Konu: Car Jack - Abel Yinglin  (Okunma sayısı 131 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.08.2022 21:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Abel Yinglin - @berd

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lazar_Manev

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Jack

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi /dene atmadan emote atıp car jack atıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 04.08.2022 21:13
Birliğin hood’unda, birlik liderinin arabasını çalmaya çalışıyorsunuz Fear RP’den bihaber şekilde. Ben de uzaktan görünce, yaklaşırken emote verdim. Arkadaş bir süre bu emote’a karşılık vermeyince de dışarıya attım ve saldırmaya başladınız. Keşke karışıklıksız kalmayıp, pm’den bölmeseydiniz. Belki güzel, keyifli bir rol çıkartabilirdik.

#2 - 04.08.2022 21:24
Öncelikle hoodun onaylı değil, bir diğeride tepki veremezdi çünkü tam düzkontağı bitiriyordu. Başarısız oldu ve sen attın. Tepki vermemesi normal /dene kullanmadığın için, kafana göre emote ile car jack atamazsın. PM bölme rol bölmeyle aynı şey sayılmaz. Sen emote attığında bir süre beklediğinde rolünü iyi yapman için dene spamladım. Fakat geç kalmıştım sen direkt CJ attın.

#3 - 04.08.2022 21:28
Hood’ un onaylı olup, olmaması bir etken mi? Sonuç olarak o bölgede rol yapıyoruz. Siz sadece “ooo infernus! alalım, hurdaya satalım” kafasında geldiğiniz için tek verdiğiniz emote “adama saldırır.” oldu.

#4 - 04.08.2022 22:08
Hood’ un onaylı olup, olmaması bir etken mi? Sonuç olarak o bölgede rol yapıyoruz. Siz sadece “ooo infernus! alalım, hurdaya satalım” kafasında geldiğiniz için tek verdiğiniz emote “adama saldırır.” oldu.
İki kişiydik, araçtan attığında bize sıkma ihtimalin vardı. Bölge bomboştu bu yüzden düzkontak denedik. Sen tek kişiydin.

#5 - 05.08.2022 01:00
Rol için gelseydiniz, rol yapardık. Senin attığın ss’te her şey yeterince açık. Uzaktan emote’u verdim, yanınıza kadar yürüdüm. Bir süre bekleyip tepki alamayınca kapıyı açmak istemiştim aslında. Amacım kapıyı açıp, etkileşim beklemekti. Zamanında yön tuşlarına basamayınca adamı kendim atmış bulundum. Dediğim gibi, sizin amacınız sadece OOC olarak araba çalıp, para kasmak olduğu için role girmediniz bile. Can sıkıntısına şikayet açıyorsunuz.

#6 - 05.08.2022 02:40
Rol için gelseydiniz, rol yapardık. Senin attığın ss’te her şey yeterince açık. Uzaktan emote’u verdim, yanınıza kadar yürüdüm. Bir süre bekleyip tepki alamayınca kapıyı açmak istemiştim aslında. Amacım kapıyı açıp, etkileşim beklemekti. Zamanında yön tuşlarına basamayınca adamı kendim atmış bulundum. Dediğim gibi, sizin amacınız sadece OOC olarak araba çalıp, para kasmak olduğu için role girmediniz bile. Can sıkıntısına şikayet açıyorsunuz.
Birincisi Carjack attığın anda onu iptal edemezsin, sadece araca binmeyi iptal edebilirsin. İkincisi gereksiz OOC Yalanlamalar yapmışsın şikayetle alakası yok. Üçüncüsü role girdik, dövüp birde üstüne /sit 4 + /me üzerine oturur. Falan mı atmalıydım? Düştün, bizde kaçtık arkadaşların gelse ya dövecek yada vuracak. Rolü orada gereksiz uzatsam Retarted-RP'e gidebilirdi. Özetle, araç çalmaya çalıştık. Çalamadık, brawl gerçekleştirdik, kaçtık. Bu kadar. IC olarak ekibime olayı anlatmışsın, madem ordan olduğumu biliyorsun uyaracağına neden CarJack deniyorsun ki? Uyarmaktan kastım, aracı salmamız adına bir uyarı. Direkt susarak emote attın ve geldin. Brawl yapmayacaktık normalde basıp gidecektik.

#7 - 07.08.2022 17:45
Rol yaparken ikili rol yaptığınızı unutmayın. "Emote verdim, her şeyi yaparım. Karşıdakinin tepkisi önemsiz" tarzında rol yapmayın. Eğer çift taraflı rol yaparsanız daha çok zevk alırsınız ve kural ihlali yapmamış olursunuz. Buna dikkat edin.

İlk ve son kez sizi bu konu hakkında uyarıyoruz, @berd . Herhangi birisi ile etkileşimli role girecekseniz karşı tarafın yanıtını beklemek zorundasınız.