Konu: OOC hakaret Thomas  (Okunma sayısı 300 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.08.2022 17:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_24962 @StyleTheLord @fowy the most hated Micheal Navarra

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ss'de mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
16. Sürekli Roleplay

- Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

- Herhangi bir şekilde bir rol bir oyuncu tarafından bölünemez, bu da sürekli roleplay kuralına dahildir. Eğer rolde oyuncular tarafından bir yanlışlık olduğu düşünülüyorsa /rapor atılabilir, /soru üzerinden destek alınabilir veyahut oyuncu şikayeti açılabilir lakin bu süreçte rol devam etmelidir.

- Bulunduğunuz yerde yabancı kişi olmadığını varsayarak arkadaş ortamında sunucu kurallarına aykırı bir şekilde davranışlar sergilemek (chat üzerinde küçük harflerle yazı yazmak, OOC hitaplar vesaire), ağır cezalara sebebiyet verebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, bir çatışma dönüyor çatışma esnasında heyecanına dayanamayıp arkadaş "/b bölüp, ezikler, hile win" gibi şeyler yazıyorlar. Hiç hoş bir şey değil hakaret etmesi. En ağır ceza alması talebindeyim. Micheal Navarra arkadaşımız da /b bölüyor, şikayet açmasını belirtmesi gereken yer orası değil. Ona da işlem uygulanırsa sevinirim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Hakaret büyük, ezik diyemez bana  :manifdog

#1 - 12.08.2022 17:35
Hile ile oynayan her insan bana göre eziktir. Başka bir şey demeyeceğim. Hatamı kabul ediyorum. Cezamı bekliyorum.

#2 - 12.08.2022 17:41
Önce Fowy adına;
Öncelikle selamlar,
 b bölümünden sadece şikayetin açıldığını haber verdim çünkü o sırada adminler beni specliyordu sesini etmediler, Şikayete direk baksınlar diye yazdım rahatsız olduğunu belirtmemişsin bile b- yazabilirdin uymadığımız taktirde şikayet açardın. 500 MB'lık bir oyun için yaptığım bir hata bulamayınca en ufak şeyden şikayet açmışsın sana yakıştıramadım sana BenJin, iyi forumlar.

stylethelord adına;
Hile kullanan her insan bana göre karaktersiz ve eziktir : )  yenilmemek için god mode açıyor o anlık sinir ile ezik yazdım suçumu kabul ediyorum.

#3 - 12.08.2022 22:18
Komikti, yenildiğini kabul etmen güzel. Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 13.08.2022 16:57 BenJin »

#4 - 14.08.2022 15:29

Hile ile evet sonuçlanabilir.

#5 - 14.08.2022 17:35

:manifdog

#6 - 14.08.2022 23:51

#7 - 15.08.2022 11:40
Merhabalar, biliyorsunuz ki ihlale ihlal ile karşılık vermeyi pek hoş bulmuyoruz. Kişilerin god olduğunu düşünüyorsanız kanıtlarınız ile şikayet oluşturabilirsiniz. /b bölmeniz ceza almanızı sağlar. Karakterleriniz ceza alacak.