Konu: [Leandro_Gustavo - İhlal zinciri.]  (Okunma sayısı 150 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.07.2022 18:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Leandro_Gustavo - @Tunis

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jacob_Peterson - @yusufercan23

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te var.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RPFBL(Rolü kabullenmemek, ağlamak)
Fear-RP
Rolü bölmek/baltalamak
Ortak nezaket(Kışkırtıcı tavırlar,"Oğlum")
Yaralı Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle şikayetlerle uğraşmaktan hiç haz almam, kişi şikayet açmam konusunda çok ısrar etti. Olayımız şöyle başlıyor. Garaj kapımız kişiler içeride iken kapanıyor. Kendi kendine gate bugu, kişiler içeride tribe girip polisi arıyorlar.(İllegal kural ihlali.)Bir süre sonra brawl başlıyor. Kişileri düşürüyoruz, kişilerden Leandro; "GARAJINIZI DA SİZİ DE SİKMEZSEM BENDE LEANDRO DEĞİLİM!" gibisinden onaylı bir hoodda Fear-RP gerçekleştiriyor. Kişiyi yaralamıştım. Loglarda görünüyor ise onu bu fear rpden birkaç dakika önce düşürdüm. Garaj önünde. RK kural ihlalide var ama eklemiyorum çünkü kanıtım yok, sonra kişiler ayrılıyor. Etrafta usul usul geziniyorum, bir arkadaşa silah satışı yapmak için duruyorum arkadan Leandro; "Garajnızı sikeceğim." "Bekleyin siz." diyor. Onu bir süre takipliyip en sonunda 130 km/h ile çarpıp frenliyor ve duvara vurmadan duruyorum. Kişi belli ki öyle bir rage geçirdi ki, deliler gibi rolü böldü. Jacob'u çağırdığımda kişi metagaming yaptığımı iddia etti ki, sslerde Jacob'a en üstlerde "Yerde." diyorum. O da "Geliyorum." diyor ve geliyor. Metagaming yok, relog atıyor siyah ekranda olduğunu iddia edip. Sonra kalkıp basıp gidiyor. Yaralı kural ihlali.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum.

#1 - 30.07.2022 23:59
Öncelikle ortak nezaket kuralını çiğnemedim kişiye güzelce kendimi ifade etmeye çalışıyorum oradaki oğlum kışkırtma anlamında değil  kendisi de zaten bana birader diyor diğer mesajlara bakarsanız durumu zaten anlatıyorum 2. olarak durup dururken garaja giriyoruz kendileri garajın kapısını kapatıyor aramızda ne rol geçmişi var ne karakterlerimiz birbirini tanıyor Amillie isimli karakterle husumetimiz var kendisi yüksek ihtimalle OOC bir şekilde durumu bunlara anlatıyor ve kapıyı üzerimize kapatıyorlar ardından bize saldırmaya başlıyorlar, Karakterim illegal değil sadece 1 suçtan sicili var bir birlikte dahi değilim
Gelelim bisiklet rolüne kendisi bana 130 demiş fakat en az 160 170 arası bir hızla çarpıyor o kadar hızlı çarpıyor ki buga düşüyorum  bu kadar saçma bir rol olamaz bir insan bir insana bu hızla çarpıyorsa benim zaten ölmem gerekiyor kendisine durumu güzelce izah etmeye çalışıyorum fakat bana aynı cümleleri söylüyor discord çağırmamın sebebi bile kavga değil güzelce anlatmak mesajlara baktığınızda kişiyi kışkırtmıyorum bile ayrıca arkadaşı eli ile koymuş gibi bizi buluyor ortada bir METAGAMİNG'de söz konusu bu şikayette benim yaptığım yalnış kadar kendisinin de yalnışları mevcut bunları göz önünde bulundurmanızı önemle arz ederim.
« Son Düzenleme: 31.07.2022 00:07 Tunis »

#2 - 31.07.2022 00:28
Öncelikle ortak nezaket kuralını çiğnemedim kişiye güzelce kendimi ifade etmeye çalışıyorum oradaki oğlum kışkırtma anlamında değil  kendisi de zaten bana birader diyor diğer mesajlara bakarsanız durumu zaten anlatıyorum 2. olarak durup dururken garaja giriyoruz kendileri garajın kapısını kapatıyor aramızda ne rol geçmişi var ne karakterlerimiz birbirini tanıyor Amillie isimli karakterle husumetimiz var kendisi yüksek ihtimalle OOC bir şekilde durumu bunlara anlatıyor ve kapıyı üzerimize kapatıyorlar ardından bize saldırmaya başlıyorlar, Karakterim illegal değil sadece 1 suçtan sicili var bir birlikte dahi değilim
Gelelim bisiklet rolüne kendisi bana 130 demiş fakat en az 160 170 arası bir hızla çarpıyor o kadar hızlı çarpıyor ki buga düşüyorum  bu kadar saçma bir rol olamaz bir insan bir insana bu hızla çarpıyorsa benim zaten ölmem gerekiyor kendisine durumu güzelce izah etmeye çalışıyorum fakat bana aynı cümleleri söylüyor discord çağırmamın sebebi bile kavga değil güzelce anlatmak mesajlara baktığınızda kişiyi kışkırtmıyorum bile ayrıca arkadaşı eli ile koymuş gibi bizi buluyor ortada bir METAGAMİNG'de söz konusu bu şikayette benim yaptığım yalnış kadar kendisinin de yalnışları mevcut bunları göz önünde bulundurmanızı önemle arz ederim.
Welcome to SAMP. Burası SAMP dostum, MTA kadar optimizasyonu iyi değil. O hızlarda sana vursam çarpar takla atardım. Buga düşme muhabbeti hakkında fikrim yok. Bir meta gaming yok Jacob benim yanıma gelip LowriderR/S yanında küfür ettiğinde senin arkandaydı, bir süre sonra kaybetti ve ben konum bildirdim oda geldi. Birader erkek kardeş demektir. Oğlum kışkırtıcı bir kelimedir. Kardeşim gibi bir şey diyorum sana, orada bir ortak nezaket yok. Metagaming ihlali hakkında kanıtın net değil. Garaj kapısını OOC olarak bildirip kapatmadılar otomatik kapandı. Burnout pilot oluşumdur mixing/metagaming ihlallerine birlik yöneticileri denk geldiğinde kovar/uyarırlar. Kimse o riski almaz.

#3 - 31.07.2022 00:36
Jacob kişisine konumun gittiğine dair bir ss bile yok bana da telsizden söyledim demiştin zaten METAGAMİNG açık bir şekilde görünüyor, Birader kelimesi de o zaman gayet kışkırtıcı yaralı kural ihlali yazmışsın fakat bir kanıtın yok orada zaten yaralanmamıştım da rolü kabul etmeme şikayetine bakacak olursak 170 ile bir arabayla bisiklete çarpman ne rolü oluyor bu kadar saçma bir rol olamaz arkadan takip etmeni anlarım fakat böyle bilerek çarpman gayet saçma bir rol kapı olayına gelecek olursak yok bug yok kendi kapandı falan bunu ben bilemem anlıyor musun açtığın şikayette yaptığım tek bir hata bile yok senin çarpman da dünyanın en saçma rolü yine söylüyorum ve arkasındayım 170 ile bisiklet süren birine çarptıktan sonra ne rolüne devam etmemi bekliyorsun ki?

#4 - 31.07.2022 02:55
Jacob kişisine konumun gittiğine dair bir ss bile yok bana da telsizden söyledim demiştin zaten METAGAMİNG açık bir şekilde görünüyor, Birader kelimesi de o zaman gayet kışkırtıcı yaralı kural ihlali yazmışsın fakat bir kanıtın yok orada zaten yaralanmamıştım da rolü kabul etmeme şikayetine bakacak olursak 170 ile bir arabayla bisiklete çarpman ne rolü oluyor bu kadar saçma bir rol olamaz arkadan takip etmeni anlarım fakat böyle bilerek çarpman gayet saçma bir rol kapı olayına gelecek olursak yok bug yok kendi kapandı falan bunu ben bilemem anlıyor musun açtığın şikayette yaptığım tek bir hata bile yok senin çarpman da dünyanın en saçma rolü yine söylüyorum ve arkasındayım 170 ile bisiklet süren birine çarptıktan sonra ne rolüne devam etmemi bekliyorsun ki?
Roleplay her zaman devam eder, beğenmiyorsan veya problem varsa şikayetini aç. Rolü baltalama. Telsizden Pakrad'ın hastanesinin önündeyiz dedim. Yaralı olduğumun kanıtı yok demişsin, 170 km ile bana vurdun diyorsun. Dediklerin söylediklerin ile çelişiyor. 170 ile çarpamam. Elegy'de nos açmazsan 150'e zor çıkıyor. NoS açık değildi. Oyunu kurallarına göre değil kendi düşüncelerine göre oynuyorsun.

Tarafımdan başka ileti zorunda olmadıkça gelmeyecektir.

#5 - 31.07.2022 03:29
Hayır mekan önünde yaralı kural ihlali yapıp bağırdığımı söylemişsin öyle bir şey yok diyorum dediklerim birbiri ile çelişmiyor

#6 - 31.07.2022 14:46
Oyunu bıraktım ıstiyosanız perma atın bb

#7 - 01.08.2022 10:30
Karakter ceza alacak.