@killowfield adına;Canımın gittiğine dair kanıt;
Alıntı yapılan: Sidelya - 12.08.2022 20:59@killowfield adına;Canımın gittiğine dair kanıt;Videosuz gezmeyen adam neden ssle savunma yapıyor ki, godu açıp kapatmak 1 saniye bile değil açıp kapayınca düşük can tekrar 100e sabitleniyor ve yumruk ya da silah hasarı vursan bile canın 100e sabit kalıyor bir anlık godu kapatıp ss almadığın ne malum videolu kanıt atarsan daha net olabilir. Atılan görüntülerde hasar aldığın halde canın 100e sabit ne kadar hasar vurursak vuralım canın 100den aşağıya düşmüyor godu kapatmışsın bir anlık canın düşmüş ve ss almışsın daha sonrasında yine godu açıp devam etmişsin. Videolu kanıt atarsan daha iyi olur
Alıntı yapılan: BallıSüt - 12.08.2022 23:44Alıntı yapılan: Sidelya - 12.08.2022 20:59@killowfield adına;Canımın gittiğine dair kanıt;Videosuz gezmeyen adam neden ssle savunma yapıyor ki, godu açıp kapatmak 1 saniye bile değil açıp kapayınca düşük can tekrar 100e sabitleniyor ve yumruk ya da silah hasarı vursan bile canın 100e sabit kalıyor bir anlık godu kapatıp ss almadığın ne malum videolu kanıt atarsan daha net olabilir. Atılan görüntülerde hasar aldığın halde canın 100e sabit ne kadar hasar vurursak vuralım canın 100den aşağıya düşmüyor godu kapatmışsın bir anlık canın düşmüş ve ss almışsın daha sonrasında yine godu açıp devam etmişsin. Videolu kanıt atarsan daha iyi olur @killowfield adına,Sizinle defalarca çatıştık, video ile gezebiliyorum fakat savaştığımız yani çektiğim videoların sahnelerini izlerseniz her dakika videoda değilim. Zaten her anı kaydetseydim 5-6 video çıkartırdım. Olay anında buga düştüğümü farkettim ve bu ssi alabildim, gerekli kararı @Lia verecektir. Algı yapmaya gerek yok.İyi oyunlar.