazlığından başka bir şey değil.
Eve geçince ekran görüntüsüyle birlikte savunmamı yapacağım.
Kanıtınızı bekliyorum, savunma yaparken üslubunuza dikkat edin, karşınızda uşak yok.

#4 - 21.08.2022 14:29
Savunmanızı gün içerisinde ekleyin. @Cross

#5 - 21.08.2022 20:59
Selam, geciktiğim için üzgünüm.
Öncelikle savunmamda veya üslubumda bir problem yok, karşımda da uşak olmadığının farkındayım. Savunmama geçeceğim.

Castucci bölgesinde iki kişi bana saldırdınız, bu aşağıda bıraktığım ekran görüntüsünde açıkça mevcut. Daha sonrasında sizi sistemsel olarak araçtan atamamam adına aracın arka koltuğuna bindiniz, ben de anlaşmalı olmayan bir brawl yöntemiyle karakterime saldırdığınız için arka koltukta oturan karakterinizi vurdum. Bu olanları bizzat yaşamış birisi olarak şikayetinizde belirtmemeniz ve ekran görüntüsünde de olay neredeyse bittikten sonra kanıt almanız ve şikayet açarken bunu kullanmanız size karşı belirttiğim ithamların bir hakaret değil ne yazık ki doğrular olduğunu gösteriyor. İyi akşamlar.
Spoiler: GösterGizle

#6 - 22.08.2022 01:57
Size saldırmış olmam karakterime silah ile ateş açmanız için yeterli bir sebep değil. Hood onaylı birliğin üyesi olsanız beni vurmakta haklısınız fakat bu birlik ile alakanız yok.

#7 - 22.08.2022 06:54
Kesinlikle karakterimin Castucci ile alakası var. Sunucuda belirli bir süre illegal rol yapan neredeyse bütün oyuncular da Cesar Enrique ile Castucci oluşumunun bağlantısını/ittifağını biliyor. Ben bana saldırmanızın ateş etmem için yeterli bir sebep olduğunu düşünüyorum, kararı yetkiliye bırakmakta fayda var.

#8 - 22.08.2022 11:29
Merhaba, karaktere saldırdığınızda kendini korumak için silah çekebilir burada bir problem bulunmuyor. Yapılan savunma geçerli durumda. Ceza verilmeyecek.