"Ceza aldırmak" amaçlı değilse niye şikayet açtınız? Discord üzerinden ticket açıp sorabilirdiniz, size kuralı söyledim sonrasında role devam edelim dedim kendi sslerinizde mevcut zaten. Çok garip.
Net şekilde şikayete yazdığım gibi ilgili kural yazılırsa, geri çekeceğim. Zaten böyle bir kural varsa ceza almayacaksınız sanıyorum uyardığınız için ancak her ne olursa olsun kafanıza göre rol iptal edemezsiniz. Aynı rolü birlikten sistemsel olarak çıkıp yapabiliyormuşum işin ilginç yanı, bu da yetkiliye sorduktan sonra verilen helper cevabı. Ancak sizde sanıyorum fark ettiniz ki böyle bir kural kurallar bölümünde geçmiyor, her kural yazılı olmak zorunda değil evet ama bu kurala ilişkin ana bir başlığı bırakın yorumlayabileceğiniz yan bir başlık veya madde bile yok, yani size şuan desem ki (zaten diyorum) farkında olmadan kural ihlali işlemişim, şikayet açın. Şikayet açarken kural ihlali kısmına yazacağınız kurala ben ulaşamadım, ulaşabilen varsa atabilirse çok sevinirim. Size bir tepki göstermiyorum farkındaysanız kurallar bölümünde geçmediği için doğrusunu öğrenmeye çalışıyorum. /b'den rolü bölüp forumu biraz oku tarzında bir şey yazdınız, bende ona istinaden bir süredir girmediğim için değişmiş kurallar olabileceğini hesaba katarak duyurular dahil bir kaç ay öncesine ilişkin inceledim ancak ortada böyle bir kural, duyuru veya benzeri bir düzenlemeye denk gelmedim. Kurallar kısmında yer almadığını düşünerek açtım şikayeti. Burada bulunmayan bir kural için hangi hakla rolü aranızda anlaşıp iptal ediyorsunuz, orada üçüncü bir oyuncu varken? Amacım ceza aldırmak değil, kuralı atın bende orijinal yazılmış maddelerini okuyup öğrenmiş olayım ve şikayeti kapatalım.