Konu: [14/08/2022] Vartavar Karapetyan - Wallhack şüphesi + Spread  (Okunma sayısı 1216 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.08.2022 20:43
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vartavar Karapetyan
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Andrean
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş helikopter ile hood bölgemizden gitmeye çalışıyor. Helikopterin gitmeye başladığını görür görmez çatıya çıkıp düşürmek için sıkmaya başladım. Sıktıktan 20-30 saniye sonra Vartavar karakteri bana pm atıyor. İsmimi nereden görmüş bilmiyorum, maskeliydim. Bunun mantıklı bir açıklaması olamaz.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): @Andrean 'ın canı 140, kendisi de bunu onaylayacaktır. AK-47 marka silahın nasıl böyle sekmediğini anlamıyorum.
« Son Düzenleme: 14.08.2022 20:59 doganay0781 »

#1 - 14.08.2022 20:57
Ekleme yapıldı.

#2 - 14.08.2022 21:17
Ekleme yapıldı.
@Andrean'ın susturması var, onun adına;
Canımı fulledim 140 olduğunun ssini dahi atabilirim. Bunu yapma sebebim kişinin sekmeden hit atmasıydı bilerek yapılan bir şey çünkü canım az olsaydı o kadar dayanamayacaktım. Ak ile bu kadar seri ve sekmeden atış yapması hilesini çok belli etti. Helikopterde kişi videodaymış eminim o anın videosu bulunuyordur atarsa sevinirim. Bundan öncede bir arkadaşı aynı yerden eritti kanıt bulursak atıcaz.

#3 - 15.08.2022 00:33
@Sidelya Savunma yapmanız gerekiyor.

Şikayete savunma yapmak için etiket yemenize gerek yok. Şikayeti gördüğünüzü ve bilerek savunma yapmadığınızı idrak edebiliyoruz. Kısa süre içerisinde savunmanızı yapın, aksi halde bu şekilde sonuçlandıracağım.

#4 - 15.08.2022 01:03
@Sidelya Savunma yapmanız gerekiyor.

Şikayete savunma yapmak için etiket yemenize gerek yok. Şikayeti gördüğünüzü ve bilerek savunma yapmadığınızı idrak edebiliyoruz. Kısa süre içerisinde savunmanızı yapın, aksi halde bu şekilde sonuçlandıracağım.
Şikayete savunma yapacağım, eve geçince yazacağım.
« Son Düzenleme: 15.08.2022 01:07 Sidelya »

#5 - 15.08.2022 02:59
Merhaba, spread kullanıyor olsam mermi direkt benim attığım yere gelirdi, zaten merdiven altından çıktıktan sonra bekleyip o sırada mermi yiyorsun. Renko kullanıyor olsam senin yine tek hitboxuna (çoğunlukla göğüs) kitlenirdim, ki renko mesafesi o kadar uzun bir mesafe değil. Renkonun çalışması için bir oyuncu olduğunu belirten üstünde çıkan yeşil simgenin gözükmesi gerekiyor. Senin attığın videoda da görüldüğü gibi senin tarafından benim üstümde yeşil bir işaret çıkmıyor. Eğer sende çıksaydı, o halde bende de yeşil işaret çıkardı ve seni iki saniye içerisinde tüm mermileri isabet ettirip düşürebilirdim. Silent olsam bile yine renko gibi senin sadece hitboxuna mermiyi atar, ve etrafına sıktığımda bile sana denk gelirdi, ki silent'ın renko ile tek farkı oyuncu olduğunu belirten yeşil işaretin çıkmaması, fakat yine de silent çalışması için belirli bir mesafede olman gerekiyor ve ben senin silentın çalışması gereken mesafende değilim. Videoda görüldüğü üzere ben kişinin farklı bölgelerine mermi atmışım. SAMP'ın sekme mekaniğine göre cross'u bir bölgeye koyup orayı AK-47 ile tararsan sıktığın mermiler cross'un etrafında mermiler bir çember oluşturur. Ben de bunu hesaplayarak sana ateş ettim ki tüm mermiler gelmeden 60 civarında canını götürmüşüm, 140 canının hepsini ben götürmemişim ve videoda ek olarak düştüğün görülmüyor. Bu demek oluyor ki zaten aşağıda bırakacağım hesaplamalar ile birlikte;  arkadaşların seni düşürüyor ve bu şekilde hasarlar görüntüsünü alıyorsun.

Bahsettiğim hasarlar görüntüsü (seni ben düşürmedim/düşürmemişim, arkadaşların fazlasını vuruyor;

7 hit x 9.9 = 69.3

Wallhack;
Merhaba, sağ olsun daha önce savaşta olduğumuz bir birlik üyesi arkadaşın kendi hile kullandığı SS'ini attığı için wallhack diye tabir edilen hilenin nasıl bir şey olduğunu aşağı yukarı anlamış oldum. Bu sebepten ötürü, arkadaşımızı baskın süresi içerisinde aynı skinle görmüştüm ve onun olduğunu biliyordum. Aşağıya bırakacağım ekran görüntüsünde wallhack açık olduğu zaman ID'de gözüküyor, eğer benim wallhack'ım olmuş olsaydı /id aiken yazacak kadar kafam çalışıyor olmazdı, bu nedenle wallhack şüphesi üzerinde çok durmayacağım ki videomda açık şekilde görünüyor wallhack kullanmadığım, böyle şeylerle uğraşacak vaktim gerçekten yok.

Bahsettiğim kendi hile kullandığını paylaşan arkadaşın ekran görüntüsü;

Kısacası toparlamak gerekirse;
Silent ile Renko'nun çalışabilmesi için gerekli bir mesafe ihtiyacı duyuluyor. Spread için herhangi bir mesafeye ihtiyaç duyulmasa da benim senin canını tamamen götürmemiş ve senin farklı yerlerine mermi isabet ettirmiş olmamdan anlaşılıyor ki herhangi bir aim hilesi kullanmıyorum. Attığın hasarlar ekranında da gözüküyor ki ben senin iki kez kalçana, iki kez karnına, bir kez sağ eline, bir kez sol eline ve bir kez sağ ayağına mermi isabet ettirmişim. Hitbox'a kitlenip çalışan silent veya renko ile beni suçlayamazsınız çünkü zaten ortada farklı yerlere mermi isabet ettiğinin üst kısımda somut kanıtı var.

#6 - 15.08.2022 03:13
Şikayete içinizde diğer hile şüpheleri adına (silent ve renko adına) ukte kalmaması için ekstradan savunma yaptım, konuyla ilgisi olmayan arkadaşların yazacağından eminim. İncelenene kadar kilit atılırsa memnun olurum, iyi forumlar. @Lia

#7 - 15.08.2022 04:19
@Andrean 'ın adına;
Kanka silentten şikayet açmadım spreaddan şikayet açtım. Biliyorsun ki spread aim değil sekmeme hilesi. Ben bu şikayeti senin o mesefaden aralıksız o kadar hit atmandan dolayı açtım. Burada mesele tek yiyip yememem ölmemen değil. Tekrardan diyorum senin 7 hiti ardarda atman. Hasarlar muhabbeti sadece senin olduğunu kanıtlamak içindi yani orada 2.3 vuranda var ama onlara takılma. Sadece o kadar mesafeden ok gibi mermi atmanı anlayamıyorum. Videonun olduğuna inanıyorum. İyi forumlar.

#8 - 15.08.2022 04:26
Dostum konuyu sadece karıştırıyorsun, sürekli video çekiyorsunuz. Buranın videosunu paylaşmak ister misin? Lizzie karakterini vurduğunuz yer, yavaşlatılarak izlenildiği vakit tüm AK47 mermilerini sizin attığınız gözüküyor ve sekmediği de ortada. Hasarlar sayesinde de sıkanın siz olduğunuz aşikar. Spread konusu zaten net. Wallhacke gelecek olursak, orada kullandığınız wallhack evet videolarda gözükmez, bu belli olmayacağı anlamına gelmiyor. Çektiğiniz videoda henüz beni bile görememişken ki aynı skini çok fazla kişi kullanıyor, sampın default skinlerinden. Direkt olarak /id aiken yazmanın tek sebebi, helikopterin bozulmasın diye hızlıca kaçarken ID'me odaklanamayışındır. Bölgeden uzaklaştığın zaman da ESP ile tespit ettiğin ismimi yazıyorsun ve ID'mi alıyorsun. Hilelerin aşırı net, kendi kendini yaktın. Umarım adminler de tüm ince detayları ile birlikte inceler. İyi forumlar dilerim.

#9 - 15.08.2022 05:01