Konu: Antonio Pallazo - Powergaming  (Okunma sayısı 155 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.08.2022 04:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Antonio_Pallazo - @emmi050505

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Powergaming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Crash yediğimde çaldığım aracını spawnlıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Crash yediğim SS'te sağa bakarsanız kişinin aracı olduğunu görürsünüz.

#1 - 13.08.2022 04:57

+ Üslup problemleri, üstten konuşma.

#2 - 13.08.2022 14:46
Öncelikle herkese merhabalar. Şikayete savunma niteliğinde bir kaç cümle kuracağım. Sabaha karşı uğraşılıp emek verilip açılmış bir şikayete savunmasız bırakmak olmaz. El Corona da internet bağlantımın kopması ile oyundan düşüyorum. O sırada aracımı gelip alıyorsun. Hiçbir problem yok bu konuda sesimi dahi çıkarmıyorum çünkü oyun içerisinde ki her unsur (Oyuncular,taşıtlar,vb) sürekli Roleplay kuralına dahildir. Kişiye pm üzerinden mesaj attım. Bağlantım koptu hemen almışsın yazdım. Kişi de bana ekmeğini yerim diyerek cevap verdi bunda hiç bir problem yok. Ocean Bar gibi bir yerde crash yediğini söylüyorsun ve altında ki aracımın kapıları açık. Kim olsa o arabayı alır. Parçalattırıldığında diğer arabalara kıyasla iyi para veriyor. Crash yemen benim problemim değil. SS'lere gelecek olursam attığın ss'lerde  garip bir kayma ve ekranı ikiye bölme söz konusu tam anlaşılmasa da sağ taraf da benimle ilk konuşman azıcık dahi olsa okunuyor. SS'lerde de ocean bar da aracımın içerisindesin 2 dakika sonra hala aynı konumda ocean barda arabasızsın işlek bir ortamda altından araba gittiği ve 3 3.5k para için aracı parçalatamadığın için bana gelip aracı niye gizliyorsun dayı? Gibi bir pm atıyorsun. Aracın içerisinde olsan araç gizlenmez. Şikayeti oluşturdukdan sonra bana gelip hala pm üzerinden rahatsızlık vermeye devam ediyorsun. Bana yardımcı olduğunu söylüyorsun "Ne kadar PG olsada" Kimse kimsenin roleplay bilgisini sorgulayamaz. bu platform bunun için var gelirsin açarsın şikayetini. Sana rica ederek oyununa dönmeni beni rahatsız etmemeni söylemişim. Bana en iyisi sensin + bilgisin diyerek beni bıyık altından aşağılıyorsun. Şikayet onaylansın diye sabahın dördünde beşinde gereksiz yere kin güdüyorsun.

#3 - 13.08.2022 14:58
Yukarıda aracım çalınırken El Corona'olduğumu dsöylemişim. Bunu tarih saat olarak kanıtlamak istiyorum.
https://resimyukle.io/r/B0pB5LnHVL

#4 - 13.08.2022 20:57
Şöyle bir şey var kanıtlarla konuşmamışsın, o ekran kayık olan değişik ss F8'e bastığımda crash attığı için oldu. Aracını rolsüz çaldığım hakkında bir kanıt vs. yok. Yolda görüyorum ve alıyorum, kim olsa yapmaz. Benim crashim kanıtlıdır, crash yediğimde araç ya ""ÇALINIYOR"" yada spawnlanıyor. Kanıtlar ile konuşun. Seni sorguladığım falan yoktu, sana şikayet kısmında yardımcı olmaya çalıştım sadece tersledin. Sana dedim ki aracının vergisini şikayete at ve şikayetin düşmesini sağla. Aracın parçalatıldıysa tabii. Ama sen bunu yapmadın, sen bilirsin olabilecek bir kanıtını kaybettin büyük ihtimalle. Seni aşağılamadım sen kendini bana büyük şekilde tanıttığın için en bilgilisi sensin dedim ve bir daha pm atmadım. "Şikayet onaylansın diye sabahın dördünde beşinde gereksiz yere kin güdüyorsun." Seni tanımıyorum kin tutacak birçok insan varken seninle uğraşmam ben. OOC kimseye kinim yoktur beni tanıyan herkes benim kinci olmayıp rolüme baktığımı bilir. Sırf aramızda kin tutulmasın diye ki normalde tutulmaması gerekiyor ona rağmen silahım var diye çatışmaya girmiyorum. Ne kadar roleplay sunucusuda olsa burası Türkiye her türlü kin tutan elemanlar var.

#5 - 13.08.2022 22:19
Şöyle bir şey var kanıtlarla konuşmamışsın, o ekran kayık olan değişik ss F8'e bastığımda crash attığı için oldu. Aracını rolsüz çaldığım hakkında bir kanıt vs. yok. Yolda görüyorum ve alıyorum, kim olsa yapmaz. Benim crashim kanıtlıdır, crash yediğimde araç ya ""ÇALINIYOR"" yada spawnlanıyor. Kanıtlar ile konuşun. Seni sorguladığım falan yoktu, sana şikayet kısmında yardımcı olmaya çalıştım sadece tersledin. Sana dedim ki aracının vergisini şikayete at ve şikayetin düşmesini sağla. Aracın parçalatıldıysa tabii. Ama sen bunu yapmadın, sen bilirsin olabilecek bir kanıtını kaybettin büyük ihtimalle. Seni aşağılamadım sen kendini bana büyük şekilde tanıttığın için en bilgilisi sensin dedim ve bir daha pm atmadım. "Şikayet onaylansın diye sabahın dördünde beşinde gereksiz yere kin güdüyorsun." Seni tanımıyorum kin tutacak birçok insan varken seninle uğraşmam ben. OOC kimseye kinim yoktur beni tanıyan herkes benim kinci olmayıp rolüme baktığımı bilir. Sırf aramızda kin tutulmasın diye ki normalde tutulmaması gerekiyor ona rağmen silahım var diye çatışmaya girmiyorum. Ne kadar roleplay sunucusuda olsa burası Türkiye her türlü kin tutan elemanlar var.

Aracın vergisi ile bir şey kanıtlanmaz olayın üzerinden zaman geçmiş araba durduğu yerde vergi işliyor zaten.. Rolsüz çaldın demiyorum ben oyundan düşmüşüm. Oyunda varolan her şey sürekli roleplay kuralına dahildir. Bu konuda sana bir şey söylemedim. İkinci SS inde ekran neden yamuk ve neden ikiye bölünmüş gibi daha düzgün bir SS atabilir misin? Ek olarak kendimi büyük tanıttığımı düşünmüyorum. Bu tarz olaylarda şikayet oluşturacaksan PM yoluyla insanlara brifing vermek zorunda değilsin.  Çatışmaya girmiyorum demişsin zaten benimle çatışmaya giremezsin. IC olarak beni görmedin bile ne çatışmasından bahsediyorsun. Gereksiz tartışma yapmayalım. Ne yani bende bağlantıp koptuğu için sana şikayet mi açayım ne saçma bir durum şu sürekli roleplay kuralına dikkat edelim.

#6 - 13.08.2022 23:56

Aracın vergisi ile bir şey kanıtlanmaz olayın üzerinden zaman geçmiş araba durduğu yerde vergi işliyor zaten.. Rolsüz çaldın demiyorum ben oyundan düşmüşüm. Oyunda varolan her şey sürekli roleplay kuralına dahildir. Bu konuda sana bir şey söylemedim. İkinci SS inde ekran neden yamuk ve neden ikiye bölünmüş gibi daha düzgün bir SS atabilir misin? Ek olarak kendimi büyük tanıttığımı düşünmüyorum. Bu tarz olaylarda şikayet oluşturacaksan PM yoluyla insanlara brifing vermek zorunda değilsin.  Çatışmaya girmiyorum demişsin zaten benimle çatışmaya giremezsin. IC olarak beni görmedin bile ne çatışmasından bahsediyorsun. Gereksiz tartışma yapmayalım. Ne yani bende bağlantıp koptuğu için sana şikayet mi açayım ne saçma bir durum şu sürekli roleplay kuralına dikkat edelim.
Ne anlattığını anlamadım, benim dediklerim ile alakası yok. Vergi isteğim şu yüzdendi; Aracını hurdaladığımda belli bir vergi ücreti aracına yansıtılıyor. Parçalatıldı mı? Yoksa çalındı mı bunu öğrenmek istemiştim. IC çatışmayı ne olarak anladın inan bir fikrim yok. Demek istediğim şuydu; Kimseyle çatışmıyorum olmaması gereksede OOC kin oluşuyor çünkü iki taraftan birisinde. Seninle alakası yok. Ve hala anlamadığın son şey SS.
SS'i almak istediğim için F8 bastım ve crash mesajı gelmeden hemen önce ss aldı. Doğal olarak bozuk bir ss ortaya çıktı.
Diyorsan ki o SS'in bozuk olduğunu kanıtla; Boyutuna bakabilir attığım linke girip fotoğrafı indirerek boyutları karşılaştırabilir ve anlayabilirsin.

#7 - 13.08.2022 23:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Antonio_Pallazo - @emmi050505

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Powergaming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Crash yediğimde çaldığım aracını spawnlıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Crash yediğim SS'te sağa bakarsanız kişinin aracı olduğunu görürsünüz.

Yamuk fotoğrafta aracının vergisi 6.7k civarlarında görünüyor, parçalandığında doğal olarak yanına spawnlanacaktı. O anda alsan problem çıkmazdı.

#8 - 17.08.2022 10:58
Kişinin aracını sakladığına veya geri aldığına dair net bir kanıt yok ek olarak 2. ss geçersiz niteliği taşıyor. K&A.