Öncelikle merhabalar, arkadaş benden ic jail yememe rağmen şikayetçi olmuş, savunmam şu şekilde:
Öncelikle ben dışarıdan sesler duyunca telaşa kapıldım ve bağırarak kapıyı açmalarını söyledim bunu söyleyince bana budala dediğini duydum ve sinirlenip küfür ettim. Sonrasinda avukat geldi avukat ile görüştüm ve görüşme bitince yanıma TEK BAŞINA kadın polis memuru geldi kelepçemi açtı tam o sırada aniden ayağa kalkip sandalyeme geriye doğru tekme attim sandalye ona çarpınca kadın memura saldırdim bende kadın memur yerde yatıyor olarak göründüğünden yaralıya düştüğünü sandim zaten hemen ardından arkamdan diğer memur gelip taser attı bundan sonrasindada rolüme uydum ve ic olarak hapise girdim.
Ek olarak: Benim ekranimda kadin polis memuru yerde yatıyor olarak görünüyordu bir kac saniye sonra bakınca da /crack çektiğini görüp revlenmis olduğunu düşündüm bunu da arkadaşım savunma yaparken ona, bu konuya da değinmesini rica ettim. Yönetimi kandrmak gibi bir niyetimiz bulunmuyor olayı başka yerlere çekmeyin lütfen.