Allahıma şükürler olsun adam akıllı şikayet açabilmişsin aracımı sattım diye bisiklet kullanıyorum soru attımda motorda shotgun taşıyabilirsiniz dedi @Heaven404
Motorda taşınıyorsa bisiklette de taşınmalı Kaywon Lane de suçsuzmuş gibi davranıyor ona gülüyorum yanıma bisiklette shotgun ile geldi sıktı ama düşüremedi ya ayrı komik olan şeyde oydu @breackner sonuçlansın.
Motorda taşıyabilirsin demiş, bisiklet değil. Arabanı satman benim problemim değil, gidip arkadaşının arabasını alabilirdin. Kaywon'un bir ihlal yaptığını düşünüyorsan gelip buraya değil oyuncu şikayetlerine yazmalısın, umarım bunun farkındasındır. Diğer yorumda "ooc uğraşmaya başladınız" falan demişsin, istersen yaptığın tüm ihlallere, buglara göz yumalım bize bu şekilde üstünlük sağla
Daha fazla ihlal yapmaman dileği ile, daha savunma gelmeyecekse sonuçlanabilir.
Ya sende bi git ya akşama kadar bilgisayar başından kalkmayıp etrafa bişi sallamaya çalışıyorsun yaptığım ihlal bana dostum seni ilgilendiren bir şey yok. Kaywon Lane'ye şikayet açmıyacağım ne ihlali yaptığı umrumda değil dostum.
Yine sen, yine savunacak bir yanın olmayınca saldırıya geçme eylemi.

Bilgisayar başından kalkmamak falan demişsin, aynen kanka akşama kadar pc başında seni hapse attırmanın yollarını arıyorum

Umarım ilerde üslubunu düzeltirsin, saygı ve edepten de nasibini alırsın. Kişisel olarak tanımadığın kişilere de "hayatta vasfın yok cart curt" diye sallamazsın. Bir de sabah akşam pc başında durmaktan falan bahsetmişsin

:D:D:D 36 seviyeye ulaşmak için kaç saat oynamak gerek sahi? Sanırsam 2000 saat falan, eh bu da takdir edersin ki her gün 24 saat oyunda bile olsan 83 gün yapar. Çok sosyal bir hayatın olmalı, imrendim.