Konu: [06.08.2022 Acto Dritz]GOD MODE, BUG ABUSE şüphesi  (Okunma sayısı 364 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.08.2022 01:22
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Acto Dritz - @IceSexe
Olaya dahil olan şahit karakter adı: SS
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Acto Dritz karakterine iki karakter tarafından ateş açılıyor, ateş açan taraflardan birisi AK-47 diğeri shotgun kullanıyor ve isabetli hit atıyorlar. İlk başta canı gidiyor fakat sonrasında canı gitmiyor, birkaç saniye sonra yok oluyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Jayden Ingram ekranından: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Şikayet şüphe üzerine oluşturulmuştur, normal bir durum gibi gelmedi gözüme.
« Son Düzenleme: 06.08.2022 01:40 rainb0w »

#1 - 06.08.2022 01:38
Ne kadar kin besler olmuşsunuz? Sadece oyun, sakin olun  ::), F7 tuşuna bir kere bassaydın crash yediğimi chat üzerindende görebilirdin, arkadaşıma belirrtim crash yediğimi, ve size de PM aracılığıyla güzel bir şekilde söylemesine rağmen böyle bir şikayet açmanız şaşırtıcıda gelmiyor.

#2 - 06.08.2022 01:42
Öncelikle kendi ekran görüntün bile yok, kanıt olarak sunduğun ekran görüntüsü kırpılmış.

Oyun oynadığımızın farkında ol ve bu kadar düşürme kendini, karşındaki insanları kendin gibi sanma. Olgun bireyleriz ve düşünebilecek kapasiteye sahip insanlarız, bu şikayeti inceleyen herkes eminim neyin ne olduğunu çok iyi biliyordur. Şikayeti inceleyecek yetkiliyi de bizi de s*lak yerine koymaya çalışıyorsun, senden çok gelip geçirdik yemezler.

#3 - 06.08.2022 01:45
Selam, aslında yanıt atmayacaktım ama video benim olduğum için ve bir şey fark ettiğim için bunu yazıyorum. Görüntü kırpılmış, üstte chatlog gözüküyor göründüğü gibi. Tam hâlini atarsan müthiş olur. 
Spoiler: GösterGizle

#4 - 06.08.2022 01:58
Bak kardeşim, belli ki bu oyunun nasıl çalıştığını bilmiyorsun. Gel ben sana anlatayım, çatışma esnasında crash yiyorum ve dümdüz sabit şekilde ateş ediyorum. Videoda da görüldüğü gibi, tam da bu yüzden hasar yemiyorum. Daha sonrasında crashfix attırıp oyuna giriyorum. Bunu da size Aaron Hugester pm'den iletiyor zaten, crashfixi atan admin de Ba2handro. Kesin yargı ile kin tutup gelip şikayet açıyorsunuz ya, gerçekten komik. Kendi ekranımdan görüntü yok çünkü video kaydı almadım, ayriyeten alsam bile bunu nasıl atmamı bekliyorsun? Crash yedim, oyundan düşmüş halde f8 basıp ss almamı falan bekliyorsun herhalde sen. SS'in tam halini de atıyorum, fenasınız gerçekten dedektif ekibi. Kendi videolarını hud açık çekersen daha iyi olur, en azından senin chatlogu da görmüş oluruz. Anladın tabi ban yiyeceğini paso açık arıyorsun, yalnız sonrakine açık ararken gerçek kanıtlar sun. Crash yediğim yeri alıp "hile la bu." deme. Lia zaten güzelce inceler, doğruyu yanlışı ayırt edip kararını verir.

#5 - 06.08.2022 02:01
Şikayeti kesin karar ile değil, bu kadar toxic olma. Başlık bile "şüphesi" yani. Ve fist ile ekranın arasında o kadar az boşluk yok. Chatlogun daha fazla olduğuna inanıyorum. Yine kırpılmış derim. Her neyse, iyi forumlar daha fazla yanıt atmayacağım.

#6 - 06.08.2022 02:06
Aynen kanka, üstünde 50 tane daha chatlog var. Orada da bütün hilelerin dökümü var xd. Sen chatlogdan bahsediyorsun ya, sen de chatlogunda neler var atarsan hoş olur. F7 basıp bütün chati gizlemişsin malum, neler saklıyorsan artık. Zaten teleporttan şikayet yemiş birisin, kendini aklayacak bir savunma da yapamamışsın şikayete baktığımda.

#7 - 06.08.2022 02:41
tamamdir

#8 - 10.08.2022 20:30
sonuçlanabilir

#9 - 11.08.2022 20:34
Merhaba, şikayet incelendi. Şikayet içerisinde herhangi bir hile kullanımı bulunmuyor.