Konu: [04.08.2022 - Jimmy Cantalupo] Car Jack  (Okunma sayısı 299 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.08.2022 00:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jimmy_Cantalupo @akaGrower

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.08.2022, 00:02.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.8. GTA San Andreas oyun fiziklerinin gerçek dışı kullanılması: Powergaming kapsamında değerlendirilmektedir.     
Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Araca biniyorum, CJ atarak araca binip kaçırdı, videoda her şey görünüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kolay gelsin.

#1 - 04.08.2022 00:55
@are you in the mafia'nın susturması olduğu için açıldı.
« Son Düzenleme: 04.08.2022 01:19 bertukey »

#2 - 04.08.2022 03:23
1. İllegal bir birliğin hoodundan araç çalmaya çalışıyorsunuz, bu birlik yarış birliği.
2. Böyle bir araç çalma rolü yok, boş görülen araca "f" tuşuna basıyım alayım gideyim diye bir rol olmaz.
3. Ben orada mermi tüccarını bekliyorum, araba hemen yanımda, çekip hoodda kafana sıksam telafisi olmaz. Yaptığınız rol retarted rp bir de üstüne şikayet mi açıyorsunuz?

#3 - 04.08.2022 03:30
Bir oluşum bölgesi senin değil, iki ihlal yapmam senin karşılık vermen anlamına gelmez. Bu bir ihlal değil. Aracı çalıyorum ve bana car Jack atıyorsun, cezadan kaçamazsın AkaGrower. Kanıtlar ortada, retardet rol yaptığım yok. Oluşum bölgen senin değilken sana korku rolü sergilemem. Benim ihlal yaptığımı düşünüyorsan burada boş yazı yazarak kendini yorma, şikayet oluştur. Şu an buradaki olay senin yaptığın ihlal, ben ihlal yapmıyorum.
« Son Düzenleme: 04.08.2022 03:32 are you in the mafia »

#4 - 04.08.2022 18:37
Bir oluşum bölgesi senin değil, iki ihlal yapmam senin karşılık vermen anlamına gelmez. Bu bir ihlal değil. Aracı çalıyorum ve bana car Jack atıyorsun, cezadan kaçamazsın AkaGrower. Kanıtlar ortada, retardet rol yaptığım yok. Oluşum bölgen senin değilken sana korku rolü sergilemem. Benim ihlal yaptığımı düşünüyorsan burada boş yazı yazarak kendini yorma, şikayet oluştur. Şu an buradaki olay senin yaptığın ihlal, ben ihlal yapmıyorum.
Güzel Metagame yapıyorsun. OOC bilgiler dahilinde benim o bölgeden olmadığımı güzel ezberlemişsin. Şimdi diyeceksin ki seni Castucci'den tanıyorum, onun da imkanı yok, düne kadar bu karakterle Castucci birliğinde role girmedim.

Cezadan falan kaçtığım da yok, eğer yönetim de sahibi yanındayken "f" tuşuna basıp kaçmayı araba çalma rolü olarak değerlendiriyorsa ceza verilebilir problem yok, bizde her gün böyle araba çalar sonra gider parçalatır yolumuzu buluruz. Ama tekrar ediyorum, böyle bir araba çalma rolü yok, böyle bir saçma rolü de ben kendimce kabul etmiyorum, yönetim doğru kabul etse bile benim gözümde değil, böyle bir rol yapmam,  bana yapıldığında da bu şekilde karşı çıkarım.

#5 - 04.08.2022 18:58
Hala irdeliyorsun AkaGrower, bir ihlal yaptığımı düşünüyorsan şikayet oluştur. Olay burada senin yaptığın ihlaller. Rolü kabul etmemek gibi bir şey yapamazsın, sanırım hala kuralları öğrenememişsin. Rolünü yaparsın, bir ihlal olduğunu düşünüyorsan şikayet oluşturursun.

Alıntı
- Herhangi bir şekilde bir rol bir oyuncu tarafından bölünemez, bu da sürekli roleplay kuralına dahildir. Eğer rolde oyuncular tarafından bir yanlışlık olduğu düşünülüyorsa /rapor atılabilir, /soru üzerinden destek alınabilir veyahut oyuncu şikayeti açılabilir lakin bu süreçte rol devam etmelidir.

#6 - 05.08.2022 03:23
Hala irdeliyorsun AkaGrower, bir ihlal yaptığımı düşünüyorsan şikayet oluştur. Olay burada senin yaptığın ihlaller. Rolü kabul etmemek gibi bir şey yapamazsın, sanırım hala kuralları öğrenememişsin. Rolünü yaparsın, bir ihlal olduğunu düşünüyorsan şikayet oluşturursun.

Alıntı
- Herhangi bir şekilde bir rol bir oyuncu tarafından bölünemez, bu da sürekli roleplay kuralına dahildir. Eğer rolde oyuncular tarafından bir yanlışlık olduğu düşünülüyorsa /rapor atılabilir, /soru üzerinden destek alınabilir veyahut oyuncu şikayeti açılabilir lakin bu süreçte rol devam etmelidir.
rOlEpLeYE yEni bAşLAdİM öGreNceM kUraLlARı

#7 - 05.08.2022 03:37
Umarım bir gün öğrenirsin. Desteklerim seninle AKAgrower.

#8 - 07.08.2022 17:42
İncelendi.

Araç çalma rolü yaparken karşı tarafın da farkında olabilmesi adına emote vererek hareket etmelisiniz, araç çalma rolü yaparken direkt F & Enter basarak kaçmaya çalışamazsınız. Bu nedenle James_Petrosyan Non RP kapsamında ceza alacak.

Birisi ihlal yapıyorsa ona karşı ihlal yaparak cevap veremezsiniz, rol ne kadar hatalı olursa olsun. Bu nedenle car jack kapsamında da Jimmy_Cantalupo karakteri ceza alacak.