Konu: God mod + Croll  (Okunma sayısı 634 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 04.08.2022 15:55
Öncelikle selamlar, kendi videomun kullanılmasını uygun bulmuyorum, kendi kanıtı varsa onları sunması daha yararlı olacaktır eğer ki kanıtı yoksa yetersiz kanıttan konu arşive alınabilir. Benim oyunumda farklı gözüküp onun oyununda farklı gözükebilir o yüzden kendi gözünden bir kanıt olmasını rica ediyorum, benim videoma göre şikayetin incelenmemesi taraftarıyım.

Alakan olmayan şikayete arkadaşını savunmak için gelmişsin, iki açıdan da video kaydı var. Senin videon olması bir şey değiştirmez, iki açıdan da net şekilde görülüyor. "Kanıt yok" diyip gözle görülür net kanıtları yok saysınlar istiyorsun, senin videona göre şikayet incelenmesin, onunkine göre incelenmesin o zaman sizin ekibe bütün hileleri ve ihlalleri kullanma yetkisi tanınsın, sen de rahat et biz de edelim nasıl fikir?

#21 - 04.08.2022 16:48
Öncelikle selamlar, kendi videomun kullanılmasını uygun bulmuyorum, kendi kanıtı varsa onları sunması daha yararlı olacaktır eğer ki kanıtı yoksa yetersiz kanıttan konu arşive alınabilir. Benim oyunumda farklı gözüküp onun oyununda farklı gözükebilir o yüzden kendi gözünden bir kanıt olmasını rica ediyorum, benim videoma göre şikayetin incelenmemesi taraftarıyım.

Alakan olmayan şikayete arkadaşını savunmak için gelmişsin, iki açıdan da video kaydı var. Senin videon olması bir şey değiştirmez, iki açıdan da net şekilde görülüyor. "Kanıt yok" diyip gözle görülür net kanıtları yok saysınlar istiyorsun, senin videona göre şikayet incelenmesin, onunkine göre incelenmesin o zaman sizin ekibe bütün hileleri ve ihlalleri kullanma yetkisi tanınsın, sen de rahat et biz de edelim nasıl fikir?
Tamam kanka haklısın aynen yicem o jaili

R$U

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı
#22 - 04.08.2022 17:50

Ne yazdığını anlamadım bile çok fazla devrik cümle kuruyorsun, her neyse. Söylediğim gibi kendi videon yok ve arkadaşının videosuda kırpılmış bir şekilde ve hiçbir şey belli olmuyor, kendi videonu sunmalısın, hilelerin gözükse bile.  ;)

#23 - 04.08.2022 18:41

Ne yazdığını anlamadım bile çok fazla devrik cümle kuruyorsun, her neyse. Söylediğim gibi kendi videon yok ve arkadaşının videosuda kırpılmış bir şekilde ve hiçbir şey belli olmuyor, kendi videonu sunmalısın, hilelerin gözükse bile.  ;)

Aynen kanka, ben sizin ekip gibi öyle sola bakarken sağa kv atan hile kullanacak kadar hırsına yenik düşen birisi değilim, merak etme. Video kaydı almadım diye şikayette saldırdıkça saldırıyorsunuz. Senin kendi videonu kullandım diye gelip boş boş yorumlar yapıp ileti kirliliği oluşturuyorsun. Her çatışmada düşüyorsunuz diye hile açıyorsunuz, yine düşürüyoruz sonra pmden fullemişin kanka yazıyorsunuz. Yazık, forumdan hile olduğunuzun şikayetini açınca da savunmak yerine boş salkdırıya geçiyorsunuz. Umarım bir gün bu huyunuzdan vazgeçersiniz, alakanız olmayan şikayetlere manipülasyon dolu yorum yapmayı da en yakın zamanda bırakırsınız.

Belli ki şikayeti yiyen arkadaştan başka savunma yok, sonuçlandırılabilir duruyor. @Lia

#24 - 04.08.2022 18:44
Her yanıt içerisinde bir yetkiliyi etiketlemeyi bırakın, etiket atmanıza gerek yok. Şikayetleri görüyor ve takip ediyoruz.

İncelene kadar kilit.

#25 - 11.08.2022 20:48
Şikayette bir problem bulunmuyor.