Konu: 29.07.2022 Ares_Bratharn Türkçe Terim/Retarted-rp/Car Jamming  (Okunma sayısı 127 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.07.2022 02:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ares_Bratharn @Equena

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sidelya Vicente @Kangal

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.07.2022 1:55 civarları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6.1. İsim Kuralları: Karakter isminizi belirlerken aşağıdaki hususlara dikkat etmelisiniz:
- Ünlü, tanınmış kişilerin ismi veya buna yakın isimler kullanılamaz. Aynı şekilde başka platformlardaki bilinen karakterleri kullanılmamalıdır. Eğer başka platformda size ait bir karakter ise bir sorun bulunmamaktadır.
- Oyunlar, filmler veya dizilerdeki karakterlerin isimleri veya yakın isimler kullanılamaz.
- Karakterinizin özgeçmişinden alakasız karakter isimleri kullanılamaz. Örneğin Vladimir adında Meksikalı bir karakter açmamalısınız. İsim seçerken karakterinizin uyruğunu dikkate alarak isim aramalısınız.
- İsimler mantık çerçevesinde ve güncel isimler olmalıdır.
- İsimler popüler kültüre referansta bulunmamalı, espri veya şaka içerikli olmamalıdır (Sui_Chin gibi)
- İsimler Türkçe kökenli veya Türkçe isimlere referans olacak şekilde belirlenmemelidir.
- İsimler herhangi bir özel karakter (ł, ą, ş, ö, ğ, vb.) içermemelidir.
- İsimler karakterin kimliğindeki gibi olmalıdır, lakap isim olarak kullanılmamalıdır. (Killa_Johnson gibi),

6.2Türk rolleri (Direkt olarak Türk kökenli karakterlerin rollerini yapmak ve bunun beraberinde bir Türk gibi rol yapmak, Türk geleneklerini rollere dahil etmek de aynı oranda yasaktır, ağır cezalar alabilir&sunucudan uzaklaştırılabilirsiniz, sunucunun etik kurallarına tamamiyle aykırıdır.)
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aslında olaya şahit olan kişi benim ama daha sonrasında olaya dahil olduğum ve kişinin yaptığı rolden rahatsız olduğum için şikayeti açtım Ares denen karakter towtrucker model aracı hiçbir rol olmadan sidelya karakteri crash yediği sırada almış tamamen ooc şekilde bir arkadaşını alıp biryere bırakıp aracı geri getirmiş ve rol bilgisininde zayıf olduğunu gördüğümüz arkadaş türkçe terim kullanarak ooc bir şekilde GTA Bu oyun nasılsa o aracı ilk ben gördüm mantığıyla düşünüp ic'den aracımı ver ilk ben gördüm tarzında bir rol gerçekleştirmiştir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin rol desteği aldıktan sonra sunucuya girmesini istiyorum rol desteği alana kadar sunucuda olmamasının daha iyi olduğunu düşünüyorum

« Son Düzenleme: 29.07.2022 02:44 VagRainn »

#1 - 29.07.2022 02:50
Privatemessage küfür:
Spoiler: GösterGizle

#2 - 29.07.2022 16:09
Merhaba, bana bir kartvizit gösteriyosunuz ve bunu bilmediğimi söylüyorum. Bana yine "Ortadoğulu orospu çocuğu" diyip hakaret falan ediyosunuz. Araba bana lazım diyorum vermiyosunuz, ortamı geriyosunuz. Ben sunucuya yeni girdim, pek bir şey bilmiyorum. Arkadaşlara diyorum ki galiba bunlar mafya  falan neyse rolü bozmadan devam. O yandan gelen  adam söyledi bana tamirci olduğunuzu. Bunu söylemek kadar işte ne biliyim.

#3 - 29.07.2022 16:16
Merhaba, bana bir kartvizit gösteriyosunuz ve bunu bilmediğimi söylüyorum. Bana yine "Ortadoğulu orospu çocuğu" diyip hakaret falan ediyosunuz. Araba bana lazım diyorum vermiyosunuz, ortamı geriyosunuz. Ben sunucuya yeni girdim, pek bir şey bilmiyorum. Arkadaşlara diyorum ki galiba bunlar mafya  falan neyse rolü bozmadan devam. O yandan gelen  adam söyledi bana tamirci olduğunuzu. Bunu söylemek kadar işte ne biliyim.
Hakaret ettiğimi iddia ediyorsun. "Ares Brathan: Sikerim seni bak, lazım bana."
Bir aracı gerçekte birinden lazım bana diye emrivaki isteyemezsin. Seni ya kovarlar ya döverler.

#4 - 30.07.2022 16:47
Yasaklı karakter, arşiv.
@VagRainn roleplaye yeni başladığını fark ettiğiniz oyunculara şikayet açmak yerine rol desteği almalarını talep edebilirsiniz. Böyle bir olanak sunduğumuz için oyunculardan daha yapıcı tavırlar sergilemesini bekliyoruz. Ayrıca @Kangal şikayet alanı propaganda yapabileceğiniz bir yer değil, sunucuda iyileştirmek istediğiniz bir durum varsa AR-GE oluşturabilirsiniz. Size de forum uyarı puanı eklendi.