Konu: [02.08.2022 - Semyon_Mikhaylov] Aktif rolde Q.  (Okunma sayısı 210 defa)

#0 - 02.08.2022 23:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Semyon Mikhaylov - @emin4444

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sergio Venezia @Zantaclaws

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntüsünde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif rolde bağlantı koparmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ocean Docks bölgesinde çevriliyordu. Semyon Mikhaylov adlı karakterimiz, kaçmaya başlayıp çok geçmeden suya atlıyor ve denize yüzmeye başlıyor. Bir süre yüzerek uzaklaşması sonrası oyundan çıkış sağlıyor. 15 dakika kat kat geçmesine rağmen rolü devam ettirmek için hiçbir memura ulaşmadı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

-- 15 dakika sonrası.

Ek açıklamalar(varsa): Kendisinin ilk yapışı değil bu. Birden fazla kez yaptı. Ağır bir ceza alırsa sevinirim, yasaklansın hatta.

#1 - 02.08.2022 23:53
Şahidliğimi onaylıyorum.

#2 - 03.08.2022 01:44
Konudan bağımsız fakat aynı oyuncu Verdant Bluffs'da bulunan oluşum hoodnda ki garaja da girip başka bir olayda /q atmıştı. İnteriora direkt girdiği ve polis memurlarının da bir süre sonra izin alarak girdiği için ss alamamıştık. İlk vukuatı değil kısacası.

#3 - 03.08.2022 17:03
Konudan bağımsız fakat aynı oyuncu Verdant Bluffs'da bulunan oluşum hoodnda ki garaja da girip başka bir olayda /q atmıştı. İnteriora direkt girdiği ve polis memurlarının da bir süre sonra izin alarak girdiği için ss alamamıştık. İlk vukuatı değil kısacası.

ben orada  içerdeki kapıyı açtım ofisten kaçtım.

#4 - 03.08.2022 17:04

ben ss lerde oyundan çıktı veya başka birşey yazdığını görmüğyorum 17 dk sonra işim olmuş olamazmı?

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Semyon Mikhaylov - @emin4444

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sergio Venezia @Zantaclaws

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntüsünde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif rolde bağlantı koparmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ocean Docks bölgesinde çevriliyordu. Semyon Mikhaylov adlı karakterimiz, kaçmaya başlayıp çok geçmeden suya atlıyor ve denize yüzmeye başlıyor. Bir süre yüzerek uzaklaşması sonrası oyundan çıkış sağlıyor. 15 dakika kat kat geçmesine rağmen rolü devam ettirmek için hiçbir memura ulaşmadı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

-- 15 dakika sonrası.

Ek açıklamalar(varsa): Kendisinin ilk yapışı değil bu. Birden fazla kez yaptı. Ağır bir ceza alırsa sevinirim, yasaklansın hatta.

#5 - 03.08.2022 18:57
15 dakika sonraişimin çıkmadığı ne malum ? ayrıca chatte q attı dye birşey görmüyorm

#6 - 03.08.2022 21:57
15 dakika sonraişimin çıkmadığı ne malum ? ayrıca chatte q attı dye birşey görmüyorm
İyi bak ekran görüntülerine. Aracın ile suya atladığın an aldığım ekran görüntüsü. Onun 30 saniye sonra ismini arattığımda ki ekran görüntüsü. Chatte yazması bir şey değiştirmiyor. Hadi işin çıktı, neden geri girdiğinde rolü devam ettirmiyorsun? Kolay kandıramazsın bro, güzel bir savunma yap lütfen.

#7 - 04.08.2022 13:53
Hocam geç girdim oyuna

#8 - 04.08.2022 19:20
Oyuna girdiğinizde James_Corwin karakteri ile iletişime geçip role devam edin. @emin4444

Role devam edildiği hakkında geri dönüş yapıp kanıt bırakın @AhmetWR

#9 - 04.08.2022 23:39
Arkadaşımız 4/08/2022 - 20:22:32'de oyuna giriş sağlamış @Hammerlein
Hiçbir şekilde bana ulaşım sağlamadı. 04/08/2022 - 18:05:28'dan beri oyundayım