Konu: [ 08.08.2022 Peter Galoyan - Dikran Ruziyan Yasaklanmış Roller - Türkçe Terim ]  (Okunma sayısı 493 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.08.2022 18:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Peter Galoyan @Brokoli - Dikran Ruziyan @JantiBeyy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Zavarin Apostolov @Crex

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.08.2022 15:30 civarları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Yasaklanmış Roller - Türkçe Terim

Alıntı
Vahşice Roller

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kasparov birliği tarafından kaçırılıp esir alınıyoruz, rolün ilerleyen zamanlarında Dikran karakteri bizi aracın arkasına bağlıyor, Peter karakteri ise aracı sürerek bizi aracın arkasında sürüklüyor. Ek olarak Peter karakteri it kelimesini kullanarak Türkçe terim kullanıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılmalı!

« Son Düzenleme: 08.08.2022 18:58 ArtexBy »

#1 - 08.08.2022 18:48
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 08.08.2022 19:39
Başka ne türle işkence edebilirim acaba?  Karşı taraf gibi rollerimiz silahtan ibaret değil. Deatmach sunucusunda olmadığımız için gayet normal. Emotelerimiz gayet normal. Ayrıca Dikran'ın olayla alakası yok, emir verdim uyguladı ,ondan üst rütbeye sahibim. Şikayet benim üzerime yıkılabilir. Benim tarafımca başka bir yanıt gelmeyecek şikayet sonuçlanabilir. İleti kalabalığı yapmayında adamlar kararı versin.  :manifdog

#3 - 08.08.2022 19:59
Başka ne türle işkence edebilirim acaba?  Karşı taraf gibi rollerimiz silahtan ibaret değil. Deatmach sunucusunda olmadığımız için gayet normal. Emotelerimiz gayet normal. Ayrıca Dikran'ın olayla alakası yok, emir verdim uyguladı ,ondan üst rütbeye sahibim. Şikayet benim üzerime yıkılabilir. Benim tarafımca başka bir yanıt gelmeyecek şikayet sonuçlanabilir. İleti kalabalığı yapmayında adamlar kararı versin.  :manifdog
Yaptığınız roller vahşilik içeriyor. Realistik düşündüğünüzde kalıcı hasarlara yol açabilir. Örnek olarak yüzün parçalanması, derilerin parçalanması gibi. Her şey gayet açık, böyle bir rol yapmanız kabullenemez.

#4 - 08.08.2022 21:51
Yaptığınız roller vahşilik içeriyor. Realistik düşündüğünüzde kalıcı hasarlara yol açabilir. Örnek olarak yüzün parçalanması, derilerin parçalanması gibi. Her şey gayet açık, böyle bir rol yapmanız kabullenemez.
  yüzün mü parçalanacak elinden bağlayıp düşük hızla gidiyorsun, ellerin bağlı sadece ayaktasın yerde sürüklenmiyorsun. Hızlı şekilde yapsam vahşice bir rol olabilirdi haklısınız. Silah rollerinden çok böyle rolleri tercih ettiğimizden size  garip geliyor olabilir  :manifdog

#5 - 08.08.2022 22:15
  yüzün mü parçalanacak elinden bağlayıp düşük hızla gidiyorsun, ellerin bağlı sadece ayaktasın yerde sürüklenmiyorsun. Hızlı şekilde yapsam vahşice bir rol olabilirdi haklısınız. Silah rollerinden çok böyle rolleri tercih ettiğimizden size  garip geliyor olabilir  :manifdog
Sonuçta betona sürtünüyor ciltlerimiz, evet. O da sizin düşünceniz. Yetkili kararı.

#6 - 09.08.2022 12:28
Ben sadece IC olarak verilen emri uyguluyorum. Araç ile ben sürüklemiyorum.

#7 - 09.08.2022 14:57
Emri uygulamak zorunda değildin, pm üzerinden uyarabilirdin de. Sonuçlanabilir.

#8 - 09.08.2022 17:29

Sen neden PM üzerinden uyarmadın?

#9 - 09.08.2022 18:20

Sen neden PM üzerinden uyarmadın?
Uyarma gibi bir zorunluluğum bulunmuyor, rolün yapılmasına neden olan kişi ben değilim.