Konu: Maske_32573 (Mix - RK)  (Okunma sayısı 208 defa)

R$U

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı
#0 - 03.08.2022 00:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Acto Dritz    @IceSexe

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Hakeem Campbell

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss'de gözüküyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
MİX + RK

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Acto karaketerini düşürüyoruz araca koyup gidicekken arkadaşını çağırıyor mix yaparak, arkadaşı bize sıkıyor ardından oda düşüyor arkadaşının geldiğini fırsat bilip oradan araç ile kaçıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereken cezayı alsın.

#1 - 03.08.2022 00:10

Arkadaş bariz rk yapıyor, ortada. 17:17'de düşüyor, 23:18'de tekrar sıkıyor  :-\
« Son Düzenleme: 03.08.2022 00:18 hayattankadraja »

R$U

*
#2 - 03.08.2022 00:30
Videoyu yarın paylaşacağım müsait olamadığım için paylaşamadım.

#3 - 03.08.2022 00:31
Şahitliğimi onaylıyorum  :palmiye: :-\

#4 - 03.08.2022 00:52
Olayın MİX ile alakası ne onu anlayamadım? RK için aradan 6 saat geçmiş, rk'nın bittiğini düşünerekten hareket ettim, bunun üzerine o'kay, ama dediğim gibi MİX'İ tam olarak anlayamadım?  Yetersiz kanıt.

#5 - 03.08.2022 01:05
Olayın MİX ile alakası ne onu anlayamadım? RK için aradan 6 saat geçmiş, rk'nın bittiğini düşünerekten hareket ettim, bunun üzerine o'kay, ama dediğim gibi MİX'İ tam olarak anlayamadım?  Yetersiz kanıt.
RK süresi 8 saat dostum ve yerden kalktığın gibi araca binip gidiyorsun ona ne diyeceksin çok merak ettim

#6 - 03.08.2022 01:38

Chat'e bakıp emote'u görebilirsin, RK'nın 8 saat olduğunu bende biliyorum, saatin geçtiğini sanıyordum diyorum.

R$U

*
#7 - 03.08.2022 07:22

Chat'e bakıp emote'u görebilirsin, RK'nın 8 saat olduğunu bende biliyorum, saatin geçtiğini sanıyordum diyorum.

Bu ss farklı ss orada biz yokuz sen sultana değil bullete biniyorsun burada tam sultana binerken biz geliyoruz ve yaralıya düşüyorsun ardından arkadaşın gelip bize sıkıyor oda düşüyor o düştüğü gibi bullete emote vermeden binip kaçıyorsun. 30 seviyeye kadar rk nın 8 saat olduğunu öğrenemediysen benim soeunum değil umrumdada olmaz gerçekten sıkıldım adam akıllı savaşalım diyoruz yerden kalkıp skin değişip bir de maske takıp sıkanlarınız var, daha ne diyeyim. Mixe gelirsekte arkadaşın orada olduğumuzu  nereden biliyor üstüne hazırlanarak gelmiş, videoları aşağıya bırakıyorum.

VİDEOLAR

https://streamable.com/ouhgqm
https://streamable.com/qam7d2
« Son Düzenleme: 03.08.2022 07:40 FlameRainn »

#8 - 03.08.2022 09:41
Aaron_Hugester karakterinin oraya nasıl geldiğini açıklar mısınız?

#9 - 03.08.2022 15:01
Aaron_Hugester karakterinin oraya nasıl geldiğini açıklar mısınız?
Aaron_Hugester ile birlikte oynadık, ki bu ilk fight'mız da değil, arkadaşı Jefferson'dan beri Aaron karakteri ile beraber kovaladım, aracı bozulduktan sonra çatışmaya girdik, arkadaşı indirdiğimizde mix yaparak diğer arkadaşlarını çağırdı, telefon ya da telsiz hiçbir şekilde kullanmadı, asıl mix olayını bizim onlara sormamız gerekiyor :)