Konu: Henry Fernandez - Raskoln Fyodor  (Okunma sayısı 140 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.08.2022 00:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Henry Fernandez @buyak - Raskoln_Fyodor @hellyguard

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11/08/2022 - 00.35

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Sürekli Roleplay - Retarted RP

- Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

- Herhangi bir şekilde bir rol bir oyuncu tarafından bölünemez, bu da sürekli roleplay kuralına dahildir. Eğer rolde oyuncular tarafından bir yanlışlık olduğu düşünülüyorsa /rapor atılabilir, /soru üzerinden destek alınabilir veyahut oyuncu şikayeti açılabilir lakin bu süreçte rol devam etmelidir.

- Bulunduğunuz yerde yabancı kişi olmadığını varsayarak arkadaş ortamında sunucu kurallarına aykırı bir şekilde davranışlar sergilemek (chat üzerinde küçük harflerle yazı yazmak, OOC hitaplar vesaire), ağır cezalara sebebiyet verebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle olayın başına gidelim, Henry Fernandez ve Raskoln Fyodor isimli iki karakter muhtemelen soygun yapmak için çevrede geziniyorlar, benim evime denk gelip kilidi kırıyorlar veya açık buluyorlar. Raskoln Fyodor isimli karakter eve giriyor ve beni görüyor, beni görünce role giriyor ve ona karşılık veriyorum onu evden çıkartıyorum. Raskoln Fyodor isimli karakter evden çıktıktan sonra eve Henry Fernandez giriyor ve anında geri çıkıyor. Ne olup bittiğine bakmak için dışarı çıkıyorum ve Henry Fernandez'in IC kanal üzerinden "kaç amq" yazdığını görüyorum. Muhtemelen gelecek savunma yanlışlık ile yazdığını söylemesi üzerine olacak fakat yanlışıkla yapılmış bir hata gibi durmuyor. Daha garip olanı ise yazdığının benim chatıma düştüğünü anlayınca OOC kanaldan "amq dell" yazması oluyor. Gelelim şikayete Retarted RP ihlalini eklememe, Raskoln Fyodor isimli karakter hiç tanımadığı bir kişinin evinin kapısının kilidini kırıp içeri giriyor, veya kapıyı açık bulup içeri giriyor sonrasında hiçbir şey yokmuş gibi para istiyor (?) mantığa ne kadar sığar bilmiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):  O:-)

#1 - 11.08.2022 19:18
Sadece yanlislikla o an evi soymak icin giriyoruz ve yanlislikla ic edecegim kufuru kisaltiyorum ayriyetten bu olayda 2 kisi var ben sadece ev satilikmi dedigim icin işlemmi gorecegim?

#2 - 12.08.2022 01:19
Sadece yanlislikla o an evi soymak icin giriyoruz ve yanlislikla ic edecegim kufuru kisaltiyorum ayriyetten bu olayda 2 kisi var ben sadece ev satilikmi dedigim icin işlemmi gorecegim?
Yanlışlık ile IC edeceğin küfür mü kısaltıyorsun? Hangi yanlışlık o tam olarak, meraktan soruyorum. Şikayette detaylı bir açıklama yaptım, hangi karakterin hangi ihlali gerçekleştirdiğini noktası virgülüne kadar yazdım, tekrar incele istersen.

#3 - 12.08.2022 13:56
dostum kısaltma yağtığımı yanlışlıkla belirtiyorum diğer oyuncunun yaptığı hatayı bana yansıtma sebebini berak ediyorum retarded rp den şikayet açmışsın

#4 - 12.08.2022 18:54
Alıntı
Gelelim şikayete Retarted RP ihlalini eklememe, Raskoln Fyodor isimli karakter hiç tanımadığı bir kişinin evinin kapısının kilidini kırıp içeri giriyor, veya kapıyı açık bulup içeri giriyor sonrasında hiçbir şey yokmuş gibi para istiyor (?) mantığa ne kadar sığar bilmiyorum.
Şikayete bunu yazmışım, neden Retarted RP'i üzerine alındın? Okuduğunu anlayamıyor musun?

#5 - 15.08.2022 11:58
IC kanaldan ve /b üzerinden aynı şeyi yazmanız yanlışlık gibi durmuyor. Karakter ceza alacak.