Konu: [ 11.08.2022 Arman Sarafian ] Mixing  (Okunma sayısı 225 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.08.2022 14:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arman Sarafian @Sm4n

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.08.2022 02:40 civarları.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Mixing

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arman Sarafian karakteri /f üzerinden mixing yapıyor. SS'de görünüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılmasını talep ediyorum.

#1 - 11.08.2022 14:55
Arkadaşım adına savunma yapacağım, kendisi susturma cezası aldı. Sm4n adına;
Merhabalar, öncelikle iyi forumlar. Rolde bir kaç kez  Woody yada Wolly, ismini tam hatırlamıyorum onu araca yüklemelerini söylüyorum. Son kez /k den söylemek yerine /f basıyorum. Rütbemin yüksek olmasından dolayı yanlışlıkla /f den mesaj gidiyor. Zaten rolde Woody'i kaçıracak araç bulamayınca, Woody karakterini orada bırakıyoruz. Sonuç olarak bir üstünlük sağlamıyorum.

#2 - 11.08.2022 15:12
Arkadaşım adına savunma yapacağım, kendisi susturma cezası aldı. Sm4n adına;
Merhabalar, öncelikle iyi forumlar. Rolde bir kaç kez  Woody yada Wolly, ismini tam hatırlamıyorum onu araca yüklemelerini söylüyorum. Son kez /k den söylemek yerine /f basıyorum. Rütbemin yüksek olmasından dolayı yanlışlıkla /f den mesaj gidiyor. Zaten rolde Woody'i kaçıracak araç bulamayınca, Woody karakterini orada bırakıyoruz. Sonuç olarak bir üstünlük sağlamıyorum.
İmla kurallarına hiç uymamışsın, yanlışlıkla yazılmış gibi durmuyor. Ek olarak f chat kapalı değil açık, R16 karakter kapalı olduğu halde mesaj yollayamıyor.

#3 - 11.08.2022 15:40
Sm4n adına;
Çatışma rolünün heyecanı ile imla kuralına uymayı unuttum, hem karşı birlik hemde polis rolün içinde olunca bu durumlar yaşanabiliyor. R16'ın f-chat kapalı iken mesaj gönderemiceğiniz yeni öğrendim.

#4 - 11.08.2022 15:55
Sm4n adına;
Çatışma rolünün heyecanı ile imla kuralına uymayı unuttum, hem karşı birlik hemde polis rolün içinde olunca bu durumlar yaşanabiliyor. R16'ın f-chat kapalı iken mesaj gönderemiceğiniz yeni öğrendim.
Pek inandırıcı gelmiyor, savunma için teşekkürler.

#5 - 15.08.2022 12:23
Merhaba,
Her ne kadar o anın heyecanı ile yazmış olsanız bile bu duruma izin verilmiyor maalesef. Gördüğüm kadarıyla F chatten yazdıktan sonra hatalı gibi tekrardan mesaj göndermemişsiniz. Karakter Mixing kapsamında cezalandırılacak.