Konu: DM| Maske_18083 / Maske_16422 / Maske_18083  (Okunma sayısı 522 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.08.2022 02:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_18083 / Maske_16422 / Maske_18083

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Cesar_Enrique @Cross
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 5 Ağustos 2022 saat 01:10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yeni NC attım ve Sureno birliği ile rol yapmak üzere hood bölgelerinde takıldım. Cesar karakterinin köpeğini gezdirme rolü yaparken hoodu bastılar ve beni vurdular.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Bölgede bu karaterimle ilk rollerimi yaparken vurulmam keyif kaçırıyor, gereği yapılırsa iyi olur. Aktif çatışma bölgesi diyerek şikayetten kolayca çıkmaları doğru olmaz.

#1 - 07.08.2022 17:46

#2 - 07.08.2022 17:50
Oluşum liderinden, iki oluşum arasında savaş çıkartmaya çalışan bir oluşum  üyesinin CK'sını aldıktan sonra onu vuruyoruz. Sonrasında kargaşa esnasında Sureno tarafından da ateş gelince çatışma çıkıyor, hood'da bulunanlarla çatışıyoruz. Oluşum liderine sorarsan anlatır, IC/OOC hallettik zaten aradaki sorunları. Detaylı savunma yapmam istenirse yaparım, hallolmuş bir mesele olduğu için gerek duymuyorum şu anlık. @Cross

#3 - 07.08.2022 17:51
Oluşum liderinden, iki oluşum arasında savaş çıkartmaya çalışan bir oluşum  üyesinin CK'sını aldıktan sonra onu vuruyoruz. Sonrasında kargaşa esnasında Sureno tarafından da ateş gelince çatışma çıkıyor, hood'da bulunanlarla çatışıyoruz. Oluşum liderine sorarsan anlatır, IC/OOC hallettik zaten aradaki sorunları. Detaylı savunma yapmam istenirse yaparım, hallolmuş bir mesele olduğu için gerek duymuyorum şu anlık. @Cross
Savunmanın üzerine ek bir şey yazmayacağım. Karakterim rol gidişatına göre hareket etti. Herhangi bir DM durumu yok, ateş açılıyor ve karşılık veriyoruz.

#4 - 08.08.2022 03:06
Merhaba, sürekli etiketlendiğim için yazma gereği duydum. Evet El Corona’da Surenoların karşılık vermesiyle aktif bir çatışma başladı ve Orhanın dediği gibi IC OOC konuşup çözdük.

#5 - 08.08.2022 14:47
Alıntı
Sonrasında kargaşa esnasında Sureno tarafından da ateş gelince çatışma çıkıyor, hood'da bulunanlarla çatışıyoruz.
Gönderdiğim kanıtta da silahım olmadığı bariz bir şekilde ortada. Sen çatışanlara değil, köpeği ile yürüyen bir karaktere sıkıyorsun. Sana karşı herhangi bir tehdit sunmuyorum, sadece yürüyorum.
Aktif çatışma alanı diyeceksin, ortada bir savaş yok? Benim bir kusurum yok, bu yüzden hatalı konumda olduğunuzu düşünüyorum.
Size ateş etmiş olsaydım evet dediğiniz şey doğruydu, fakat 3 kişi AK-47 ile size ateş açmayan bir karaktere bodozlama terörist gibi tarıyorsunuz. Üstelik size sıkan karakterlerin yanında bile değilim, köpek ile geziyorum.
Karar yetkili kişinin, sadece söylediklerim ben orada bir tehdit unsuru değildim. Birlikte de değilim, yolda yürüyen sivile sıkmaktan farkı yok. Siz önünüze çıkan herkesi indirmeye oynamışsınız, ateş açanları değil.
« Son Düzenleme: 08.08.2022 14:50 Grkayak »

#6 - 08.08.2022 16:44
Spike karakterinin yanındasın ve yanınızdaki adamlar tarafından ateş açılıyor. IC/OOC konu birlik lideriniz ile konuşulup çözülmüş. Yanından ateş geliyor, doğal olarak kendimizi savunuyoruz. Daha fazla bir şey yazmaya gerek yok.

#7 - 08.08.2022 20:54
Birlik lideirm Spike karakteri değil, sivilim ve silahsızım. Ayrıca "Yanınızda ki adam sıktı bizde doğal olarak kendimizi savunduk" dediğin yerin kanıtını görmek isterim. Şikayet sonuçlanana kadar kurtlar vadisi izlemeye gidiyorum, afk...

#8 - 09.08.2022 23:32
Olay yaşanırken birlik liderin oydu, ne anlatıyorsun hocam? Birlikten çıktın diye geçmişi mi değiştireceksin? İçerlediğin şeyler var, belli. Bu şikayette alamadın hıncını, belki başka sefere   :'(

#9 - 10.08.2022 02:03
Sureno birliğine sadece Bexley karakterimde girdim. Benim o birlikte Cedric karakterimdeyken takıldığımı söylüyorsun ama kuru laf sadece, kanıt yok.
Ayrıca tanışmıyoruz bile, ne diye kinleneyim sana? :D Dediğim gibi karakterim daha 2 günlük ve o bölgede ilk rolüm, zaten o rolde sonra Bulgar birliğine girdim. Kontrol edilebilir, en son Sureno birliğine 3 ay önce girdim yaklaşık 10 gün önce çıktım. Birlik liderlerine sorulabilir. Bana oradan biri sıktı diye savunduk, yok sen Sureno birliğindeydin falan diyerek savunma yapma, kanıt sun.