Konu: Dyakonov birlik üyeleri -DM  (Okunma sayısı 523 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.08.2022 17:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:
Ismael Parajen @bensanasenibendenalana  Paul Nikolaiev @choppa  Jeronimo Marquez @mayonez¿  ve ssde gözükenler

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Luigi Barone @Victory Sebastian Pirozzi @halilgls Christian Changretta @SucukluPuding
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17:20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlarıma şehirde turlarken @Victory dostumun interneti Dyakonov hoodunun orada Sıkıntı çıkarıyor. O sırada orada bulunan şahıslar aşırı gereksiz agresif yapıyor bize gitmemizi ahsi halde "Sıkacaklarını?" söylüyorlar. Luigi'nin interneti tam gelip selam yazınca hepsi silah çekip bizi vuruyorlar. Ayrıca chatten türkçe terimler kullanılıyor sslerde görülebilir, bana pmden arkadaşının hilesi açık gibisinden birşeyler yazıldı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A

Ek açıklamalar(varsa): En ağır cezalarını almalarını umuyorum.

#1 - 14.08.2022 17:54
Şahitliğimi onaylıyorum, amaçları sunucuda sadece DM atmak olan bir kaç eleman. En ağır yaptırıma çarptırılmalarını rica ediyorum.

#2 - 14.08.2022 18:09
Selamlar. Olayla alakam yok orada aktif olarak çatışmadayız ve orada durup bekliyorsunuz. Mix yapıp kasparova bilgi verdiğinizi anladık. Bizde ic de icabınıza baktık ve ben sıkmadım ne emotem var nede bir şey. İçerlemişler.

#3 - 14.08.2022 18:39
Amaçları roleplay dışı, gunrp olup kin güden kişilerin en ağır cezayı almasını talep ediyorum. Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 14.08.2022 19:32
Aktif çatışma bölgesindesiniz, kaç defa uyarmamıza rağmen gitmediniz. Biz de ateş açtık.

#5 - 14.08.2022 19:54
Her hoodunuzdan geçene, afk atana sıkın  hileden dmden 30. Hesabınızı açmışsınız zaten

#6 - 14.08.2022 20:00
Allah allah öyle mi olmuş

#7 - 16.08.2022 03:08
Selam, şikayeti yeni farkediyorum. Dyakonov birlik üyeleri adı altında açılmış bir şikayet. Şikayeti detaylı bir şekilde özetleyeyim, akılında bir soru kalmasın.
Şimdi, biz sana kaç kere git diyoruz. Çatışma çıkabilir, hood çatısında helikopterli adamlar var. Ak-47 ile bize sıkıyorlar, sıkışmış konumdayız. Üstelik sen üsteliyorsun, git dedik gitmedin. Nerden bilebiliriz arkadaşın oyundan düşmüş? Hiç birimiz falcı değiliz dostum.

Git diyoruz gitmiyorsunuz, onaylı hoodumuzda aktif bir çatışma varken ayıptır söylemesi avanak gibi duruyorsunuz. Vurulmanız için net bir sebep.

Bir daha ki sefere gidersiniz artık.

#8 - 16.08.2022 14:21
Her hoodunuzdan geçene, afk atana sıkın  hileden dmden 30. Hesabınızı açmışsınız zaten
?

Amaçları roleplay dışı, gunrp olup kin güden kişilerin en ağır cezayı almasını talep ediyorum. Şahitliğimi onaylıyorum.
?
Şahitliğimi onaylıyorum, amaçları sunucuda sadece DM atmak olan bir kaç eleman. En ağır yaptırıma çarptırılmalarını rica ediyorum.

Kimin kin beslediği belli oluyor, mesajlara bak. Kendinizi bu kadar düşürmeyin, kuyruk acınızı anlıyorum. Yönetimden ricam arkadaşların Fear RP kapsamında ceza almaları.
« Son Düzenleme: 16.08.2022 14:27 Ejobarito »

#9 - 16.08.2022 22:06
?

?

Kimin kin beslediği belli oluyor, mesajlara bak. Kendinizi bu kadar düşürmeyin, kuyruk acınızı anlıyorum. Yönetimden ricam arkadaşların Fear RP kapsamında ceza almaları.

Adamlar şahitliklerini onaylıyor, kuyruk acısı derken ne ima ediyorsun? Yaptığınız ihlalleri açık bir dille açıkladım. Discordda özel mesajdan birliğe  söverek kimin ooc kinli olduğu belli oluyor fakat orası buraları âlakadar etmez sonuçlanabilir iyi akşamlar.