Konu: İhlaller zinciri?  (Okunma sayısı 337 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.08.2022 23:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jaylon Coldwood @Jorleion Phillip Scorazzi @Skysurge Maske 23416 @? Marco Lucchi @incryzz

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Leonardo Salazar

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde yine mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Birden fazla var, isimlerle beraber tek tek aşağıda bırakacağım.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Phillip Scorazzi ve Michael Galasso karakterinin Ronin birlik üyesi tarafından Ronin'e ait ofiste sözlü tartışma çıkardıkları, ailevi hakaretler ve agresif tavırlarla adam alıkoymaya çalıştıkları gerekçeleriyle mekanda vuruluyorlar. Leonardo Salazar karakteri ile IC olarak onları Little Fierro'ya bırakmamız söyleniyor, gidiyoruz ve bırakıyoruz tedavilerini yemeklerini soruyor karşılıyoruz buraya kadar sıkıntı yok. Little Fierro bölgesine geldiğimizde gün içinde sürekli geniş ağ bağlantısı sorunu yaşayan Leo karakterinin bağlantısı kopuyor. Ben onu bekliyorum ve herhangi bir role girişmiyorum. Arabada yaklaşık bir dakika süre içinde Leonardo geri gelmeden Marco Lucchi karakteri çatıdan atlayarak yaralı konumuna düşüyor, emote yok yara yok bir şey yok. /sigara yakıyor. Ayaklanıp suyunu içerek canını yeniliyor. O sırada Leonardo oyuna bağlanamadan yine kopuyor, çatıdan sultan model aracımıza tahminimce pompalı mermileri beş altı kez isabet atıyor ve 48 candan -20 yiyorum. 28 canla araçtan inip elimi kaldırıyorum. Tam elimi kaldırıcam Leonardo oyuna giriyor ve şikayette adı geçen maskeli arkadaşımız role devam edip onu kovalıyor sanırım rk ediyor. O sırada Maskeli adam ile diyaloğa girmemle birden fazla silah sesi duyarak rk edildim, ekranım kilitliydi. /hasarlar baktığımda RK olan Phillip Scorazzi'nin, tahminimce bana çatıdan shotgun ile ateş eden Jaylon @Jorleion ve maske karakterinin hitlerini görüyorum. Ronin hoodunda dönen silahlı çatışmada missclick Dong_Min'den yediğim shotgunu yaralı olmadığım için umursayamadık ve tedavimi gerçekleştirdik.Neyse buradaki yakınmam bağlantı kopmasına rağmen böyle bir role devam edilmesi + Lucchi karakterinin yaptığı ihlaller falan filan. Aşağıda atacağım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Lucchi karakterinin yaptığı yaralı ihlalleri vs vs.

Phillip'in RK'lı olmasına rağmen hasarlarımda bölgedeki çoklu silah sesleriyle öldürülmem sonucu görünmesi ve rk kanıtları

Bağlantı kopmasına rağmen dönen çatışma rolü, ihlal olduğunu düşünüyorum. Kişilere sorduğumda beklediler zaten dediği anda etrafımızda zaten silahlı üyeleri bekliyordu. Beklemeden kasıtları sanırım bu. Bence bu bağlantının kopmasını fırsat bilmek. İki dakika içinde anca geri bağlanan Leo rol sonunda vuruluyor.

Ek açıklamalar(varsa): Jaylon karakterinden emin değilim çatıdan sıkmış olduğunu düşünüyorum - shotgundan yediğim hit en azından bunu gösteriyor fakat kendisi sivil. Bağlantı kopmasıyla bölgede hiç görülmeyen maskeli şahısın oraya nasıl geldiğini bilmiyorum açıklarsa sevinirim. 144 sabit fpslerden Bandicam recording uygulaması sayesinde videolar 3e bölünerek düşük kare hızlarında kayıt edilmiş, kesik vs olduğunu düşünüyorsa yönetim isteğiyle yükleyip atarım. Buraya kadar tamamen Torvi olarak yazdım. Şikayeti benim muteli olmam yüzünden savunmam gereken bir durum olursa savunmamı ben yapacağım, iletiyi birlik üyelerimden birisi veya birileri atacak. Bilginize.
« Son Düzenleme: 17.08.2022 00:13 Bolderann »

#1 - 17.08.2022 01:48
Selamlar, kendi bölmümün savunmasını yapacağım. İlk olarak orada neden yaralı olduğumu söyleyeyim. Faremde sağ tık tuşum bozuk olduğu için sağ tık tuşunun yanında bulunan makro tuşuna sağ tık atıyorum. Programın ayarları sıfırlandığında orası Shift tuşu olarak gözüküyor. Sağ tık tuşu sanıp bastığımda ise terastan aşağı düşüyorum. Kendi içimde bir bug yaşandığı için yaralı rolü yapmıyorum. Can yeniliyorum ve bu normal bir şey çünkü bir çatışmada değilim, o anda ne silahım var ne de etrafımda düşman birlik var. Kendi bölgemdeyim. Bana adamı yukarı çıkarmam söyleniyor, bende yukarı çıkartmadan önce adama gasp rolü gerçekleştiriyorum. Sonuç olarak kendi bölgemdeyim.

Savunmam bu kadar, iyi forumlar dilerim.

#2 - 17.08.2022 01:51
Selamlar, kendi bölmümün savunmasını yapacağım. İlk olarak orada neden yaralı olduğumu söyleyeyim. Faremde sağ tık tuşum bozuk olduğu için sağ tık tuşunun yanında bulunan makro tuşuna sağ tık atıyorum. Programın ayarları sıfırlandığında orası Shift tuşu olarak gözüküyor. Sağ tık tuşu sanıp bastığımda ise terastan aşağı düşüyorum. Kendi içimde bir bug yaşandığı için yaralı rolü yapmıyorum. Can yeniliyorum ve bu normal bir şey çünkü bir çatışmada değilim, o anda ne silahım var ne de etrafımda düşman birlik var. Kendi bölgemdeyim. Bana adamı yukarı çıkarmam söyleniyor, bende yukarı çıkartmadan önce adama gasp rolü gerçekleştiriyorum. Sonuç olarak kendi bölgemdeyim.

yani sürekli roleplay kavramı olmasa kafi bir savunma ama kanka buna kimse inanmaz, düşman birlik üyesi yok demişsin karşında direkt ben varım. sürekli rp diye yapmak durumundasın rolünü.

#3 - 17.08.2022 01:57

Bolderan'ın adına savunma yapıyorum; yani sürekli roleplay kavramı olmasa kafi bir savunma ama kanka buna kimse inanmaz, düşman birlik üyesi yok demişsin karşında direkt ben varım. sürekli rp diye yapmak durumundasın rolünü.

#4 - 17.08.2022 02:15
Admin felan kandırmaya çalışmayın. Gerekli kanıtlarım var. Yarın savunmamı yapacağım.

#5 - 17.08.2022 02:20
Admin felan kandırmaya çalışmayın. Gerekli kanıtlarım var. Yarın savunmamı yapacağım.
Bolderan'ın adına; Ben silah seslerinin çokluluğundan yediğim hitleri attım, bunun için kanıt istiyorum zaten kandırmaya çalıştığım yok.

#6 - 17.08.2022 13:04
Merhabalar, burada benim düştükten sonra kalkıp sıkma gibi bir durumum yok. Aşağıya video atacağım videoda ise Torvi adlı karaktere hit atıyorum ama düşüremiyorum. Beni düşürüyorlar RK'ya giriyorum. Ardından bizi bizim mekana Little Fierro'ya bırakırken vuruluyorlar. Torvi adlı arkadaş ise düşünce hasarlarımdan bakıp benim düşmeden önce attığım hitleri gösterip benim vurduğumu söylüyor.

Kısacası öyle bir şey yok. Ben düştükten sonra hiç bir türlü ateş etmiyorum. Önceki hitlerim duruyor. Arkadaşı başka biriis düşürüyor. Düşmeden önce size attığım hitleri gösterip RK yaptı diye göstermeniz komedi. Gülünç durumdasınız.

Vurulmadan önceki Torvi'ye attığım hitler;
https://streamable.com/ai7dty
« Son Düzenleme: 17.08.2022 13:15 Skysurge »

#7 - 17.08.2022 13:21
ŞAhitliğimi ve benim hakımda yazılanları onaylıyorum. Bağlantımın kopmasını, Kulanarak bir çatışmanın ortasına düşüyorum

#8 - 17.08.2022 13:23
BOLDERAN ADINA YANIT:
 vurdun diye göstermiyorum zaten? Hasarlarımda görünüyorsun diye senden kanıt istedim oraları biraz dikkatli okusan be kankacım. Gülünç durumda olan bizler değil RK yemenize rağmen gece 2de 10 haftadır pasif adama dm atmaya çalışan sen ve galasso karakteri kanka ya. RK ihlal ederek rol yaptığınızı sanıyorsunuz ve şikayetlere "çatışma rollerindeyim, içi boş şikayet"  :garip:  yazıyorsunuz.
https://cdn.discordapp.com/attachments/999844770899832942/1009217641870790706/3.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/975097531887390730/1009196655905611846/phillip_rk_kant.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/1009245882849427517/1009392759234367538/samp_16_08_2022_21_47_48.png

#9 - 17.08.2022 13:25
Dostum orası zaten bizim mekanımız orada senin bağlantın kopsada kopmasada adam bulunuyor. Sen bizim hooda kadar gel sonra vurulunca neden vurulduk de.  :)