Konu: 10.08.2022 Victoria_Kranovda @salvatores  (Okunma sayısı 325 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.08.2022 15:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Victoria_Kranovda @salvatores

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Victoria_Kranovda karakteri durduk yere beni pompalı ile düşürüyor neden düşürdüğünü sorunca da düşürmedim diyor, sonrasında da /hasarlar gözükmesin diye /q atıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://cdn.discordapp.com/attachments/987060023681237034/1006898509510885457/sa-mp-182.png

Ek açıklamalar(varsa): ceza almasını talep ediyorum, teşekkürler.

« Son Düzenleme: 10.08.2022 15:40 barometri »

#1 - 10.08.2022 15:29
Ortada bir dm yok arkadaş nerede çatışırsak orada @Ejobarito adlı birlik arkadaşım bu arkadaşın ooc kankacılığı ve bilgi aktarması yüzünden jail yedi kişi biz kasparov bulvarını basarken ooc bilgi aktarıyor her savaş ortamında bulunuyor, hoodumuzdan çıkmıyor savunmam bu şekildedir ooc sicilime bakarsanız ihlal yapmadığımı görürsünüz yaptığım bir ihlal değil, savunmam tek ileti halindendir.

Ayriyetten kişinin iletilerine ve ooc ceza geçmişine bakılınca ne kadar *toxic?* ve ne kadar ihlalci bir oyun yapısında oynadığı belli oluyor kişi tamamı ile şikayet açmak için ve ooc bilgi aktarmak için dibimizde dolaşıyor.
« Son Düzenleme: 10.08.2022 15:33 salvatores »

#2 - 10.08.2022 15:36
Ortada bir dm yok arkadaş nerede çatışırsak orada @Ejobarito adlı birlik arkadaşım bu arkadaşın ooc kankacılığı ve bilgi aktarması yüzünden jail yedi kişi biz kasparov bulvarını basarken ooc bilgi aktarıyor her savaş ortamında bulunuyor, hoodumuzdan çıkmıyor savunmam bu şekildedir ooc sicilime bakarsanız ihlal yapmadığımı görürsünüz yaptığım bir ihlal değil, savunmam tek ileti halindendir.

Bilgi aktardığıma dair bir kanıtınız varsa sunabilirsiniz, DM üzerine sunucuda bulunduğun belli. Kasparov bulvarının yanından geçiyorum diye bana ateş ediyorsun, daha sonra bilgi aktardığımı söylüyorsun. Ortada hiç bir şey yokken. OOC sicilinin olmaması bir şey değiştirmez maalesef, ihlal yapıyorsan cezasını çekmek zorundasın. Ayrıca toxiclik konusuna gelirsek birliğinize bakarak öğrendim.
İyi günler.
« Son Düzenleme: 10.08.2022 15:43 barometri »

#3 - 10.08.2022 16:09

Bilgi aktardığıma dair bir kanıtınız varsa sunabilirsiniz, DM üzerine sunucuda bulunduğun belli. Kasparov bulvarının yanından geçiyorum diye bana ateş ediyorsun, daha sonra bilgi aktardığımı söylüyorsun. Ortada hiç bir şey yokken. OOC sicilinin olmaması bir şey değiştirmez maalesef, ihlal yapıyorsan cezasını çekmek zorundasın. Ayrıca toxiclik konusuna gelirsek birliğinize bakarak öğrendim.
İyi günler.

Yanıtlarını değiştirme dostum, az önce kasparov bulvarında afkydım diyorsun şimdi geçerken vurdun diyorsun lütfen bırak bu ayakları admin kararı bekleyebiliriz.

#4 - 10.08.2022 16:27
Sonuçlanabilir. ;)

#5 - 10.08.2022 18:38
Arkadaş maskeli adamların arasına girip vurulmayı çok seviyor, vurulunca da "DM, FREEROAM MI BURASI?* ayağına giriyor. @salvatores Dediklerinde doğru, aynı olayı o yaşadık. Arkadaş yine bana şikayet açtı yine şikayet düştü.

#6 - 10.08.2022 20:44
Arkadaş maskeli adamların arasına girip vurulmayı çok seviyor, vurulunca da "DM, FREEROAM MI BURASI?* ayağına giriyor. @salvatores Dediklerinde doğru, aynı olayı o yaşadık. Arkadaş yine bana şikayet açtı yine şikayet düştü.
Alakan olmayan konulara balıklama atlamayı çok seviyorsun herhalde. Arkadaş uyarı alabilir mi?

#7 - 13.08.2022 01:53

Kişinin ooc bilgi aktardığı sivilken diğer kişilere yardımcı olduğunun kanıtıda burada.
« Son Düzenleme: 13.08.2022 01:59 salvatores »

#8 - 14.08.2022 22:23

Kişinin ooc bilgi aktardığı sivilken diğer kişilere yardımcı olduğunun kanıtıda burada.

Rollü bir şekilde aradı beni ve bankadan almasını söyledi, neyin boşunu yapıyorsun kanka sen?  :D

#9 - 17.08.2022 11:18
Savunma yeterli görüldü.