Konu: VFC'NİN YENİ ŞAMPİYONU: CAINE BLACKHAND!  (Okunma sayısı 128 defa)

#0 - 07.08.2022 15:58
Anasayfa                        Haberler                        İş Başvuruları                        Programlar                        Reklamlar

VFC'NİN 4. SEZON FİNALİ MUHTEŞEM BİR GECE İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ!
YENİ VFC ŞAMPİYONU CAINE BLACKHAND'E MERHABA DİYİN!

Yayımlanma: 07.08.2022 , BRUNO CANTONA TARAFINDAN (evet, tarafından)

Vice şehrinin en iyi spor eğlencelerinden olan Vice Fighting Championship'in 4. sezonunun finali görkemli bir program ile gerçekleşti. Sponsorluğunu üstlenen Valachi Corporation'un destekleriyle Vice News'tan yüzde yüz canlı bir şekilde canlı yayınlanan VFC: FIGHT NIGHT 4x3 a.k.a Sezon Finali programının açılışı Metal Vice grubunun müthiş konseriyle başladı. Metal Vice grubu harika şarkılarıyla WSR Arena'daki seyirciyi coşturdu ve bu müthiş geceye hazırladı.

Ardından şovun açılışını VFC'nin CEO'su Randolph Mitchell yaptı. Randolph Mitchell'ın kötü patron imajına bürünerek yaptığı konuşma dikkat çekti. Bu konuşmadan önemli noktalar şu şekilde:

"Bu şirketin yaratıcı gücü olarak sizlere bazı önemli duyurularım var.  Duyuru-larım diyorum, çünkü VFC'nin içerisinde işinin değerini bilmeyen bazı sorumsuzlar var. Ve bunlar ne yazık ki "şampiyon" olarak değerlendireceğimiz kişiler. Bu gece, VFC'nin sezon finali ve sezon finallerinde her zaman bir şampiyonluk maçımız olur. Şampiyonluk maçlarına şampiyonlar gelir, değil mi? Şampiyonları görürüz burada. Çünkü onlar şampiyondurlar. Ama hem VFC Kadınlar Şampiyonu Lina Merlyn, hem de VFC Şampiyonu Milan Kaloyanov... bu sorumluluğun farkında değiller. Ve onlar bu gece burada olamayacaklar... Evet, VFC Kadınlar Şampiyonu ve VFC Şampiyonu bu gece bu ringde değil. Onlar, bu şampiyonluk kemerlerinin ağırlıklarını bilemeyen kişiler! VFC'yi önemsemeyen kişiler. Özellikle Milan. Milan, geçtiğimiz haftadan itibaren gösterdiği egoizm ve sorumsuzluğunun bedelini Caine tarafından almıştı. Ve Caine tarafından yere serilmişti. Milan bunun için ne dedi, biliyor musunuz? "Saçmalık!" Bunu bir saçmalık olarak gördü ve bu hafta şampiyonluk maçına çıkmama kararı aldı. Asıl saçmalığı sen yaptın Milan... Sen yaptın... Ve bunun bir karşılığı olmalı. Ben bu gecenin böyle bitmesine izin vermeyeceğim. Bu gece hem VFC Kadınlar Şampiyonluğu, Hem de VFC Şampiyonluğu maçlarını göreceksiniz!"

Ve Randolph Mitchell'ın bu konuşmasını Caine Blackhand böldü, WSR Arena'daki seyircilerin büyük desteğini alarak ringe giriş yaptı ve şöyle konuştu:

"İçeride hazırlanırken Randy’nin yaptığı son hareketi LED ekrandan gördüm ve gelme gereği duydum, Milan benim rakibim evet, finalde de karşımda olmasını isterdim ama her ne kadar rakip de olsak, rakibin bile şereflisini tercih ederim ve buna müsaade etmeyi kendime yediremem ve kendime boş bir ringde şampiyon oldu dedirtmem! Bu gece o kemeri alacağım, evet. Ama bir tek koşulla... Ben Milan'a beşinci sezonun ilk haftasında şampiyonluk maçı için meydan okuyorum! Aynen öyle! Duydunuz beni! Ben bu gece bu kemeri kaldırabilirim ama bu yapılan yanlışı kaldıramam! Ben hiçbir kuralı tanımam, hiçbir şirkete de bağlanmam, eğer Milan ile karşılaşmazsam sonraki sezona burada anca horoz dövüştürürsünüz..."

Bu konuşmadan sonra VFC Kadınlar Şampiyonluğu maçı başladı. Ringin içindeki beş kadın, çelik kafesle kaplı ringin içinde kendilerini buldular. Oldukça büyük bir savaşa giren kadınlarda ayakta kalan Eowyn Eich, VFC Kadınlar Şampiyonu oldu ve 100.000$'lık ödülün sahibi oldu.

VFC Kadınlar Şampiyonluğu maçından sonra sıra VFC Şampiyonluğu maçına geldi. Milan'ın yokluğunda boşa çıkan VFC Şampiyonluğu maçı için ikinci hafta maçlarını kazanarak finale yükselen Caine Blackhand ve Pyotr Cheslav kozlarını paylaştı. Caine Blackhand'in yakın arkadaşlarıyla beraber üç tane motorla ringe giriş yapması gözlerden kaçmadı, bu giriş oldukça büyük beğeni aldı.

Çelik kafesin içinde yapılan maçı Caine Blackhand, 3-0 gibi önemli bir skorla kazandı ve yeni VFC Şampiyonu oldu. 100.000$'lık ödülü de kazanan Caine Blackhand, Vice News ekranlarına şu şekilde düşüncelerini aktardı:

Huuh, yeah, düşüncelerim? Misafir olarak geldiğim yerde kemeri alıp hatta RONIN olarak iki kemer alıp barımıza döneceğiz. Bugünün benim için önemli bir anlamı var. Hem doğum günüm hem de müziğe ara verdiğim gün, başta bütün RONIN ekibine teşekkür ederim.
Şampiyonluğu aldık, ama şu arkanızda bağıran dostlarım olmasa hiçbir anlamı yoktu. Sonuçta üç kiloluk bir kemer bu... asıl önemli olan onların sevgisini kazanmış olmak. Böyle bir ekip olduktan sonra arkamda sırtımız yere gelmez, ayağımıza taş değmez. Ben adaletli olmasını istiyorum, Milan ile mücadele etmek istiyorum Randy... Orası da sende artık. Bir yolunu bul.

Bu konuşmadan sonra şov, doğum gününü kutlayan VFC Şampiyonu Caine Blackhand'in kutlamaları ile son buldu.

FOTOGALERİ

Bizi ViceSocial'dan takip et!

EDITOR
Bruno Cantona
HABER
Bruno Cantona & Venus Krisfaren & Darren Willford
KAMERA
Yvonne Loreen
Tüm Hakları Saklıdır ©️ Vice News, 2022
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 07.08.2022 15:58

Vice News'ın bu haberine bir yorum yaz!

Kod: [Seç]
[img width=500 height=128]https://i.hizliresim.com/jo4u7k5.png[/img]

[b]Rumuz:[/b] N/A
[b]Yorum:[/b] N/A
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 07.08.2022 16:07

Rumuz: gercek.rockstar
Yorum: caine bunu hak etmişti!
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 07.08.2022 16:19

Rumuz: anonim
Yorum: daha zevkli bir mücadele izleyeceğimi sanıyordum, keşke milan kaçmasaydı.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 07.08.2022 16:20

Rumuz: vfc haterı
Yorum: senaryo bu inanmayın
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 07.08.2022 16:24

Rumuz: Somerandomguy
Yorum: If he dies, he dies.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 07.08.2022 16:28

Rumuz: chris
Yorum: Bu adam çok iyi, ciddiyim bak!1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 07.08.2022 16:35

Rumuz: kadınınbiri
Yorum: Kadın kadındır Eowyn adamdır
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 07.08.2022 16:50

Rumuz:  Caineguard
Yorum: Öz abim işte, her türlü başarısı var.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok