Konu: [6.08.2022 - YUCA] Bunny Hop  (Okunma sayısı 261 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.08.2022 21:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @YUCA

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Chicken Run / Bunny Hop — birisinden kaçarken veya bir yere ilerlerken sürekli zıplamak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda her şey net, beşinci defa zıpladığında vuruluyor. Vurulmamak için bu kural ihlaline başvuruyor fakat ne yazık ki vuruluyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://streamable.com/3qbtz2

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 06.08.2022 21:30
kanka ben şikayetçi değilim bunnyden bana açılan şikayette sizin adamın kanıtından adama şikayet açmanız şaşırttı  :D
Ah be gardaşım bunlar beni çok seviyor diyorum sen anlamıyorsun beni açık arıyorlar ama banny hop ne demek bilmiyor sürekli shift mi basıyorum acaba bilmiyorum ama beni çok sevmesine veriyorum şikayeti

Dipnot; Friendly ekle hemşerim sonra vuruluyorsun bak o çığlıkların kulağımda:)

#2 - 06.08.2022 22:06
Şikayete savunmayı yetkili istediği taktirde yaparım, rolle alakası olmayan birisi şikayet açıyor ayrıca benimle role giren kişide zaten şikayetçi değil. Açık aramaktan başka bir amacı olmuyan birisine savunma yapacak değilim ilgilendirmiyen her şeye atlamamanız dileğiyle.

#3 - 06.08.2022 22:23
he valla brom seni cok seviyom ihlal gördüm actim

#4 - 06.08.2022 22:31
he valla brom seni cok seviyom ihlal gördüm actim
Baktın Idlewood birliğinde savaş felan başlıyacağı yok DM hevesini alamadın geri mi döndün ne iş ? Dışarıdan o kadar komik gözüküyorsunuz ki neyse brom rolle alakan olmadığı halde açık aramaya devam et sen banny hop felan yok sürekli shift basmıyorum iyi forumlar.

#5 - 07.08.2022 17:19
Sürekli olarak bunny yaparak kaçmaya çalışmıyor. Arkasından birisi ateş ediyor, bu sebeple de mermilerden kurtulmak amacıyla aralıklı zıplıyor. Bir sorun görülmedi.