Konu: Daniel Gayoso mayonez¿ CBUG + God Şüphesi  (Okunma sayısı 236 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.08.2022 21:48
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Daniel Gayoso @mayonez¿
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07.08.2022 - 21:02

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 26.10.2019 tarihi, saat 11.20 civarında Idlewood bölgesine rol esnasında uçarak giren Vice_Roleplay karakteri, ölümsüzlük hilesi açıp silahıyla roldeki herkesi öldürdü. Işınlanarak da ortadan kayboldu.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://streamable.com/e6c1u8

Ek açıklamalar(varsa): Video da CBUG yaptığı net bir şekilde zaten gözüküyor, ayriyeten şu aralar herkes God hilesinden şikayet yiyor. Onları inceledikten sonra bu arkadaşında God kullandığını düşündüm, normalde şikayet açmazdım ama bana açtıkları şikayet sonrası buna karar verdim. Mermi atıyorum ama can barı vs. çıkmıyor.

#1 - 07.08.2022 22:17
Alıntı
Selam, lafı uzatmadan şikayet savunmasına geçeyim. Her hangi bir toksiklik istemiyorum.

C-BUG konusu için her hangi bir açıklamam yok, fakat karşı taraftaki arkadaşın benim ile aynı anda C-BUG yaptığını varsayarsak. İhlale ihlal ile karşılık verdim, bu bir hata. Ceza alabilirim.

Alıntı
Daha önce bir arkadaşım da bu durumu yaşadı, sanırsam aynı olay ile karşı karşıyayım, arkadaş bir sürü hit atıyor kendi ekranında, fakat diğer arkadaşın ekranında durumlar çok farklı. Her hangi bir hile kullanımına yanaşmadım, bulaşmadım. Yani böyle bir olayda ismimin geçmesini bile komik buluyorum, bir mermi ile karakterimin GOD olduğunu düşünmende farklı bir kafa yapısı.

Hit atan arkadaş:
https://streamable.com/je33gw

Sunucu ile alakalı problem yaşayan arkadaş:
https://streamable.com/xgmev7

Alıntı
Onu geçtim, üstelik videolar tam değil. Yani kırpılmış, kırpılmış kanıtlar yeterli delil olarak sayılmaz. İstiyorsan tam halini yükle, saklamaya çalıştığın bir olay mı var? On üç seviyelik bir karakter ile AK-47 ve Deagle gibi silahlara sahip olman da biraz tuhafıma gitti açıkça söylemek gerekirse. Sonuçlanabilir.

#2 - 07.08.2022 22:21
Selam. 18 seviyeyim, ayriyeten sevkiyatlarda param ile silah al-sat olayı yaptım. Bu yüzden birlik liderlerim bana bu silahları verdi. Savunman bu kadarsa karar bekleyebiliriz. Ben Cbug yapmadım, sıktıktan sonra tekrardan koşmak için space basarak koştum. Sen cbug, croll her şeyi yaptın. Benim yaptığım cbug olarak geçmiyor. Karar bekleyebiliriz.

#3 - 07.08.2022 22:30
Alıntı
Şunu da eklemek istiyorum, attığın video üzerinde bende sana bir hit atıyorum. Fakat her hangi bir şekilde canın azalmıyor. Sanırsam sunucu ile alakalı, sonuçlandırılabilir.
Forum yasağı yemiş aynı zamanda
« Son Düzenleme: 10.08.2022 01:48 mayonez¿ »

#4 - 11.08.2022 20:56
Merhaba, attığınız ekran görüntüleri karşı tarafın hile olduğunu kanıtlamakta yetersiz kalıyor. Bu konu hakkında elinize farklı türden ekran görüntüleri geçerse tekrardan oyuncu şikayeti açabilir, buradaki şikayeti referans olarak kullanabilirsiniz.