Konu: DM  (Okunma sayısı 246 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.08.2022 13:13
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: N/A Oyun ismi :Rozaf Xhuvani Forum adı: ulanolii

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A 11.08.2022. 13.03

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: N/A Öncelikle arkadaşım iş görüşmesindeydi sonra beni aradı beni arıyorlar konuşurmusun diye konuştum arkadaşlarla sonra telefonu kapattım kumarhanemin önünde dururken arkadaşlar geldi ve bana sıktılar normalde. Asistanı değilim kendimi öyle gösterdim arkadaş ile bir sorunumuz olmadığı halde birden bana gelip ateş açtılar ve gittiler. Olayla bir alakam yoktur.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A
https://cdn.discordapp.com/attachments/1005500118025379912/1007227963827290222/sa-mp-201.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/1005500118025379912/1007227983456637029/sa-mp-199.png
Ek açıklamalar(varsa): N/A Arkadaşların ceza almasını talep ediyorum.

#1 - 11.08.2022 13:46
IC olarak herkesin söylediğini yapmayın. İçeriğini bilmediğiniz rollere dahil olursanız, sonuçları elbet olur. Gerekli savunmayı akşam göndereceğim.

#2 - 12.08.2022 18:33
Öncelikle selamlar. Dyakonov oluşumu ile Kasparov oluşumu bir savaşa girdi ve bizler Dyakonov oluşumuna destek veriyoruz. Kasparov oluşumu savaşmak amaçlı oyuna girmediğinden ötürü, oyunda bulunan tek karakter olan Peter Galoyan'ı tuzağa düşürmek istedik. Kendisine telefon açtık, defalarca ve telefonumuzu açmadı. Nasıl oluyorsa, asistanı olarak siz aradınız. Sizin ile konuşurken, bana onun yerini söylemeyeceğinizi ve beni buluşturamayacağınızı söylediniz. Tam bu esnada şans eseri yanınızdan geçtim, telefonda konuştuğum kişi olduğunuz kanısına vardım. Telefondan gelen ses tekrarladı, yanınıza gittiğim zaman denemek için telefonu kapattım. Sonra denemek için sizi tekrar aradım, telefonunuz çaldı. Evet, siz benim ile telefonda görüşen sahte asistandınız. Size rol imkanı verdim, Peter'i çağırmanızı ya da benim ile görüştürmenizi söyledim fakat role yanaşmadınız. Siz asistan olduğunuzu söylediniz ve bende savaşta olduğum patronunuz Peter Galoyan'a bir mesaj bırakmak için sizi vurdum. İllegal bir karakter olan Peter'in asistanı olarak role soyunuyorsan ki savaş zamanında bunu yapıyorsun. Vurulmayı göze almalıydın ki piyango bana vurdu. Kanıtları alt tarafa bırakacağım.

Şans eseri çekilen videomdan kanıtlar.
Spoiler: GösterGizle

#3 - 12.08.2022 18:47
Öncelikle şunu belirtmek isterim ben o zaman hiç bir oluşumun üyesi değildim. Peterde benim arkadaşım olur kendisi görüşmede olduğu için numaranızı bana verdi dertlerini öğrenmem için. Size mecburen asistanı olarak gösterdim kendimi oysaki kendisiyle sadece arkadaşız olayla alakam olmadığı halde beni vurmanız çok saçma gelmiyormu sizede? Mesela ben seninle savaşta olsam bir tane üyeni durduk yere sıkıp sonrada mesaj iletme amacıylamı vurdum diyeceğim. Şaka gibisiniz  cidden daha fazla tartışmaya girmeyeceğim, cezanın açıklanmasını dört gözle bekleyeceğim.

#4 - 12.08.2022 18:50
Bro sen ne anlatıyorsun ya? Savaşta olduğum heriflerin asistanı gibi benim ile görüşüyorsun, yerlerini de söylemiyorsun. Mesaj olarak seni vurup bırakıyorum, forumda bir ton dil döküyorsun. Ortada bir ihlal yok, varsa eğer bu da Peter ile ooc kafada yaptığınız rol. Aranızda en ufak bir rolün dahi olduğunu düşünmüyorum.

#5 - 12.08.2022 23:27
Daha fazla seninle tartışamayacağım dostum. Şikayetin açıklanmasını bekleyelim.

#6 - 13.08.2022 16:58
Şikayet aktif.

#7 - 15.08.2022 13:38
Şikayet ne zaman sonuçlanacak?

#8 - 16.08.2022 01:35
Merhaba, yapılan savunma geçerli. Ceza verilmeyecek.