Şöyle bir şey var kanıtlarla konuşmamışsın, o ekran kayık olan değişik ss F8'e bastığımda crash attığı için oldu. Aracını rolsüz çaldığım hakkında bir kanıt vs. yok. Yolda görüyorum ve alıyorum, kim olsa yapmaz. Benim crashim kanıtlıdır, crash yediğimde araç ya ""ÇALINIYOR"" yada spawnlanıyor. Kanıtlar ile konuşun. Seni sorguladığım falan yoktu, sana şikayet kısmında yardımcı olmaya çalıştım sadece tersledin. Sana dedim ki aracının vergisini şikayete at ve şikayetin düşmesini sağla. Aracın parçalatıldıysa tabii. Ama sen bunu yapmadın, sen bilirsin olabilecek bir kanıtını kaybettin büyük ihtimalle. Seni aşağılamadım sen kendini bana büyük şekilde tanıttığın için en bilgilisi sensin dedim ve bir daha pm atmadım. "Şikayet onaylansın diye sabahın dördünde beşinde gereksiz yere kin güdüyorsun." Seni tanımıyorum kin tutacak birçok insan varken seninle uğraşmam ben. OOC kimseye kinim yoktur beni tanıyan herkes benim kinci olmayıp rolüme baktığımı bilir. Sırf aramızda kin tutulmasın diye ki normalde tutulmaması gerekiyor ona rağmen silahım var diye çatışmaya girmiyorum. Ne kadar roleplay sunucusuda olsa burası Türkiye her türlü kin tutan elemanlar var.