| |  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Isiah Sarkisyan - @sekergibiyersinmermi Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Yönetimi kandırmaya teşebbüs, Rolden kaçmak
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selam, Idlewood üyelerinden bir kaç kişiyi vurup esir aldım. Bu sırada bu şahısın "Isiah Sarkisyan" PD rolünde /q attığını forumdan takip etmiştim.
Kendisi, teslim olmak yerine silahını son saniyeye kadar kullanmayı tercih etmiş. Benim gözümde yönetimi aptal yerine koymaya çalışıyor.
>Adminin verdiği karar şu yönde;"Silahınızla beraber Polis Departmanına teslim olun."
Kendisi, 12:18'de teslim olacağını söylemiş. Teslim olmayı bırak, ne kadar adam vurup gitsem o kadar kardır kafasıyla DM'e çıkmış.(PD rolünden kaçmak.)
PM konuşmalarımızda bile kendisini uyarmama rağmen, "PD şikayeti geri çekecek." tarzında saçma şeyler söyledi. Adminin verdiği karardan sonra şikayeti çekiyorum dese ne olacak?
Şikayet açacağımı söyleyince, oyundan çıkmayı tercih etti.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -Bahsettiğim Şikayet linki ve Gerekli görseller:(Admin size teslim olun diyor, siz hala silahı kullanmak için DM atmaya devam ediyorsunuz?)
-Teslim olmadığının ve son girişlerinin kanıtı:
-Oyun içinde DM'e geldiğinin ve PM üzerinden kendisini uyarmama rağmen gidip teslim olmadığının kanıtı:
Ek açıklamalar(varsa): @Scealten bahsettiğim şikayette kararı veren admin sizdiniz. Bu şikayeti ayrıca sizin incelemenizi rica ediyorum, iyi forumlar.