Konu: 5.08.2022  (Okunma sayısı 863 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.08.2022 21:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Hepsini buraya sığdıramadım sslerde hepsinin ismi gözüküyor.

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Daniel Gayoso

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.08.2022 21.11

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bugün güvenli bölgede trucker mesleğini inceliyordum, güvenli bölge olduğu için içim rahattı. Fakat arkadaş bir anda sıkmaya başladı, meslek bölgesinde. Anlayamadım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Tekrarlanan olaylar, DM zevki kabarmış insanların DM maskarası oluyoruz. Hoş değil.

« Son Düzenleme: 06.08.2022 02:45 BallıSüt »

#1 - 05.08.2022 21:41
Sadece küfür ediyorum, bundan ceza alacak değilim. Kimseyi vurmadım.

#2 - 05.08.2022 21:47
Ss'te görülüyor denilmiş. Öncelikle, @starlegend ile beraber, sadece izliyorduk. Ne silah çektik, ne de bir şey dedik. Vuran biz değiliz, arkadaşım zaten bunu doğrular, şikayet bize açıldı mı?

#3 - 05.08.2022 21:52
Ss'te görülüyor denilmiş. Öncelikle, @starlegend ile beraber, sadece izliyorduk. Ne silah çektik, ne de bir şey dedik. Vuran biz değiliz, arkadaşım zaten bunu doğrular, şikayet bize açıldı mı?
Silah ile ateş açanları getiren sizlersiniz, sslerde adın geçiyorsa savunmanı yapabilirsin. Şikayet sslerde adı geçen gbde agresif rol yapan ve silah ateş açan herkese açıldı.
« Son Düzenleme: 05.08.2022 21:55 BallıSüt »

#4 - 05.08.2022 21:56
Silah ile ateş açanları getiren sizlersiniz, sslerde adın geçiyorsa savunmanı yapabilirsin. Şikayet sslerde adı geçen herkese açıldı.
Pekala, onları biz getirmedik. Olay var dediler, arkadan geldik ancak karışmadık. Bunu zaten arkadaşım savunmada doğrular, şikayette ateş açmadık. Silah çektiğimiz sslerde bile gözükmüyor ki çekmedik zaten. Öylece durduk, savunmam bu kadar, ne bir agresif, ne de bir dm durumu yaşattık arkadaşlara. Savunmam bu kadar.

#5 - 05.08.2022 22:03
Silah ile ateş açanları getiren sizlersiniz, sslerde adın geçiyorsa savunmanı yapabilirsin. Şikayet sslerde adı geçen herkese açıldı.
Pekala, onları biz getirmedik. Olay var dediler, arkadan geldik ancak karışmadık. Bunu zaten arkadaşım savunmada doğrular, şikayette ateş açmadık. Silah çektiğimiz sslerde bile gözükmüyor ki çekmedik zaten. Öylece durduk, savunmam bu kadar, ne bir agresif, ne de bir dm durumu yaşattık arkadaşlara. Savunmam bu kadar.
Demery karakterinin attığı sms üzerine 2 Sultan geliyorsunuz, ve iki sultandanda ateş açılıyor ki chatime düşen emoteler ve hasarlar ssime bakılırsa iki sultanlık adamın sıktığı anlaşılabilir 2 sultandan bir tanesini sen sürüyordun, olay yerine gelince "Bunlar mı?" diyorsun daha sonrasında sultandakiler inip bize ateş açıyor ve bu da gb alanda agresif rol yaptığını ve dmlik bir olay yarattığını gösterir.

#6 - 05.08.2022 22:46
Sürmek mi? Videon varsa konuşalım dostum, bizim aracımızdan kimse sıkmadı. Aracı ben değil. @starlegend  yani DeAngelo sürüyordu, ilaç kullanmanı öneriyorum.

#7 - 05.08.2022 23:49
Sürmek mi? Videon varsa konuşalım dostum, bizim aracımızdan kimse sıkmadı. Aracı ben değil. @starlegend  yani DeAngelo sürüyordu, ilaç kullanmanı öneriyorum.
Videom yok ssler ile gerekli her şeyi kanıtladım diye düşünüyorum, lafı gevelemek yerine videolu ya da ssli bir şekilde savunma yapmaya ne dersin ki sadece sen yoksun şikayette diğer sıkan kişilerde savunma yapar umarım.

#8 - 06.08.2022 02:36
Attığın sslerde de gözükmüyorum, hasarlarında da adım yok. Olayı uzaktan izledim, o kadar. İhlallik bir durum yapmadım, @Voilancy ile beraber.

#9 - 06.08.2022 02:45
Sadece küfür ediyorum, bundan ceza alacak değilim. Kimseyi vurmadım.
Gb alanda küfür etmen, agresif rol yapman bir ihlale giriyor ayrıca 4. ssde silah çekme emoten gözüküyor bunu sende doğruluyorsun savunman için teşekkürler.
« Son Düzenleme: 06.08.2022 05:44 BallıSüt »