Konu: Jorquez Kyle silah gitmesin diye q  (Okunma sayısı 450 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.08.2022 14:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Joquez Kyle @UtkuJR  - Talo Vance @Talking55
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @ByRevenge

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif rolde q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar aramızda husumet vardı. Arkadaşı yolda denk düşürdüm ve uzi çekip onu düşürdüm. Deaglesi ile bana karşılık veremedi, yerde 180 saniye deaglesiyle ile yatıyordu. Ardından PD arkadaş Gerald Lennon geldi beni takipledi ve ben izimi kaybettirdim. Sonrasında Pd arkadaş olay yerine dönmüş fakat arkadaş q atmış. Deaglesi var diye q atmak çok saçma PD'e rol imkanı sağlamak gerekiyor.

Talo Vance adlı arkadaşıysa vurmaya başlıyorum fakat kişi q atıyor sslerde belli. Onda silah falan yoktu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): İki karakterinde OOC hapse girmesini + olarak kişinin desertinin silinmesini istiyorum.

#1 - 05.08.2022 14:28
PD arkadaş olay yerine döndüğünde Jorquez Kyle karakterini görememiş kanıtı olduğu için etiketledim.

#2 - 05.08.2022 16:25
Merhaba, şahitliğimi onaylıyorum. Olay yerinde döndüğümüzde kişinin olmadığına dair videoyu 24 saat içerisinde gönderirim.

#3 - 05.08.2022 20:35
Selamlar, kişi beni düşürdü. Ben kalkmayı beklerken crash yedim, sslerde yerde durduğum gözüküyor zaten, kalkmama 20 saniye kala oyunumda crash aldım, etrafımda PD olduğunu fark etmedim de zaten, ayrıca benim 180 saniye boyunca yerde kaldığım süre içindede PD gelebilirdi.Bunu da göz önünde bulunduralım lütfen. En hızlı şekilde oyunuma giriş yapmaya çalıştım anticrasher ile, giriş sağladığımda etrafımda PD yoktu, bende olay yerinden uzaklaştım normal olarak.
« Son Düzenleme: 05.08.2022 21:31 UtkuJR »

#4 - 05.08.2022 21:37
ben geceye kalmaz ss atarım kaçmamın 20. saniyesinde falan /id jor yaziyorum ve sen cıkmıyorsun dostum sonrasindaysa arkadaş geliyor seni göremiyor falan falan ssin varsa atabilir misin? arkadaş seni yerde yatarken görüyor yanından dibinden geçiyor onun sside var

#5 - 06.08.2022 05:14
Merhabalar;

Jorquez Kyle ve Lizzie karakterinin çatıştığına dair 911 ihbar hattına bir ihbar düştü. Bölgeye yöneldik, orada olan bir diğer sivil bize olay yerini söyledi. Oraya doğru köşeyi döner dönmez yerde yaralı animinde olan Jorquez'i gördüm, partnerim görmemiş. Lizzie'nin peşine gittik, döndüğümüzde Jorquez gitmişti. Crash bahanesi gerçekçi gelmiyor, polisleri görmesine rağmen daha sonradan hiçbir memura ulaşmaması dikkatlerimizden kaçmadı.

Ek olarak; Jorquez Kyle karakteri herhangi bir birlikte olmamasına rağmen silahlı role giriyor. Kanıtlar spoiler içerisinde.

Videolu vaka bölgesi aşağıda yer almakta:

Sansürleme, ihbarı veren kişinin gizliğinin korunması için yapılmıştır. Yetkili talebi doğrultusunda açık hali paylaşılabilir.

#6 - 06.08.2022 11:28
Evet orada yerdeydim ve kalkma 20 saniye kadar vardı siz beni yerde 0:13 saniyesinde görüyorsunuz, ek olarak kişiyi kovalamacaya aldığınız bölüm kesilmiş, oradan en az 10 saniye düşünüyorum, yanıma geldiğiniz saniye 0:39 kovalamaca artı yanıma dönme süreniz 36 saniye, benim kalkma sürem 20 saniye kalmış. Yani ben orda crash yemesem de kaçacak vaktim var. Tekrar söylüyorum/q atacak olsaydım yere düştüğüm gibi atardım ama kalkmayı beklemişim, o bekleme süresince de gelebilirsiniz, göz önünde bulunduralım. Crash bir bahane değil gibi iğneliyici cümlelere gerek yok.Kanıtları yetersiz olarak düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 06.08.2022 11:37 UtkuJR »

#7 - 06.08.2022 11:30
Ek bir ileti olarakta bir birlikte olmam çatışmaya giremem anlamına gelmiyor, kendi birliğim için tanıtım değerlendirme aşamasında. iyi forumlar
« Son Düzenleme: 06.08.2022 11:32 UtkuJR »

#8 - 06.08.2022 13:21
Ek bir ileti olarakta bir birlikte olmam çatışmaya giremem anlamına gelmiyor, kendi birliğim için tanıtım değerlendirme aşamasında. iyi forumlar

sen bundan önce de bana 54.mahalle benim gibi konuştun ilk ateşi actın sunucu kurallarını oku dostum her neyse bir daha ileti atmayacağım elinde crqsh kanıtı girdiğine dair kanıt vb varsa sunarsan güzel olur. Hiç inandırıcı gelmedi

#9 - 06.08.2022 13:43

Sivil kişiler silahlı rollere giremez, kesilen kısım yaklaşık dört saniyelik. Sen /q attıktan sonra yanına dönüşümüz arasında 16 saniye var, kaçma fırsatın yok. Yaralıya düşmüş durumdasın, yaralı rolü yapmak zorundasın. Kalkıp koşarım, motora binerim rolü de hatalı. Nereden baksak rolünüz hatalı.
« Son Düzenleme: 06.08.2022 13:45 ByRevenge »