Konu: Dm, Emotesiz ateş açma, Türkçe terim.  (Okunma sayısı 198 defa)

#0 - 01.08.2022 01:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: https://www.vice-rp.com/forum/panel?arama=Evon_Ingram https://www.vice-rp.com/forum/panel?arama=Latrelle_Hodges

Olaya dahil olan şahit karakter adı: https://www.vice-rp.com/forum/panel?arama=Miroslav_Hetmanov

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
Brawl: İki taraf arasında fiziksel silahlarla (yumruk, sopa, bıçak, vb.) gerçekleşen rollerdir. Anlaşmalı veya olağan bir şekilde gelişebilir.

3.6. Silah kuralları: Silahlı saldırı durumunda saldırıyı başlatacak karakterlerin mantığa ve kurallara uygun, karşı tarafın da görebildiği (sadece /me) bir emote vermesi gerekmektedir. Ancak savunma tarafı tabanca, bıçak, sopa, cop, biber gazı gibi ufak silahları emote vermeden çekebilir.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşımla beraber Fight atarken araçla bu iki arkadaş geldi, sonrasında biraz diyolog geçtikten sonra Latrelle_ Hodges adlı karakterle fight'a girdik yere düşeceğini anladığı an kaçtı aracına bindi, "İn hadi oğlan" Dedikten sonra Evon_Ingram adlı karakterle silah çekip sıkmaya başladılar. Evon_Ingram adlı karakterde türkçe terim kullandı SS'de mevcut ve (/me) komutu vermeden ateş açtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ceza almalarını talep ediyorum.

#1 - 01.08.2022 12:27
Geçenlerde açtığım şikayette birisi bu yüzden ceza aldı.
Şahitliğimi onaylıyorum. Teşekkürler :vice:

#2 - 02.08.2022 00:09
@mahmut34 ekran görüntülerini sansürsüz olarak paylaşın, aksi taktirde kanıt niteliği taşımayacaktır.

@sekergibiyersinmermi @kozlov Savunmanızı 24 saat içerisinde gerçekleştirin.

#3 - 02.08.2022 00:44
@kozlov savunmayı yapacak

#4 - 02.08.2022 03:11
Kişi sansürlü görüntü atıyor, yine de savunma yapacağım. Bıçak ile bize saldırıyor, hiç bir fear rp olasılığı yapmıyor. Kışkırtıcı terimlerde bulunuyor IC olarak, karakter de emote de veriyor, silah sıkarken türkçe terimlik bir şey görmüyorum. Yine de siz bilirsisniz, sansürleri kaldırırsanız iyi olur.

#5 - 02.08.2022 03:16

Kişi zaten agresif rol yapıyor, rol yaptığı bile yok. YKİ Rolüne bile uymuyor, karakter silah çekerek kendini koruyor.

#6 - 02.08.2022 23:26
Silah çekerek kendini savunmadın brawl'a girdik düşeceğini anladığın an kaçtın sonra silah çektin Brawl'dan kaçıp silah çekiyorsun sonra diyorsun karakter kendini korudu benim bulanıklaştırdığım yerler pm mesajları ss'leri tekrardan atacağım arkadaşın ateş ederken emote vermiyor "karı" terimi kullanıyor.

#7 - 02.08.2022 23:30

#8 - 02.08.2022 23:35
İkinci SS'de arkadaşın, "Aptal karı, sus" Diyor.
Üçüncü SS'de en üstte gözüküyor diyorsun ki /me Diana'yı döver. Düşeceğine yakın uzaklaşınca, "Uzak dur, kafanı" Diyorsun. İn dememe rağmen inmedin sonra silah çektin ss'e dikkat et arkadaşının silah emotesi yok Brawl'dan başlayıp vurulana kadar emotların hepsi orda arkadaşın "Aptal karı sus" Diyor bu türkçe terim değil mi? Türkçe terim. Şimdi ss'lere iyi bakarsın, kararı yöneticiye bırakıyorum.

#9 - 02.08.2022 23:37
SS'leri buraya aktardım, iyi bakarsın. @Justice