Konu: [02.08.2022 - Eliazar_Montesacro] Retarted RP  (Okunma sayısı 234 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 04.08.2022 22:53
çarpma şekliniz ben de o denli şiddetli bir şekilde gözükmedi demişssiniz Sirenlerimiz açık shot fireye doğru yöneliyorduk o an aracımız hızlıydı ve size hızlı bir şekilde gelirken çarptık yukarıda videonun kanıtı var. o an yaralı rolü yapmanız her türlü zorunlu

#11 - 04.08.2022 23:06
Tren raylarından araba ile geçip ilk önce 'Non-rp' ihlalini gerçekleştiriyor, daha sonra onaylı bölgede sadece üç polis (Sadece biir Memur) olmak üzere Fear-rp yapmayıp destek bile gelmeden araçtan inip müdahelede bulunuyorsunuz, yaptığınız rolün gerçekçiliği ortada, benim karakterimin videodaki gibi ezildiğini görseydim yaralı rolü yapardım. Ve ben direndiğim halde siz sistemsel komut (/aracaat) flootuna devam ettiniz. flootu bırakıp taser uyguladıktan sonra arabaya binip hiç bir sorun çıkarmadan rolüme devam edip IC olarak hapise girmiş bulunmaktayım, burada şikayet açması gereken taraf benim, onaylı bölgede Fear-rp ihlali yaşıyorum eğer Ratarted Rp yapacak olsaydım role uyum sağlamaz ve şuan IC olarak hapiste değil OOC olarak hapiste olurdum. Her şey yolunda gittiği halde ne /q attım ne role uyum sağlamamazlık yaptım. Bu şikayetin tek bir sebebi var Fear-rp den size şikayet açacağımı belirtmek, neyse daha fazla yorum yapmayıp yönetici kararını bekleyeceğim. Ekran görüntülerim de her şey belli olmakta.

#12 - 04.08.2022 23:41
Bölgede 5 ten fazla polis aracı var geçiyor ve görmeniz gerekli. kendinizi geri bile atmıyorsunuz. NONRP Driving konusunda ise Memur Cherry line hattını bozmamak adına o an zorunlu olarak oradan geçti. diğer pd araçlarıda aynı yol üzerinden ilerledi.

#13 - 08.08.2022 14:33
Yapılan rol iç açıcı, güzel diye tabir edebileceğimiz bir rol değil. Ayrıca rol içerisinde de saçma kelimeler kullanılmış, Retarted RP kapsamında Eliazar karakterini ilk ve son kez uyarıyoruz. Buna ek olarak Türkçe Terim kapsamında da ceza alacağınızı buradan bildirmiş olalım.