Konu: Maske_21475 - RK  (Okunma sayısı 125 defa)

#0 - 03.08.2022 01:07
    [img width=150 height=150]

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_21475

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video'da gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: RK

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Vurulduğum halde ve arkadaşları başımda olduğuna rağmen kinine yenik düşüp tekrardan sıkması.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Yok.

[/td][/tr][/table]

#1 - 03.08.2022 12:31
orada ki arkadaş senin düştüğünü bilmiyor olabilir, ortada hiç bir şey olmamış gibi arabaya bindiğin için yaralı sanmamış olabilir.

#2 - 03.08.2022 15:03
yaralı olduğunu /sdo ve ya /do dan aktif olarak belirtmen gerekir.
Aralara girme artık ya, ne kinli adam çıktın hiledende ban yemişsin, yan hesap ile gelip buradan toxicliğe devam etmen  O:-) O:-)

#3 - 03.08.2022 15:04
orada ki arkadaş senin düştüğünü bilmiyor olabilir, ortada hiç bir şey olmamış gibi arabaya bindiğin için yaralı sanmamış olabilir.
Bildiğini gayet iyi biliyoruz, başımda adamı duruyor adamı ki mix ile geldiği için gayet iyi biliyor.

#4 - 03.08.2022 17:34
Selam, sıkan kişi benim. Akşam savunmamı yaparım şu an dışarıdayım, toxicliğini şikayete bulaştırmana gerek yok.

#5 - 03.08.2022 19:58
Selam, şikayet ile alakam yok ama oradaydım. Arkadaşımı Birlilk lideri SMS ile çağırdı arkadaş senin düştüğünü bilmiyordu ve zaten banada sıktı 9 canım kaldı seni araca binerken gördüğü için sıktı.

#6 - 03.08.2022 22:34
Selam. Birlik liderimiz tarafından bir mesaj gelmişti ve ben o sırada AFK idim. Mesaj atıldıktan 5-6 dakika sonra oyuna gördüm ve telefonumdaki mesajı gördükten sonra çatışma yerine gittim. Sen ve yanındaki arkadaş maskeli durumdaydı. Kullandığın kıyafet normalde kullandığın skin değil, ayrıca maskeli durumdaydın. Yanındaki kişi de maskeliydi ve seni araca bindirmeye çalışıyordu. O sırada ben de arkadaşın olduğun kişinin seni kaçıracağını sanıp önce sana, ardından ona ateş etmeye başladım. Sonradan yanındaki kişinin bizim birlikten biri olduğunu öğrenince sıkmayı bıraktım ve senin de RK'lı olduğunu öğrendim. Ayrıca şikayet açıklamasında kinine yenik düşüp demişsin. Gündüz RK'lı olduğun halde çatışma alanında maskeli ve başka bir skinle bulunman da biraz saçma değil mi? Senin olmadığını düşünüp sıktım.

Kişinin maskeli olduğunun ve kendi özel skininden farklı skin kullandığının kanıtı. https://cdn.discordapp.com/attachments/1002992344951423016/1004470625361997934/sa-mp-470.png
Ayrıca ss te chatte ve şikayetteki videoda göreceğiniz gibi, yanındaki kişiye de ateş ettim arkadaşı sanıp fakat kişi bana chat üzerinden kim olduğunu söyleyince bizim sokaktan olduğunu anlayıp ateş etmeyi kestim.(kişinin kim olduğunu söylediği ss ayrıca.)

Ayrıca forum üzerinden çok toxic içerikli şikayetler, konular ve yanıtlar atıyorsun. Umarım bu tavrını düzeltirsin. Yetkililer bu konuyla ilgilenirse çok sevinirim.
« Son Düzenleme: 03.08.2022 22:54 Doğan »

#7 - 04.08.2022 12:07
Savunma yeterli görüldü.