Konu: 10.08.2022 - Cillian_Russel - Sürekli RP, Ortak Nezaket...  (Okunma sayısı 136 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.08.2022 23:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cillian_Russel @Ertan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.08.2022 22:49

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Sürekli RP - Ortak Nezaket

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gözaltında olan Cillian Russel için sorgu, sevk rollerini gerçekleştirmek istedim. Gözaltından çıkardığımda ise pm kanalından "beni atmye götür birine bir şey atıcam, admin kararı var" tarzında şeyler söyledi. Ben de bunun mümkün olmadığını, sürekli role play gereği her şey IC olarak gerçekleştirdiğimizi, IC'de de bunu yaparsam karakterimin yaptırım alacağını söyledim. Ama o rolü sürdürmeye devam etmeyerek, üstelemeye devam etti ve birkaç hakaret etti.

Daha sonrasında ise kelepçeli şekilde kodeslerde ortadan kayboldu ve karakteri oyunda yoktu. 10 dakika boyunca oyuna girmesini bekledim ama kontrolleri sağladığımda role uymayarak, hapis yememek için rolün ortasında NC attığını tespit ettim.
Mevcut sistemi suistimal ederek hapis cezasından kaçtı ve sürekli role play durumunu sürdürmedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Alacağı cezaya IC hapsinin de eklenmesini istiyorum. 1.23 (Shotgun)'dan 250 dk IC hapsi kesinleşmişti.

#1 - 10.08.2022 23:38
Tarih ve saate bakılırsa Cillian_Russel karakterinin rol ortasında NC attığı doğrulanıyor. İlgili SS'ler:

#2 - 11.08.2022 02:53
Gözaltında iken rapor attım adama borcuma ödemek için o sırada bu arkadaş geldi ve birden beni çıkardı pmden söyledim ben bunun için girdim diye oyuna oyunu bırakıcağım için bir kaç arkadaştan borç alıp adamın parasını ödicektim şikayet açılmıştı bende işe gitceğim için yarın gelirim gözaltından çıkartırlar dedim   ncmi de orada hemen onaylanmaz iki kere sorar diye denedim fakat hemen oluyormuş  nc atıcak mısjn diye sormayıp sonrasında ben arksdaşa pmm atmak istedim. Fakat pmi kapalı idi. Yapıcak birşey yok ve ben orda diyorum  gözaltından çıkarma beni diye çünkü avukat istiyeceğim cezamın azalmasını için shotgun bulundurdım o kadar  bi zahmet isteyim  beni sinirlendiriyor ve küfür de etmedim orda sinirlendirdiği için tepki gösterdim eğer bundanda etkileniyorsan sokağa çıkma yavrum sen

Pm kapalı olduğu için çıktım bende ssler mevcut.

Evet hatalıyım marketi kurcalıyıp nc atmamda ama hani oyuna ara veresim vardı gözaltından sonra hallederiz diye çok bekleticekleri için  yanlış zamana geldi şahıstan özür diliyorum. Ama iyi niyetli olup sonrasında pm atmaya kalkıştım kapalı olduğu için bende çıktım gelince atar diye.
Ama o ortak nezaketi ksbul etmiyorum kıldan yünden birşey aramaya gerek yok orada hakaretlik birşey yok onu abartı buldum.
« Son Düzenleme: 11.08.2022 03:06 Ertan »

#3 - 11.08.2022 11:36
PM kapalı değildi, birincisi bu. Ortadan kaybolduktan sonra defalarca karakter isminin oyunda olup olmadığını kontrol ettim. Ama ne PM aldım ne de oyuna girdiğini gördüm. İkincisi sen çıktıktan 4-5 dakika sonra, büyük ihtimalle senin yine kural ihlali yaparak açtığın, ikinci hesabın ve leveli 1 olan, Ada Jensen karakterinden mesaj aldım. Senin ağzından konuşarak , beni rahatsız etmeye başlıyor. 22.57'ye kadar özel mesaj kutum açık görünüyor. Ama yukarıdaki SS'ye baktığımızda sen 22.51'de çoktan NC'yi atmışsın bile.
https://www.hizliresim.com/54nue4u

Ayrıca bu karakterin de @Ertan 'a ait olup olmadığının araştırılmasını istiyorum. Ek olarak, kişinin sicilinin de bu tarz olayları yapmaya yatkın olduğunu ayrıca yönetimi kandırmaya çalışmaya devam ettiğini görüyorum. Savunmasına daha fazla karşılık vermeyeceğim, sonuçlanabilir.

#4 - 11.08.2022 20:32
PM kapalı değildi, birincisi bu. Ortadan kaybolduktan sonra defalarca karakter isminin oyunda olup olmadığını kontrol ettim. Ama ne PM aldım ne de oyuna girdiğini gördüm. İkincisi sen çıktıktan 4-5 dakika sonra, büyük ihtimalle senin yine kural ihlali yaparak açtığın, ikinci hesabın ve leveli 1 olan, Ada Jensen karakterinden mesaj aldım. Senin ağzından konuşarak , beni rahatsız etmeye başlıyor. 22.57'ye kadar özel mesaj kutum açık görünüyor. Ama yukarıdaki SS'ye baktığımızda sen 22.51'de çoktan NC'yi atmışsın bile.
https://www.hizliresim.com/54nue4u

Ayrıca bu karakterin de @Ertan 'a ait olup olmadığının araştırılmasını istiyorum. Ek olarak, kişinin sicilinin de bu tarz olayları yapmaya yatkın olduğunu ayrıca yönetimi kandırmaya çalışmaya devam ettiğini görüyorum. Savunmasına daha fazla karşılık vermeyeceğim, sonuçlanabilir.

Kız arkadaşım tarafından pm atılmasını istedim ve sana attı.  o laptopu ile takılmakta bendekendi laptopumla aynen kanka 33 level karakterimle multiaccount yapıp  banlatıcam güzel senaryo HollyWooda sunmayı unutma bunu. Ve nasıl birliğe alayım adamı tek pcden 2 tane hesaba giripde nasıl birliğe alayıım ve striptizde açılışta milletle konuşup bende nasııl kendim rol yapayım? Zaten  bununda ssi mevcut bro o yandan sıkıntın olmasın.

Kendin 4 - 5 tane karakteri 1 levelde iken cklayııp para aktardığını düşünüyorum bunuda bi inceleyebiliriz bro.

Sonrasında bende girdim ben denedim pm atmayı ve kapalı idi bende quitledim.
https://www.hizliresim.com/zfigrqg SS Burada.

Artı olarak yönetimi kandırmaya çalışıyon demişinde " kişi kendinden bilir işi " dostum.

Aynı zamanda  demişin işte bunları yapmaya yatkın herhangi bir yönetimi kandıırmaya teşebbüsden de yememişim. Sadece bir kaç asosyalin 4 kişi taciz edip kışkırtmasına karşılıık sabrımın bazen tükenmesine karşıılıık verdiğim tepkilerin bedeli bazen bana döner şuan nerden nereye  gireceğine sende bilmiyon herhangi bir açııık bulayımda çocuğa sallayayımı diyorsun
« Son Düzenleme: 11.08.2022 20:43 Ertan »

#5 - 15.08.2022 11:51
Merhabalar, bu yaptığınız büyük bir suç. Bir nevi yönetimi kandırmaya çalışmak. Hiç bir adminin haberi yok ki olsa bile onunla iletişime geçebilirsiniz. O durumu kontrol altına alırdı. Ceza alacaksınız.