Konu: Maske_28915 Croll  (Okunma sayısı 404 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

R$U

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı
#0 - 01.08.2022 22:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_28915 forum ismini bulamadım maskeden dolayı, tahmin ettiğimiz biri var fakat emin olmadığımız için eklemedim.

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Qsman Killion Chandler

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
CBUG - CROLL

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir savaş esnasındayken videoda da gözüktüğü gibi arkadaş croll ve cbug yapıyor, gereken cezayı almasını talep ediyoruz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/t0itn5

Ek açıklamalar(varsa): Gerçekten yaptığı ihlalden iyi bir ceza almasını istiyoruz, bir daha yapmaması ümidiyle.

#1 - 02.08.2022 01:05
Ben arkadaşı buldum, aramana gerek yok. @Yamaç adlı arkadaşım videoya oyunculuk yapmış. Daha önceden şikayet açmıştım kendisine, aynı durumu tekrarlamış bakıyorum.

#2 - 02.08.2022 01:13
İki kişi beni duvar dibi sıkıştırıyorsunuz, dm sunucularında çok vakit geçiriyorum, çatışma anında heyecan ile croll yapmışım. Karşımda iki kişi var, dar alandayım. Bu arada @Aqu arkadaş bana daha önce "C-Roll"dan şikayet açtığını söylemiş ama daha önce bana şikayet açtığını sanmıyorum, bu C-Roll'dan ilk yediğim şikayet.

#3 - 02.08.2022 01:17
Ben arkadaşı buldum, aramana gerek yok. @Yamaç adlı arkadaşım videoya oyunculuk yapmış. Daha önceden şikayet açmıştım kendisine, aynı durumu tekrarlamış bakıyorum.

Olmayan bir olaydan bahsetmişsin, ama şikayet ile alakan yok ve ayrıca hile kullanımından ban yemiş birisi olarak bu şikayete yorum atmanı doğru bulmuyorum.

#4 - 02.08.2022 01:35
Kahin Aqu, olayları çözüyor.

R$U

*
#5 - 02.08.2022 08:17
İki kişi beni duvar dibi sıkıştırıyorsunuz, dm sunucularında çok vakit geçiriyorum, çatışma anında heyecan ile croll yapmışım. Karşımda iki kişi var, dar alandayım. Bu arada @Aqu arkadaş bana daha önce "C-Roll"dan şikayet açtığını söylemiş ama daha önce bana şikayet açtığını sanmıyorum, bu C-Roll'dan ilk yediğim şikayet.

Heyecanının arkasına sığnamazsın dostum, savunman bu kadarsa sonuçlanabilir.

#6 - 02.08.2022 13:16

Ona sen değil yöneticiler karar verir, ilk defa Croll'dan şikayet yedim 2v1 attığım noktada düşmek istemiyorum ve croll atıyorum. Alışkanlık meselesi.

R$U

*
#7 - 02.08.2022 13:33

Ona sen değil yöneticiler karar verir, ilk defa Croll'dan şikayet yedim 2v1 attığım noktada düşmek istemiyorum ve croll atıyorum. Alışkanlık meselesi.

Yani düşmemek için oyunun açıklarını kullanıyorsun dostum? Pekala sonuçlansın daha fazla ileti göndermeyeceğim, arkadaş kendisi de kabul etti zaten.

#8 - 02.08.2022 16:22
Olayla alakam yok ama istediğin kadar sıkış bu sana C-BUG C-Roll yapma imkanı sağlamaz. Bundan hesabım banlandı kişiyede aynı ceza uygulansın C-BUG büyük bir ihlal. Şikayet link'i. https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=127080.msg743528#msg743528 Adalet mülkün temeli.

R$U

*
#9 - 02.08.2022 16:52
Olayla alakam yok ama istediğin kadar sıkış bu sana C-BUG C-Roll yapma imkanı sağlamaz. Bundan hesabım banlandı kişiyede aynı ceza uygulansın C-BUG büyük bir ihlal. Şikayet link'i. https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=127080.msg743528#msg743528 Adalet mülkün temeli.

Teşekkür ederim.  :sampanya: