Merhaba, spread kullanıyor olsam mermi direkt benim attığım yere gelirdi, zaten merdiven altından çıktıktan sonra bekleyip o sırada mermi yiyorsun. Renko kullanıyor olsam senin yine tek hitboxuna (çoğunlukla göğüs) kitlenirdim, ki renko mesafesi o kadar uzun bir mesafe değil. Renkonun çalışması için bir oyuncu olduğunu belirten üstünde çıkan yeşil simgenin gözükmesi gerekiyor. Senin attığın videoda da görüldüğü gibi senin tarafından benim üstümde yeşil bir işaret çıkmıyor. Eğer sende çıksaydı, o halde bende de yeşil işaret çıkardı ve seni iki saniye içerisinde tüm mermileri isabet ettirip düşürebilirdim. Silent olsam bile yine renko gibi senin sadece hitboxuna mermiyi atar, ve etrafına sıktığımda bile sana denk gelirdi, ki silent'ın renko ile tek farkı oyuncu olduğunu belirten yeşil işaretin çıkmaması, fakat yine de silent çalışması için belirli bir mesafede olman gerekiyor ve ben senin silentın çalışması gereken mesafende değilim. Videoda görüldüğü üzere ben kişinin farklı bölgelerine mermi atmışım. SAMP'ın sekme mekaniğine göre cross'u bir bölgeye koyup orayı AK-47 ile tararsan sıktığın mermiler cross'un etrafında mermiler bir çember oluşturur. Ben de bunu hesaplayarak sana ateş ettim ki tüm mermiler gelmeden 60 civarında canını götürmüşüm, 140 canının hepsini ben götürmemişim ve videoda ek olarak düştüğün görülmüyor. Bu demek oluyor ki zaten aşağıda bırakacağım hesaplamalar ile birlikte; arkadaşların seni düşürüyor ve bu şekilde hasarlar görüntüsünü alıyorsun.
Bahsettiğim hasarlar görüntüsü (seni ben düşürmedim/düşürmemişim, arkadaşların fazlasını vuruyor;

7 hit x 9.9 = 69.3

Wallhack;
Merhaba, sağ olsun daha önce savaşta olduğumuz bir birlik üyesi arkadaşın kendi hile kullandığı SS'ini attığı için wallhack diye tabir edilen hilenin nasıl bir şey olduğunu aşağı yukarı anlamış oldum. Bu sebepten ötürü, arkadaşımızı baskın süresi içerisinde aynı skinle görmüştüm ve onun olduğunu biliyordum. Aşağıya bırakacağım ekran görüntüsünde wallhack açık olduğu zaman ID'de gözüküyor, eğer benim wallhack'ım olmuş olsaydı /id aiken yazacak kadar kafam çalışıyor olmazdı, bu nedenle wallhack şüphesi üzerinde çok durmayacağım ki videomda açık şekilde görünüyor wallhack kullanmadığım, böyle şeylerle uğraşacak vaktim gerçekten yok.
Bahsettiğim kendi hile kullandığını paylaşan arkadaşın ekran görüntüsü;

Kısacası toparlamak gerekirse;
Silent ile Renko'nun çalışabilmesi için gerekli bir mesafe ihtiyacı duyuluyor. Spread için herhangi bir mesafeye ihtiyaç duyulmasa da benim senin canını tamamen götürmemiş ve senin farklı yerlerine mermi isabet ettirmiş olmamdan anlaşılıyor ki herhangi bir aim hilesi kullanmıyorum. Attığın hasarlar ekranında da gözüküyor ki ben senin iki kez kalçana, iki kez karnına, bir kez sağ eline, bir kez sol eline ve bir kez sağ ayağına mermi isabet ettirmişim. Hitbox'a kitlenip çalışan silent veya renko ile beni suçlayamazsınız çünkü zaten ortada farklı yerlere mermi isabet ettiğinin üst kısımda somut kanıtı var.