Selam, iyi günler.
Öncelikle Latrelle'yi vurduğum yerin güvenli bölge olmadığının fotoğrafını aşağıya bırakmayacağım çünkü Latrelle'nin SS'inde güvenli bölgede vurmadığım görülüyor, ayrıca Latrelle'nin SS'inde de görüldüğü gibi sol altta güvenli bölge de yazmıyor. Burnout hoodunun önü güvenli bölge olarak sayılmıyor, bunda hem fikir olalım.
DM konusuna gelelim. Rol sırasında Sarkisyan karakterini yöneten
@BatuhanC the Emperor ViceMall'dan onu almamı söyledi, yanına gittiğim zaman birisinin onun Huntley'ini çaldığını (CarJack ile), onu vurmam gerektiğinden bahsetti. Etrafta onu ararken Timur karakteri aracını çalan adamı gördü ve bana "bu" diye gösterdi. Timur karakteri ile aramda rütbe farkı bulunduğundan dolayı sorgulamadan gösterdiği adama ateş açtım, ayrıca Latrelle'nin CarJack görüntüsünü de aşağıya bırakıyorum.
@imack'a hitaben yazıyorum. Sen CarJack attığın hâlde bu yaptığını foruma taşımıyorsak rolde vurulduğun zaman foruma taşımamalısın, istesek sana şikayet açıp ceza yedirtirdik fakat insanların rolünün zevklerinin bozulmasından yana değiliz. Suçlu olduğun durumda güçlü çıkmaya çalışıyorsun, lol. Başka bir savunma yapmayacağım.
İyi günler.