Konu: Paul Baccalieri. G1 God.  (Okunma sayısı 483 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.08.2022 15:13
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Paul_Baccalieri @CobraS01
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @ Video.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: -

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: God.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Yasaklanmasını talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 01.08.2022 15:24 Aqu »

#1 - 01.08.2022 16:33
Tarafsız bir yorum yapacak olursam, sıktığın kurşunlar sanki isabetli değil.
« Son Düzenleme: 01.08.2022 16:38 wermidonn »

#2 - 01.08.2022 16:36
Merhabalar, videoyu çeken arkadaş 3 hit deagle, diğer arkadaşın ise uzaktan sıktığı için pek fazla hasar vermeyen pompalı tüfek saçmaları bana denk geliyor. Karakterim oyunda uyuşturucu kullandığı için canı 190 civarına kadar çıkıyor. Böyle bir atak geleceğini bildiğimden önceden uyuşturucu kullanarak canımı yükseltiyorum. Sıktığında çıkan can ibresi kimi zaman yanlış olabiliyor, bunu diğer adminlerinde onaylayacağını düşünüyorum. Onun haricinde eklemek istediğim bir şey yok, kural ihlali yapmamaya özen gösteren biriyim, hileyle bir alakam yok.
« Son Düzenleme: 01.08.2022 16:39 CobraS01 »

#3 - 01.08.2022 16:43
Merhabalar, videoyu çeken arkadaş 3 hit deagle, diğer arkadaşın ise uzaktan sıktığı için pek fazla hasar vermeyen pompalı tüfek saçmaları bana denk geliyor. Karakterim oyunda uyuşturucu kullandığı için canı 190 civarına kadar çıkıyor. Böyle bir atak geleceğini bildiğimden önceden uyuşturucu kullanarak canımı yükseltiyorum. Sıktığında çıkan can ibresi kimi zaman yanlış olabiliyor, bunu diğer adminlerinde onaylayacağını düşünüyorum. Onun haricinde eklemek istediğim bir şey yok, kural ihlali yapmamaya özen gösteren biriyim, hileyle bir alakam yok.
Merhaba, savunman için teşekkür ederim. İlk olarak 3 hit atmadım, 5 hit deagle attım. Uyuşturucu içmen durumu değiştirmiyor. Net şekilde hit alıyorsun, animasyona giriyorsun. Savunman yetersiz şahsımca. Hile kullanmadım, alakam yok gibi sözler duymak istemiyoruz. Bana net savunmanı yapar mısın rica etsem, videon varsa paylaşabilirsin. Klişe cümlelerin dışında elle tutulur bir kanıt sunabilirsin. Net şekilde yasaklı program kullanıyorsun, bunun savunması olamaz. Teşekkür ederim. Hit sayısını videodan net şekilde tespitini yapabilirsin, 5 hit deagle 215 HP eşit durumdadır ki yanımdaki arkadaşımın vurduğu hitleri bile saymıyorum. HP kayıp etmiyorsun, iddia ettiğin HP değerinin üstünde hit alıyorsun. Yetkili arkadaşın adaletli bir karar vereceğinden şüphem yok.
« Son Düzenleme: 01.08.2022 16:48 Aqu »

#4 - 01.08.2022 16:51
Elimde herhangi bir kanıt ya da video bulunmuyor. Hit aldığımda karakterimin üstünde çıkan can barının sabit kalması modlarından ya da cleondan olabilir. Onun haricinde 5 hit tutturmuyorsun. Dediğim gibi karakterim uyuşturucu kullandığından dolayı o an canı 180 civarlarındaydı, o yüzden düşmedim. Birkaç canla kurtuldum diye düşünüyorum.

#5 - 01.08.2022 16:54
Başka bir savunma yapmayacağım, kural ihlali yapan birisi bile değilim ki hakkımda hile şikayeti açılıyor. O esnada sende ya da bende bir bug olabilir. Buda farklı bir durum. Onun haricinde eklemek istediğim bir şey yok. Olayı tamamen yetkiliye bırakıyorum. İyi forumlar.

#6 - 01.08.2022 16:55
Suçlu biz çıktık, sonuçlanabilir.

#7 - 01.08.2022 20:08
Merhaba, öncelikle benim hasarım belki mesafeden dolayı az vurmuş olabilir, sıkıntı yok fakat 4-5 hit deagle yiyorsun ve 1 mermi en az 40-45 vuruyor dostum. Ben çatıya çıktıgım zaman sana vurdugumda hala canın 110 gözüküyordu, 190 olan bir canın 4-5 deagle mermisi ve shotgun ile düşmemesi imkansızdır. Gerekli savunmanı ve kanıtını iletirsen mutlu oluruz, amacımız toxiclik yapmak değil fakat yasaklı program açmanın, kullanmanın cezası bulunmak zorundadır.

#8 - 03.08.2022 12:01
Sonuçlanabilir.

#9 - 05.08.2022 10:22
Seneye sonuçlanacak inşallah.