Konu: Mg  (Okunma sayısı 178 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.08.2022 02:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alex Jamgochian @pistol

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Metagaming kuralını ihlal eden genel örnekler:
- Sesli sohbet, /pm gibi kanallardan yer bildirmek
- IC kanallar üzerinden OOC konuşmak (normal konuşma, /aw, /w, vb.)
- Aynı araçta gezerken seslide konuşmak ve roldeki kararlara ses üzerinden karar vermek
- Önceki karakterinizin ölümünü bilmek/birinden öğrenmek ve bunun için intikam almak
- Vurulduktan sonra Discord'dan arkadaşınıza veya birliğinize @everyone atıp vurulduğunuz haber etmek
- Polislerin yerini arkadaşlarınıza OOC kanallardan belirtmek
- Maskeli kişinin IDsine bakıp oyuncu listesinden ismini bulmak ve tanıyor gibi davranmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bulgar ekibinin konvoyunda dolaşırken arkadaş beni maskesiz görüyor, daha sonrasından konvoydan ayrılıp tek başıma maskeli bir şekilde dolaşıyorum tekrardan karşılaşıyoruz maskeli olduğum ve tek başıma ordan geçtiğim halde beni skinimden tanıyor herhalde ve ateş açmayı tercih ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://streamable.com/7v06j5

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 09.08.2022 14:40
@pistol savunma yapın.

#2 - 09.08.2022 18:20
Kanıtlarımla beraber savunmayı yapacağım, işten 9 da geliyorum.

#3 - 09.08.2022 18:38
Aslında yapacak pekte bir savunma yok, arkadaş Dyakonov birliğinde ve her gün maske takıp aynı küçük skini ile bisiklete binip Kasparov üyelerine ateş ediyor, vurulunca da RK yapıp maske takıp tekrardan ateş açmaya başlıyor. Açılmak için açılan bir şikayet, bisikletle 5'li bisiklet grubuyla bizi 5-6 defa kovaladılar. Biz de zaten onun o olduğunu biliyorduk, maske takınca görünmez olmuyorsun. Boyun kısa, skinin kıyafetlerin belli. Seni tanımamak zor değil. Seni vuruyoruz arkadaşın da gelip bize sıkıyor, MG'lik hiçbir durum yok.

Daha sonra yine bize ateş ediyor:
https://cdn.discordapp.com/attachments/705250149869420686/1006586556062105713/unknown.png

Arkadaşı da gelip ateş ediyor, herhangi bir MG Yok. Sürekli olarak bize ateş ediyorsunuz: https://cdn.discordapp.com/attachments/705250149869420686/1006587005448224829/unknown.png

#4 - 10.08.2022 03:16
Sürekli sıkıyorsun demişsin, Woody karakterine 07.08.2022 saat 22:56'da atıyorum yani bu karakter ile sana sürekli sıkmam imkansız yeni nc atılan bir çar kimse daha şehirde tanımıyor bile.

Seni kovaladığım zaman her zaman maskeliydim sana maskesiz bir kere sıkmadım, beni bir kere maskesiz görmüşsün ve gördüğünle kalmışsın skinimi ve maske numaramı ezberleyip her beni maskeli ve skinim ile gördüğünde sıkmaya başlıyorsun.

Kısacası yeni nc atılmış bir sana hiç (maskesiz) sıkmıyorum, sürekli olarak maskeli bir şekilde etrafta dolaşıyorum skinimi ve maske numaramı ezberlemişsin her gördüğünde MG yapıp sıkıyorsun.

#5 - 10.08.2022 12:24
Savunma yeterli. Maske taktığınızda tamamen gizlenmiş olmuyorsunuz, maskeyi sadece yüzünüze taktığınızı unutmayın. Vücudunuzu & kıyafetlerinizi maske ile saklayamazsınız.