Konu: Xavean_Riley - DM, MG  (Okunma sayısı 105 defa)

#0 - 03.08.2022 17:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Xavean_Riley - @ZerunA

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Azumi_Nakamura - @xPasha

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.08.2022 - 16.28

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
MG, DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, Azumi_Nakamura isimli arkadaşımla aracımla geziyorduk Ocean Pay n Spray taraflarında ve birden iki kişi durduk yere tanımadığım halde IC şekilde veya hiçbir role girmediğim halde bana MG yaparak Bertuzzi'nin birliginden olduğumu belirtip sıktılar. IC olarak hiçbir şekilde illegal role veya başka bir role bile girmedim kişiler ile ilk görüşüm bu onları ve MG yapıp Bertuzzi birliğinden bu diyerek ateş açtılar. Kişilerin en ağır cezai yaptırıma çarptırılmasını istiyorum. İyi forumlar, iyi roller dilerim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ek olarak kişileri ne IC ne OOC bir tanışmışlığım yada bir rolum yok bariz MG yapıldı durduk yere gereği yoktu. Yanımdaki arkadaşıma ve bana DM attılar sebepsizce.

#1 - 03.08.2022 17:08
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 03.08.2022 17:24
Selam dostlar, savunmama başlıyorum; Bırakmış olduğum SS'te Christian_Changretta karakteri Bertuzzi hood bölgesinde durmaksızın geziniyordu. Sanırım bayılttığımız arkadaşlarının silahını kurtarmak için geziniyordu. Karakterimin huylanması için geçerli bir sebep olduğunu düşünüyorum. Birkaç saat öncesinde Bertuzzi oluşumu üyeleri(R20 dahil)tarafımıza ateş açtı ve savaş başladı. Şu an iki oluşum içinde savaş durumu mevcut. Christian Changretta karakteri de Bertuzzi oluşumunun üyesi ve o bölgede kendisini gördüm, ekran görüntüsü mevcut. Bu yüzden karakter vuruldu, ortada DM ya da MG bulunmuyor.
EK-1
Spoiler: GösterGizle

Arkadaşı durdurup sohbet edeceğim zaman durmadı, Ocean bölgesine (Güvenli bölge) sığındı. Sanırım vurulacağını anladı, yaklaşık olarak 2-3 dakika Ocean Bar bölgesinde durdu. Bende Christian_Changretta karakterinden uzaklaşıp çıkmasını bekledim. Çıktığı anda Christian_Changretta karakterini yaralı konumuna düşürdüm.
EK-2

EK-3

EK-4

Yanındaki arkadaşını düşürmedim, o arkadaşa durumu olay anında PM yolu ile ilettim.
EK-5

Savunmam bu kadar, DM olduğunu düşünmüyorum. İyi forumlar dilerim.  :palmiye:
« Son Düzenleme: 03.08.2022 17:26 ZerunA »

#3 - 03.08.2022 17:35
Güvenli bölgeye sığınma söz konusu değil, tanımadığım birinden neden kaçayım IC olarak? İkincisine gelirsek belki oradan aracımla geçen sivil birisiyim bunu bilemezsin. Kendi ağzınla söylüyorsun Christian_Changretta karakteri Bertuzzi üyesi diye, bunu nereden biliyorsun kanıtlar mısın? MG yaptığın bariz kendini ele veriyorsun.
« Son Düzenleme: 03.08.2022 17:39 SucukluPuding »

#4 - 03.08.2022 19:06
Bertuzzi birliğinin üyesisin, o bölgede geziyorsun ve kanıtla diyorsun. Herşeyin yeterince açık olduğunu düşünüyorum. İyi forumlar.

Ek olarak arkadaşın güvenli bölgeye sığındığına dair bir kanıt isterseniz yönetici arkadaşlara videoyu upload edip gönderebilirim. İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 03.08.2022 19:55 ZerunA »

#5 - 03.08.2022 20:00
IC olarak sen bunu bilmiyorsun, OOC olarak biliyorsun. Bu yaptığında MG oluyor. Ek olarak neden GB sığınayım IC olarak bir bağlantım bile yok, yolum Ocean Bar'dı gittim ve girdim sadece. Senden kaçmak gibi neden bir amacım olsun?
« Son Düzenleme: 03.08.2022 20:03 SucukluPuding »

#6 - 03.08.2022 23:56
Üsteki iletilerimin yeterli olduğumu düşünüyorum. Daha fazla ileti atmayacağım.

#7 - 04.08.2022 00:36
Sorun çözüldü, konu arşiv.

#8 - 04.08.2022 11:58
K&A.