Konu: Lucas Leggio CBUG CROLL  (Okunma sayısı 245 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.08.2022 19:32
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Martis  Lucas_Leggio
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.08.2022 video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Lucas karakteri hood baskını sırasında c-bug ve c-roll yaparak deagle silahı ile normalinden çok daha hızlı şekilde mermi atıyor ve beni düşürüyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): "Yanlışlıkla olmuş, gözden kaçmış, el alışkanlığı, bir daha olmaz" gibi savunmalar yerine *el alışkanlığı* edinmeyeceğiniz şekilde oynamanız dileğiyle. Her seferinde bu tarz şikayetlerde aynı savunma oluyor çünkü.

#1 - 11.08.2022 19:42
Merhaba, öncelikle iyi forumlar dilerim ek açıklamada bahsettiğin hitamı pek doğru bulmadım açıkcası ilk defa bu konu üzerinden şikayet yedim savunmamı da yapmak isterim. Öncelikle bahsettiğin durum mermi 0.3 saniyede 7 sini birden ateşlemektir. Ben orada yanlışlıkla C shot yapıyorum zaten arkam dönük bir şekilde mermi yiyorum dönüp sıkıyorum bu da refleksen yaptığım bir şey sonrasında ise hemen bırakıp çatışmaya devam ediyorum.

#2 - 11.08.2022 20:59
Hemen bırakıp çatışmaya devam etmediğin videoda da belli oluyor bro. Önce eğil-kalk yapıyorsun, tekrar eğiliyorsun sonra c-roll yapıyorsun, kalkıyorsun ve tekrar eğil-kalk yapıyorsun. Ben bu sürede zaten yiyeceğim kadar mermi yediğim için düşüyorum ve sen de salıyorsun.

#3 - 11.08.2022 21:11
Hemen bırakıp çatışmaya devam etmediğin videoda da belli oluyor bro. Önce eğil-kalk yapıyorsun, tekrar eğiliyorsun sonra c-roll yapıyorsun, kalkıyorsun ve tekrar eğil-kalk yapıyorsun. Ben bu sürede zaten yiyeceğim kadar mermi yediğim için düşüyorum ve sen de salıyorsun.

Merhaba Rone  tekrardan iyi forumlar yanlış anlaşılmak istemem gerçekten. Öncelikle şunu belirteyim eğer ki C-roll yapsaydım 7 mermi ile seni direk vurur düşürür reloada geçerdim fakat Navarra zaten sana 2 Hit atmış ve dediğim gibi orada C-shot eylemi bulunmakta refleksen yaptığım bir durum öncesinde veya sonrasında yaptığım bir hareket değil bu yüzden refleksen böyle bir girişimde bulundum, sürekli C-Bug'a sığınan birisi değilim. 🙂
« Son Düzenleme: 11.08.2022 21:13 Martis »

#4 - 11.08.2022 21:39
Videonun kesilmemiş halini atar mısınız? Çünkü attığınız videoda hareket etmiyorum ve elimde silah da yok. Armut topluyor olamam değil mi?  :manifdog

#5 - 11.08.2022 23:00
&ab_channel=RyanAhbab
Merhaba Rone, kısa keseceğim bu sefer evet önünde sanırım 4-5 kişiyiz çatıda ki adamlarımızı saymayacağız şimdi video'da gözüktüğü üzere hit yiyip anime giriyorsun ve peşinden düşüyorsun ve son kez olarak belirtmek istiyorum iki hit benim tarafımdan iki hit navarra'dan almışsın gayet normal bir şekilde düşüyorsun bir ihlal veya bug olduğunu düşünmüyorum, C-roll değil C-shot onuda anlattığım gibi refleksen yaptığım bir durum

#6 - 11.08.2022 23:05
Ek açıklamalarda zaten bu tarz savunmaların geleceğini söylemiştim.
Sonuçlanmasını bekleyelim.  :palmiye:

#7 - 14.08.2022 23:32
Savunma olarak bir başkasının kamera açısını kullanıp yapılan bir ihlali yapmamış gibi göstermek üst düzey bir ihlal.

Bug abuse ve yönetimi kandırmaktan dolayı ceza alacak.