Konu: Cillian Russel Mülk ve Ticaret Kuralları  (Okunma sayısı 483 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 08.08.2022 16:28
Oyun kuralları tüm herkese açık bir şekilde forum üzerinden paylaşılmış, oyunda bir karakteriniz varsa ve siz bu karaktere girip rol yapıyorsanız tüm kurallardan sorumlusunuz demektir. Buna ek olarak tüm kuralları da biliyor & okumuş olarak kabul ediliyorsunuz.

Geri ödeme olarak 114.000$'ı en kısa süre içerisinde sağlayın. Geri ödemeyi yaptığınız durumda beni etiketleyip parayı verdiğinize dair kanıtlarınızı buraya bırakın. @Ertan

Malesef ki bu durumda bende mağdur oluyorum şahıs kendisi de demektedir para iademi yapın diye ben herşeyi anlattım bir anlaşma yapıldı ve 270 bin dolara satıldı

Yan dükkanların fiyatları 300 bin üstü iken  gidipte ben orayı o fiyata satmam, ben soru dan da sordum bu fiyata satabilir miyim diye eğer bir anlaşma yaparsanız  geçerlidir diye umrumda değil  birisi gelip benim 114 bin dolarımı çalamaz 

Nasıl bir işyeri fiyatları artıyorsa v1 zamanı ile v3 zamanı farkediyor ise ve ben sorudanda sorduğumda en fazla 100k fazlası  satabilirsiniz dendi yani 110 +100 2 210 bin dolar etmekte 60 bin dolar en fazla iade yaparım 114 bin iade edeceğime
.

Orayı 260a aldım ssler mevcut nasıl v1 zamanı ile v3 zamanı farkediyor ise fiyatlar artıyorsa bunun rol açısıda böyle olmalı saçma sapan gidipte 154 bin dolar o işyerinii alamaz saçma sapan iş yapmayın adamı oyundan soğutmayın. Kural diyorsanız madde diyorki eğer anlaşma yapıldı ise o kullanıcı sorumluluğundadır diye bunu da göz ardı edemessin siz kafanıza göre fiyatı artırabilirken ben kendi sahip olduğum işyerini piyasaya göre satamıyorum ne kadar saçma ise artık.

Burada aldığım fiyat ss :.
https://www.hizliresim.com/idq6bvp
https://www.hizliresim.com/jj6rp34

İşyeri fiyatı 2x katıns en fazla satılabilir dendi sorudan sorduğumda 220 bin yapar 270den çıkarılınca 50 k kalır 50 bin veririm yoluna bakar. 114 bin durduk yere bir adama veremem piyasa belli alış fiyatı belli
@Scealten

Soru dan ssorduğumda en fazla 100k koyabiliyormuşuz ss::
https://www.hizliresim.com/rd5065o
« Son Düzenleme: 08.08.2022 21:47 Ertan »

#11 - 08.08.2022 20:14
Oyun kuralları tüm herkese açık bir şekilde forum üzerinden paylaşılmış, oyunda bir karakteriniz varsa ve siz bu karaktere girip rol yapıyorsanız tüm kurallardan sorumlusunuz demektir. Buna ek olarak tüm kuralları da biliyor & okumuş olarak kabul ediliyorsunuz.

Geri ödeme olarak 114.000$'ı en kısa süre içerisinde sağlayın. Geri ödemeyi yaptığınız durumda beni etiketleyip parayı verdiğinize dair kanıtlarınızı buraya bırakın. @Ertan

Malesef ki bu durumda bende mağdur oluyorum şahıs kendisi de demektedir para iademi yapın diye ben herşeyi anlattım bir anlaşma yapıldı ve 270 bin dolara satıldı

Yan dükkanların fiyatları 300 bin üstü iken  gidipte ben orayı o fiyata satmam, ben soru dan da sordum bu fiyata satabilir miyim diye eğer bir anlaşma yaparsanız  geçerlidir diye umrumda değil  birisi gelip benim 114 bin dolarımı çalamaz 

Nasıl bir işyeri fiyatları artıyorsa v1 zamanı ile v3 zamanı farkediyor ise ve ben sorudanda sorduğumda en fazla 2x katını satabilirsiniz dendi yani 110 çarpı 2 220 bin dolar etmekte 50 bin dolar en fazla iade yaparım 114 bin iade edeceğime
.

Orayı 260a aldım ssler mevcut nasıl v1 zamanı ile v3 zamanı farkediyor ise fiyatlar artıyorsa bunun rol açısıda böyle olmalı saçma sapan gidipte 154 bin dolar o işyerinii alamaz saçma sapan iş yapmayın adamı oyundan soğutmayın. Kural diyorsanız madde diyorki eğer anlaşma yapıldı ise o kullanıcı sorumluluğundadır diye bunu da göz ardı edemessin siz kafanıza göre fiyatı artırabilirken ben kendi sahip olduğum işyerini piyasaya göre satamıyorum ne kadar saçma ise artık.

Burada aldığım fiyat ss :.
https://www.hizliresim.com/idq6bvp
https://www.hizliresim.com/jj6rp34

Admin kararı belli dostum sen bu ticareti yaparken yani orayı 260 bine alırken kural ilhali yaptığını biliyordun veya bilmiyordun ama o kişilere şikayet oluşturabilirdin oluşturmadın bu beni bağlamaz 114 bin dolar iade etmeniz gereklidir bunu admin belirtti zaten iyi günler.

#12 - 09.08.2022 14:53
Son kez size iade fırsatı tanıyacağım, bir durumu bu kadar uzatmaya gerek yok. Kuralları açıp okuyabilirsiniz, hesap makinesi ile de hesap edebilirsiniz. İade için 24 saatiniz bulunuyor. @Ertan

Geri ödeme olarak 114.000$'ı en kısa süre içerisinde sağlayın. Geri ödemeyi yaptığınız durumda beni etiketleyip parayı verdiğinize dair kanıtlarınızı buraya bırakın.

#13 - 09.08.2022 21:10
Son kez size iade fırsatı tanıyacağım, bir durumu bu kadar uzatmaya gerek yok. Kuralları açıp okuyabilirsiniz, hesap makinesi ile de hesap edebilirsiniz. İade için 24 saatiniz bulunuyor. @Ertan

Geri ödeme olarak 114.000$'ı en kısa süre içerisinde sağlayın. Geri ödemeyi yaptığınız durumda beni etiketleyip parayı verdiğinize dair kanıtlarınızı buraya bırakın.

Bro 2x katına satma hakkım var  bu mevcutken ben neden 114 bin vereyim ve gozaltindayım. 210 bin yapmakta ve sen bunu engellemeye çalışıyorsun umrumda değil herşey kurallarda mevcut ise en fazla 2 katına satma hakkımın olduğu da mevcut

#14 - 09.08.2022 21:36
114.000$ miktar Cillian_Russel karakterinden kesilecek ve Thomas_Jhonson karakterine aktarılacak. Cillian_Russel karakteri, dolandırıcılık politikasından dolayı yaptırım alacak.