Konu: 10.08.2022 Açmaktan sıkıldığımız diğer god şikayeti, Vahram Bagratuni  (Okunma sayısı 523 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.08.2022 21:08
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vahram Bagratuni @giraythehollywood
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 6 level adamda deagle var, nereden geldiğini kimse bilmiyor. Bunu geçelim, yine hit yemiyorlar, savunması da büyük ihtimalle "kokain çektim, rapor attım" olacaktır. Arkadaşlar sunucuyu freeroam bir sunucuyla karıştırıyorlar galiba. Ek olarak o tabancayı nasıl aldığını veya kimin verdiğini merak ediyorum, kayıtlarına da bakılırsa sevinirim.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Aynı birlikten çıkan ve aynı hile üzerine açılan 8398139. şikayet

#1 - 10.08.2022 21:10
elimde video var birazdan atarim sorun yok arkadasim

#2 - 10.08.2022 21:10
Ek olarak, hesapları jaile atılması gerekiyor. Zaten banlanmaya oynuyorlar bu çok net belli. Godlu insanlarla çatışmaya girmekten sıkıldık.

#3 - 11.08.2022 21:03
@Automatik sig sauer video gizli durumda, lütfen kanıtları güncelleyin.

#4 - 11.08.2022 22:19
Kadir godmode videosunu biraz sonra günceller, aktif değil. Bu esnada bende dostumuzun silent aimbotunu şikayete ekleyeceğim, kanıtları upload ediyorum. İyi forumlar dilerim.

#5 - 11.08.2022 22:44
@Lia güncellendi

#6 - 11.08.2022 22:53
Öncelikle benim ekranımdan bir görüntü, godmode ve silent için. (Kişiye bir hit atıyorum fakat canı gitmiyor, kendi kayıtında ise bu hit gözükmüyor. Mermiyi sıktığı yer ise bana temas bile etmiyor fakat kan çıkıyor, canım gidiyor.)

Şimdi ise dostumuzun kendi kanalına yüklediği videodan alıntı yapıyorum, benim videom ile sahne karşılaştırılabilir. (Benim vurduğum hit onda gözükmüyor çünkü godmodesi hala aktif. Mermi attığı yer ise boşluk fakat benim canım gidiyor.  :garip:)

Not: Kokain bugunu bahane etmeyi de bırakın artık. Günlerdir kokain kullanıyoruz ve çatışıyoruz, bize hiç o piyango vurmadı. Oluşum olarak bulmuşsunuz bir godmode ve peynir ekmek gibi dağıtıyorsunuz. @Lia gereken kısa bir süre içerisinde yapılırsa seviniriz çünkü bu arkadaşlar godmode ile savaşmaya devam ediyor.

#7 - 11.08.2022 22:54
kokain bugunu bahane etmedim bile ne yasiyon dostum sikayet sonuclansin nolacak

#8 - 11.08.2022 22:56
Kişinin kullandığı silahın ya da silahların aktarımının önlenmesini rica ediyorum. @Lia banlanıp banlanıp tekrar geliyorlar ve savaşıyorlar, bu silahların bir sonu gelmiyor.

#9 - 11.08.2022 22:59
dostum inceleme altında jaildeyim zaten neyi aktarıcam