Konu: DM| Maske_18083 / Maske_16422 / Maske_18083  (Okunma sayısı 523 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 10.08.2022 03:59

#11 - 10.08.2022 09:29
Cedric karakteri oluşuma hiç alınmadı, oluşumun yaptığı rollere katılım da sağlamadı. Cedric karakteriyle Florencia üyelerinin bir rolü yok.

#12 - 10.08.2022 11:03
Bu kadar basit bir olayı neden ikinci sayfaya uzatıyorsun canım benim? Oluşuma girmek için hood'larında takılmışsın, hood'larında takılırken hood baskını olunca da vurulmuşsun. Anlaması bu kadar basit, neyi zorluyorsun?

Olay bu kadar. Aktif çatışma başladı, aktif çatışmada yaralandın. Eğer oluşuma katılmaya çalışıyorsan, oluşumun yaşadıklarını sen de yaşayabilirsin. Sistemsel olarak sivil olman hiçbir şeyi değiştirmez, "Spike abi" dediğin adamın yanındasın, sokaklarında köpek gezdiriyorsun. Düştüğün ss'e baksana, El Corona'nın tam ortasındasın. Ne bekliyordun, çatışma esnasında sistemsel oluşumda olup olmadığına bakmamızı mı?

Ve sistemsel oluşuma alınmasan bile, gayet de rol yapıyormuşsun. Şimdi rica ediyorum, daha fazla uzatma bu şikayeti. Üç kelimelik olaya sayfa atlatıp yönetici işini zorlaştırıyorsun, bir faydası yok.

#13 - 10.08.2022 15:18
Bu kadar basit bir olayı neden ikinci sayfaya uzatıyorsun canım benim? Oluşuma girmek için hood'larında takılmışsın, hood'larında takılırken hood baskını olunca da vurulmuşsun. Anlaması bu kadar basit, neyi zorluyorsun?

Olay bu kadar. Aktif çatışma başladı, aktif çatışmada yaralandın. Eğer oluşuma katılmaya çalışıyorsan, oluşumun yaşadıklarını sen de yaşayabilirsin. Sistemsel olarak sivil olman hiçbir şeyi değiştirmez, "Spike abi" dediğin adamın yanındasın, sokaklarında köpek gezdiriyorsun. Düştüğün ss'e baksana, El Corona'nın tam ortasındasın. Ne bekliyordun, çatışma esnasında sistemsel oluşumda olup olmadığına bakmamızı mı?

Ve sistemsel oluşuma alınmasan bile, gayet de rol yapıyormuşsun. Şimdi rica ediyorum, daha fazla uzatma bu şikayeti. Üç kelimelik olaya sayfa atlatıp yönetici işini zorlaştırıyorsun, bir faydası yok.
Kanka oluşum liderinizle de rol yapıyorum, baykuş abi diyorum. Oluşuma katılmak istediğim falan yok ama. Kanıt sunmayacaksan boşa uzatma, sonra ikinci sayfaya neden geldi diyorsun.

#14 - 10.08.2022 15:22
Spoiler: GösterGizle

"Oluşuma katılmak istediğim falan yok ama" mı? Olayı farklı yerlere çekmek için kırk takla atarken dikkat et, taklaların birbiriyle çelişiyor.

El Corona'daki ilk rollerinde vurulmanı ben de istemezdim, yanlış zaman yanlış yer.. Savunmalar bu kadar, şikayet sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 10.08.2022 15:28 Orh4n »

#15 - 15.08.2022 11:36
Merhabalar, o bölgede bulunduğunuzdan dolayı savaş ortasında kalmışsınız. Bu sebep ile cezalık bir durum yok birlik lideriniz + diğer taraf aynı şeyi savunuyor.