Konu: [VICETUNG] Vice Social Hesabı Kapatılan Genç Antidepresanlarla Ayakta Duruyor!  (Okunma sayısı 46 defa)

#0 - 07.08.2022 15:05

.........                                                                       
                    ÜYE OL                          ŞİFREMİ UNUTTUM

Vice Social Hesabı Kapatılan Genç Antidepresanlarla Ayakta Duruyor!

Vice Şehri Üniversitesinde öğrenim hayatını sürdüren 20 yaşındaki Sam, Vice Social hesabından yaptığı paylaşımlar sebebiyle hesabının kapatılmasının ardından depresyona girdi, antidepresanlarla ayakta durmaya çalışıyor.

Sam, zor günler geçiriyor. Her Vice Social'a girmek istediğinde hesabının kapatıldığı yazısıyla karşı karşıya kalan genç, sinirlerinin bozulduğunu ve psikolojik destek almak zorunda kaldığını belirtti.

Ülkenin dört bir yanında ortaya çıkan benzer sorunlar Vice Social'ın büyük bir tehdit oluşturduğunu ortaya koyuyor.

"Aslında alışıyorum."

Gençlerin bu gibi hastalıklarla günümüzde daha çok sık karşılaşmaya başladıklarını belirten Psikolog, kamuoyunu aydınlatmak için ekibimizin karşısına geçip röportaj verdi. Hem Sam'in ne yapması gerektiğiyle ilgili bilgi veren Psikolog, aynı zamanda bunun gibi olayları yaşayan gençlere tavsiyeler verdi.
Tecrübeli psikolog  "Aslında bu işin tedavisi güzel bir dayak..." diyerek konuşmasına esprili bir şekilde başlayan Psikolog, şaka bir yana ciddi bir durumla karşı karşıyayız. Sonuçta bir gencin sosyal medyadaki geleceği yok ediliyor. Şeklinde konuşmasını yapan psikolog, daha sonra da mikrofonu yaşadıklarını anlatması için hesabı kapatılan gence bıraktı.

"Podyumdan fırlayan kadınları görünce sinirlerim oynadı"

Pek çoğunuzun bildiği gibi Vice Social büyük bir hastalık, affedersiniz ama iğrenç bir şey. İnsanın ana sayfaya bile bakası gelmiyor falan filan... Neyse işte, ana sayfamda sürekli güzel kadınları gördüğüm için ayarlarımda bozulma oldu, onların fotoğraflarına sapıkça yazılar yazdım, özel mesajlardan tehdit ettim ve date'e çağırdım.
Esprili paylaşımlar yaparak kadınların ilgisini çekmeye çalıştım fakat her ne kadar denesem de her zaman başarısız oldum, sadece aynı sokakta oturduğumuz arkadaşım dışında kimse gönderilerime gülmüyordu. Karikatür paylaşımları, mizah paylaşımları derken çok büyük bir yol kat ettiğimi düşünüyorum. Ha bugün ha yarın derken sinirlerim hepten bozuldu, sonra da Vice Social hesabım bir anda kapatıldı ve gözü seğiren iğrenç bir adam oldum.

Şimdi sokağa çıktığımda bu kadınları göremiyorum, Vice Social ana sayfasına bakamıyorum, kötü durumdayım.

İlaç tedavisine devam eden Sam'in ailesi ise çocukları için çok endişelendiklerini dile getirirken, babası "Yemin ederim ki biz başta korktuk ama sonra adam olmaya başladı."

Doktor hanım başta Vice Social hesabı kapatıldığı için bunalıma girdiğini söyleyince biraz korkmuştum ama ne yalan söyliyeyim şimdi sevindim.
Vice Social hesabı varken evden çıkmayıp sürekli odasının kapısını kilitli tutuyordu, şimdi kendine gelmeye başladı, bizim yanımızda oturuyor, üvey annesiyle iyi anlaşmaya başladı. Neticede benim çocuğumdur, evde mum gibi durmasından iyidir... diyerek, tedavi sürecinin kendileri için olumlu bir şekilde ilerlediğini belirtti.

●    Anasayfa

●    Son Dakika

●    Blog

●    Ekonomi

●    Magazin

●    Sanat

●    Halkın Sesi

●    Haber ekle!

●    İletişim

●    Arşiv

●    Çok yakında Vice Social'dayız!

gercek.rockstar tarafından 06.08.2022 tarihinde gönderildi.

Vicetung bir Vice News markasıdır. Tüm hakları saklıdır. Bu internet sitesinde absürt haberler yayınlanmaktadır, gerçek ile bir bağlantısı yoktur. Temel amaç komedidir. © Vicetung, since 2020 respect: kaostanbesleniyorum

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 07.08.2022 15:05
VICETUNG'un bu haberine bir yorum yaz!

Kod: [Seç]
[img width=350 height=97]https://cdn.discordapp.com/attachments/694605207304273954/730457409541373992/OKUYUCU.png[/img]

[b]Kullanıcı adı:[/b] N/A
[b]Yorum:[/b] N/A
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok