Konu: [31.07.2022] Carlo Mancini Türkçe terim  (Okunma sayısı 67 defa)

#0 - 31.07.2022 11:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Carlo Mancini @UygarH

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31.07.2022 11.11

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
TÜRKÇE TERİM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Carlo Mancini karakterinin aracı patladı ve benzinlikte patladı ve Carlo Mancini karakteri Türkçe terim kullanarak küfür etmeye başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Carlo Mancini karakteri 20 seviye bu rol bilgisiyle nasıl 20 seviye olmuş orası ayrı. Rol deteği alması ve cezalandırılmasını talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 31.07.2022 11:47 ErenFriztche »

#1 - 31.07.2022 12:15
Burada aracım buga girmiş durumda ve aynı şekilde ben de patladığımdan dolayı ölmüş ve buga girmiş durumdayım. Onlarca kez denememe  rağmen araç kurtulmuyor ve en sonunda hem kendimin bugda kalmış olmasıyla hem de aracımın buga girmiş olmasıyla beraber ufak bir rage geçiriyorum. Diyebilecek pek bir şey yok, rage anında böyle şeylerin olması olası, insanlık hali diyelim. Normalde çok dikkat ederim fakat burada kendimi tutamamışım. Tekrardan özür diler ve keyifli forumlar dilerim.

#2 - 31.07.2022 12:26
Burada aracım buga girmiş durumda ve aynı şekilde ben de patladığımdan dolayı ölmüş ve buga girmiş durumdayım. Onlarca kez denememe  rağmen araç kurtulmuyor ve en sonunda hem kendimin bugda kalmış olmasıyla hem de aracımın buga girmiş olmasıyla beraber ufak bir rage geçiriyorum. Diyebilecek pek bir şey yok, rage anında böyle şeylerin olması olası, insanlık hali diyelim. Normalde çok dikkat ederim fakat burada kendimi tutamamışım. Tekrardan özür diler ve keyifli forumlar dilerim.

Ben de olay anında oradaydım. Aracın en az 10 defa patladığını gözlerimle gördüm. Böyle bir durumda herkes bu şekilde tepki verebilir. Onaylamıyorum ancak rol desteği konusuna da katılmıyorum kesinlikle. Bu tarz bir durumda rage geçirip hata yapmak bence olası bir şey. Zaten kişi özür dilemiş bence uzatılmaması gereken bir konu.

#3 - 31.07.2022 22:46
Şikayet incelendi. Bu tür bir bug olsa bile sinirinizi dışarıya bu şekilde vuramazsınız. Buga düşmeniz ihlal yapmanızı gerektirmez. Karakter ceza alacak.