Konu: Dimitri_Cambridge - DM  (Okunma sayısı 118 defa)

#0 - 02.08.2022 01:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:[Dimitri_Cambridge @LogaN ]

Olaya dahil olan şahit karakter adı:[ Eleadora_Bejar  @Forza_g ]

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:[02/08/2022 - 00:51]

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:[DM]

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:[ Şahıs Hood bölgesine gelip arkadaşı ile birlikte ateş açtı bana. Benim arkadaşımla bir sorun yaşamışlar ve onu vurmak için gelmişler ve beni de vurmuşlar. Olayla alakam yok. Sadece arkadaşımın yanında (lokasyon olarak) durduğum için beni de hedef almışlar. Bu bu oluşumdaki insandan böyle bir şey beklemezdim cidden :smile: ]

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):[Şahsın ceza almasını arz ederim.]

#1 - 02.08.2022 02:22
Şahitliğimi onaylıyorum. Olayın arkadaşım ile bir alakası yok arkadaş ile kavgalı olan biziz gidip arkadaşıma sıkması saçma olmuş.

#2 - 02.08.2022 06:50
Sevdiğim, topluluğa örnek olarak gördüğüm birlik. Benim de sizden beklemediğim şeyler oldu ama şikayet açmadım. Sorun yok akşam videoları hazırlayıp savunma metni gödereceğim.

#3 - 02.08.2022 12:02
Savunmana şaşırdım açıkçası. Savunacak tarafı yok ama atabilirsin, videoda çıkacak mahallede agresif yapıyorsun ve bende haklı olarak sana ne yaptığını soruyorum ve arkadaşımla yaşadığınız olaya karışmıyorum. Video gelsin daha net çıkar ortaya.

#4 - 02.08.2022 23:54
Merhabalar. Konuyu özetlemek gerekirse Eleador isimli karakter trafikte lüzumsuz şekilde agresif rol sergiledi. Beni sokağına çağırdı ve Larry'de yanımdaydı. Sokağına gittiğimizde El Corona çetecilerinden olduklarını gördük ve konuyu noktalandırmak istedik. Teke tek kavga etmeyi teklif ettik. Arkadaş silah çekip ateş açtı ve vuramadı. Yanındaki dostları da tavırlarını net koydular.   Bize yapılan saldırıdan sağ çıktıktan sonra silahlanıp bölgelerine gittim ve önce bana ateş açan, sonra söylediklerimizi umursamadan bize siktiri çeken adamı vurdum. (DM olsaydı kaldırımda köşe tutan üyeleri de vururdum.) 

Özetle durum bu şekilde, kimseyle problemim yok. Ben kovalarken arkadaş esc bug yaptı ve video kaydım da var. Ama şikayet açmak istemedim. Ben bu kadar alttan alabiliyorken siz tehdit edip, silahlı saldırı yapıp,  sonra vurulduktan sonra nasıl şikayet açabiliyorsunuz? Bu normal mi?

ESC BUG

#5 - 02.08.2022 23:56
Daha ileti göndermeyeceğim. Yetkili kararına kalmış. Düşmekten korkmadığınız, rol yaparken eğlendiğiniz, eğlendirdiğiniz zamanların gelmesi dileğiyle.

#6 - 03.08.2022 00:05
Dostum sizinle onun arasında olan bir olay beni ilgilendirmiyor, sadece videoda tek 1 kelime kullanmışım koskocaman 2 dakikalık videoda 1 tane kelime ''Hey!'' kullandım. Olaya karışmadım bile. Gözden kaçırdığım cümleler olmuştur orasını bilemem. Fakat sizin kavganızla benim alakam bile yokken beni vurman :D ? Arkadaşımla ne yaşadığın umrumda değil kavgaya ve tartışmaya karışmadım bile ve beni vurdun. En önemlisi silahla tehtid. Kimse seni silahla tehdit etmiyor Arkadaşım hariç. Kendi kendine triplere girme. Tekrar tekrar söylüyorum ama anlamıyorsun, olaya karışmadım, videoda da görülüyor. Şişko olan arkadaşım sana gayet yerinde tepki vermiş, bizim mahallemizde bize agresif yapıyorsun.

''Sevdiğim, topluluğa örnek olarak gördüğüm birlik.'' Dedin, o zaman neden kayıt alıyorsun, bunu adama sorarlar :D

#7 - 03.08.2022 00:06
Ve tekrar söylüyorum, arkadaşım ile ne yaşadığın umrumda değil, olayı karışmadım ve beni sebepsiz yere vurdun.

Vice rahat rahat DM atacağın sunucu değil kanka, kuralları var. Admin kararı açıklarsa çok sevinirim

#8 - 03.08.2022 02:40
Dostum öncelikle sen bana saldırmaya başladın sen bana saldırmaya başlayınca silahımı çektim sebepsiz olay göremiyorum. En başta ise bana küfür ettin sonrada seni mahalleye çağırdım ve ilk sen saldırmaya başladın sen saldırınca mecbur silahımı çektim.

#9 - 03.08.2022 09:34
Merhabalar, olaya karışmayan Sergio karakterine ateş açmamalıydınız. Karakteriniz ceza alacak.